Lună Plină în semnul Rac. Iată cum va influența toate zodiile!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 21 decembrie 2018, 11:55
Luna Plină din data de 22 decembrie 2018 se formează în semnul Rac și va influența toate zodiie, în funcție de sectorul astrologic pe care-l tranzitează.  

Luna Plină, din punct de vedere al influenței astrologice pe care o are asupra zodiilor, reprezintă momentul încheierii unei etape, al culegerii roadelor și deschiderea unui nou capitol de viață. Pentru toți nativii este important să-și amintească ceea ce au făcut la Luna Nouă din Rac care s-a format în luna iulie a acestui an și care a fost însoțită de o Eclipsă parțială de Soare. În funcție de ceea ce au început atunci, la Luna Plină de acum pot culege roadele și pot încheia acel capitol.

De asemenea, Luna Plină este considerat un aspect astrologic în general pozitiv care ne luminează viața, ne arată calea și aduce înțelepciune și înțelegere. La modul general, pentru că se formează în zodia Rac, ne îndreaptă atenția asupra căminului, familiei și poate avea un impact puternic în zona emoțională. În plus, timp de aproximativ două săptămâni, atât cât durează influența sa, fiecare zodie va fi afectată într-un anume sector de viață. Iată cum îți influențează zodia Luna Plină din Rac, din data de 22 decembrie 2018!

Berbec

Luna Plină în Rac le va aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia să încheie un capitol legat de cămin. Astfel, nativii pot trece la un alt nivel în relația cu membrii familiei, se pot împăca cu cei dragi sau, din contră, pot avea un conflict și pot schimba niște reguli în casă. Nu este exclus să renoveze locuința sau chiar șă-și schimbe temporar domiciliul.

Taur

Luna Plină în Rac le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie, o călătorie care le va face plăcere și îi va ajuta să se relaxeze. Este posibil să meargă în vizită la rude sau să plece într-o vacanță împreună cu cei din familie. Pe de altă parte, sectorul comunicării va fi bine aspectat, va cunoaște un nou început, iar nativii care lucrează în această zonă (PR, jurnalism, publicistică, învățământ) vor avea parte de succes și afirmare.

Gemeni

Luna Plină în Rac le va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia culegerii roadelor în sectorul financiar, mai exact al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot încheia un proiect și pot primi recompense bănești, pot primi o primă, un bonus la salariu sau pot obține o colaborare care să le îmbunătățească considerabil veniturile.

Rac

Luna Plină formată întocmai în semnul lor, pe casa personalității le va aduce celor născuți în zodia Rac ocazia să culeagă roadele a ceea ce au semănat în luna iulie a acestui an. Poate fi vorba de proiecte începute atunci și care acum se încheie cu succes. Moment de afirmare. Faptul că va dinamiza axa relațională, poate aduce încheierea unui povești de iubire și ocazia de a cunoaște o persoană care să le impacteze viața și să le trezească emoții și noi sentimente.

Leu

Luna Plină în Rac le va aduce celor născuți în zodia Leu stări de interiorizare, de regret, de melancolie și chiar ușoară depresie. Nu este exclus ca amintiri și oameni din trecut să se întoarcă agresiv în memoria și viața lor. Pe de altă parte, se va activa axa sănătății, iar nativii sunt sfătuiți să se odihnească mai mult, să aibă grijă la alimentație și să nu facă niciun fel de exces în această perioadă. Atenționarea este cu atât mai importantă cu cât urmează perioada sărbătorilor de iarnă și cu siguranță nu și-ar dori să zacă în pat sau să ajungă la urgențe din cauza vreunei neplăceri gastrointestinale.

Fecioară

Luna Plină în Rac le va aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia să treacă la un alt nivel în relația cu prietenii. Nativii pot culege roadele unui proiect pe care l-au demarat în vară sau în care sunt implicați alături de prieteni sau pot pune la cale un nou plan de viitor în asociere cu aceștia. De asemenea, axa relațională se va activa și nu este exclus să apară surprize în acest sens, ceea ce înseamnă fie o despărțire, fie un nou partener, în funcție de contextul astrologic personal al fiecărui nativ.

Balanță

Luna Plină în Rac le va aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia de a se afirma în carieră. Nativii care au întreprins demersuri în acest sens în ultima jumătate de an și s-au făcut remarcați, ar putea acum să fie avansați într-o funcție. Nu este exclus să-și schimbe statutul profesional, inclusiv sectorul de activitate. Moment bun pentru îmbunătățirea imaginii.

Scorpion

Luna Plină în Rac le va aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a-și schimba niște principii de viață sau de a încheia niște studii, posibil, însă nu obligatoriu, începute în urmă cu jumătate de an. Moment bun pentru susținerea examenelor, testelor, interviurilor. Nativii pot obține o diplomă, pot pleca într-o călătorie care să le schimbe mentalitatea sau pot relua legătura cu persoane aflate în străinătate.

Săgetător

Luna Plină în Rac le va aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia de a obține niște avantaje materiale. Nativii pot culege roadele unui proiect născut în vară sau pot pune bazele unor planuri de viitor în asociere cu partenerul de viață sau terți. Pentru o serie de nativi pot apărea câștiguri din moșteniri, partaje sau pot primi bonusuri și prime pentru munca depusă.

Capricorn

Luna Plină în Rac le va aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia de a culege roadele unor parteneriate. Având în vedere că se formează pe casa mariajului, acest aspect ar putea aduce o cerere în căsătorie, dacă discuțiile în acest sens au existat în ultimele luni, însă pot aduce și un divorț în cazul nativilor care nu se mai înțeleg cu partenerul de viață. De asemenea, se poate încheia un parteneriat, o colaborare și se pot culege roadele.

Vărsător

Luna Plină în Rac le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia culegerii roadelor la locul de muncă. Nativii care s-au făcut remarcați în ultimele luni ar putea primi o propunere de avansare, însă aspectul poate însemna și o nouă etapă legată de jobul în sine. Unii îl pot schimba, în timp ce alții, care și-au căutat un loc de muncă până acum, se pot angaja. De asemenea, este activat și sectorul sănătății și nativii sunt sfătuiți să nu se suprasolicite, să acorde o atenție deosebită odihnei și alimentației, vizate fiind neplăcerile de natură digestivă, pancreatică, oasoasă și dermatologică.

Pești

Luna Plină în Rac le va aduce celor născuți în zodia Pești ocazia să încheie un capitol care vizează viața sentimentală. Unii nativi pot încheia o poveste de dragoste sau își pot revizui atitudinea față de o decizie luată în luna iulie cu privire la partenerul de viață. Pe de altă parte, nu este exclus ca acum să întâlnească o persoană cu care să înceapă o relație.

Sursă foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter