Luna Plină Roz în Scorpion. Cum ne influențează zodia acest aspect astrologic puternic

De Mădălina Manole, pe
Luna Plina Roz va avea loc în seara zilei de 29 spre 30 aprilie 2018 și va reprezenta un moment foarte important pentru toate zodiile, cu atât mai mult cu cât se petrece în semnul Scorpion.

Luna Roz este denumirea dată Lunii Pline din aprilie și nu are legătură cu schimbarea culorii sale. Se mai numește Lună Ou sau Lună Pește. Scorpionul este semnul morții, al renașterii și al iubirii, iar Luna Plină este momentul marilor schimbări, al culegerii roadelor și încheierii unei etape, prin urmare, Luna Nouă în Scorpion are o putere mult mai mare de transformare și vorbește despre schimbări radicale pentru fiecare zodie în parte, în domeniile în care aceasta se formează.

Berbec

Luna Nouă Roz se formează pe casa avantajelor materiale și a bunurilor deținute împreună cu partenerul de viață sau cu alți terți și vorbește de schimbări majore în aceste sectoare, dar și de posibilitatea încheierii unei etape legate de partea financiară.

Taur

Luna Nouă Roz se formează pe casa mariajului și a parteneriatelor, nativii Taur fiind puși în situația de a culege roadele rezultate din acțiunile întreprinse în trecut la aceste capitole sau poate fi vorba de începerea unei etape noi, atât pe parte personală, cât și profesională.

Gemeni

Luna Nouă Roz se formează pe casa sănătății și a sarcinilor de serviciu și anunță posibilitatea de a încheia un capitol neplăcut pe parte de sănătate, încheierea unei colaborări sau chiar culegerea roadelor unui proiect.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter