Lună Plină în semnul Gemeni. Iată cum îți influențează zodia!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 29 martie 2019, 21:08
Luna Plină din data de 23 noiembrie 2018 se formează în semnul Gemeni și va influența toate zodiie, în funcție de sectorul astrologic pe care-l tranzitează. 

Luna Plină din semnul Gemeni este un moment important pentru absolut toate zodiile. Timp de aproximativ două săptămâni, fiecare nativ în parte va avea ocazia să încheie o etapă din viața sa, să culeagă roadele și să deschidă un nou capitol. Iată cum îți influențează zodia Luna Plină din Gemeni, din data de 23 noiembrie 2018!

Berbec

Luna Plină din Gemeni va afecta sectorul comunicării, al cunoștințelor și al deplasărilor, iar cei născuți în zodia Berbec nu se vor bucura de un dialog prea bun cu cei din jur, în special tensiuni apărând în relația cu frații. Nu este exclus să încheie o relație și să pună punct. Pe fondul retrogradării lui Mercur, planeta comunicării, nu doar dialogul va fi afectat, ci și călătoriile, iar nativii care pleacă la drum trebuie să se asigure că totul este în regulă. Cei care au studiat până acum pot da examene si pot culege roadele, ceea ce înseamnă că pot primi o diplomă care să le deschidă noi oportunități.

Taur

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Taur se vor bucura din plin de culegerea roadelor în acest domeniu, aspect care poate însemna o primă la salariu, un bonus de performanță, posibil chiar mărirea salariului, cert este că nativii Taur vor primi sume de bani, chiar și neasteptate sau nesperate. Cu alte cuvinte, munca depusă până acum va fi recompensată.

Gemeni

Luna Plină se va forma întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să culeagă roadele a ceea ce au sădit în ultima jumătate de an. Totodată, faptul că se activează axa relațională poate aduce un nou partener, iar celor care se află deja într-o relație, pe fondul tranzitului Soarelui prin casa mariajului, le poate aduce o cerere în căsătorie. În schimb, dacă relația nu funcționează cum trebuie, Mercur poate aduce o ruptură la această Lună Plină formată pe 23 noiembrie. Nu este recomandat să ia decizii în acest sens până la finele lunii decembrie.

Rac

Luna Plină din Gemeni se va forma în casa subconștientului, iar cei născuți în zodia Rac vor traversa două săptămâni în care vor fi tentați să se interiorizeze, să se retragă pentru a medita. Procesul de introspecție pe care îl vor urma acum va fi menit să-i ajute să pună punct acelor aspecte din viață care nu le aduc fericire și evoluție. Nativii Rac sunt sfătuiți să se odihnească mai mult și să fie mai atenți la alimentație, deoarece pe fondul astrologic actual, cu Mercur retrograd în casa sănătății, activată suplimentar și de tranzitul Soarelui, nu este exclus ca anumite probleme de sănătate mai vechi să-și facă simțită prezența în mod agresiv.

Leu

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul prietenilor, iar cei născuți în zodia Leu au ocazia să culeagă roadele unei relații de prietenie, aspect care poate însemna finalizarea unui proiect comun sau, în anumite situații, demararea unor proiecte de grup. Atenție, însă, la comunicare și negociere care, pe fondul retrogradării lui Mercur, pot aduce piedici în acest sens și dialog greoi.

Fecioară

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul carierei, iar cei născuți în zodia Fecioară au ocazia acum să culeagă roadele demersurilor întreprinse în ultimele luni. Este momentul recunoașterii meritelor, momentul să încheie o etapă profesională, să-și schimbe locul de muncă, să-și îmbunătățească imaginea și statutul profesional.

Citește și – Marte, planeta acțiunii, intră în Pești. Iată cum va influența toate zodiile

Balanță

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul călătoriilor, al studiilor și al principiilor de viață, iar cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să încheie proiecte legate de aceste domenii, dar și să demareze altele noi. Este posibil ca nativii să dea un examen și să obțină o diplomă sau să aibă parte de un eveniment care să le schimbe o viziune.

Scorpion

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Scorpion au ocazia să primească o sumă de bani, un cadou, un bun material de valoare, chiar și o moștenire. Nativii pot primi aprobarea unui credit sau banii dați sub formă de împrumut mai demult se poat întoarce acum la ei.

Săgetător

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul parteneriatelor și al mariajului, iar cei născuți în zodia Săgetător pot primi o cerere în căsătorie, cu toate că aspectul poate fi îngreunat de retrogradarea lui Mercur în zona relațională, însă susținut puternic de tranzitul Soarelui în același sector. Nativii singuri pot începe o poveste de dragoste, iar cei care se află în relații dificile cu partenerul de cuplu, pot decide să încheie povestea de iubire.

Capricorn

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul muncii și al sănătății, iar cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să încheie un capitol la locul de muncă și să demareze altul nou. Acest aspect poate aduce schimbarea jobului cu unul mai bun sau finalizarea unui proiect și culegerea roadelor aferente. Pe de altă parte, nu este momentul să se suprasolicite, deoarece, în contextul astral actual, cu Mercur retrograd pe axa sănătății până la finele lunii și cu Soarele în tranzit pe casa subconștientului, pot fi predispuși la probleme de sănătate, vizate în mod deosebit fiind virozele, răcelile și afecțiuni respiratorii.

Vărsător

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul sentimental, dar și al activităților artistice și recreative, iar cei născuți în zodia Vărsător pot avea ocazia să încheie o relație care nu-i mai reprezintă. Pe de altă parte, nativii singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul, însă sunt sfătuiți să fie atenți la comunicare, deoarece Mercur, planeta comunicării, este retrogradă până la finele lunii întocmai în sectorul noilor cunoștințe. Relațiile cu copiii pot trece la altă etapă, iar nativii care au întreprins activități de creație în ultima perioadă pot culege roadele talentului lor.

Pești

Luna Plină din Gemeni se va forma în sectorul locativ și al familiei, iar cei născuți în zodia Pești au ocazia să ducă relația cu cei dragi la un alt nivel. În cazurile conflictuale, unii nativi pot rupe o relație cu o rudă sau se pot îndepărta pentru o perioadă. Pe de altă parte, Peștii pot soluționa acum o situație legată de o casă, de un bun imobiliar, aspect care poate însemna că le reușește o vânzare, cumpărare sau închiriere pe care o aveau în plan.

Citește și – Soarele intră în semnul Săgetător. Aspecte pozitive și benefice pentru toate zodiile

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter