Lună Plină în zodia Pești: „Ce trebuie să fac pentru ca visurile mele să devină realitate?”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 18 ianuarie 2021, 14:19
Luna Plină se petrece în zodia Pești pe data de 14 septembrie. Contextul astrologic al momentului de Lună Plină este unul extraordinar de impactant, fiind foarte multe planete implicate, prin urmare influența sa va fi pe măsură.

Luna Plină este un moment de încheiere, de culegere a roadelor, iar această Lună Plină în zodia Pești va încheia o etapă deschisă la începutul lunii martie 2019, atunci când s-a format Luna Nouă în aceeași zodie Pești. În următoarele două săptămâni vom elimina principii, situații, persoane din viața noastră care nu sunt în acord cu ceea ce noi ne dorim și avem nevoie.

Lună Plină în zodia Pești. Context astrologic general

Contextul astrologic în care se formează o lunație este deosebit de important pentru că el exemplifică tendințele generale pentru toți nativii.

  • Luna vorbește despre emoțiile noastre, despre universul nostru interior, este o imagine a sufletului nostru, iar atunci când se află în zodia Pești, zodie mistică, intuitivă, sensibilă, se simte minunat, este o poziție mai mult decât favorabilă și, implicit, ne face să ne manifestăm trăirile interioare cu mai multă ardoare.
  • Luna Plină se petrece întotdeauna în opoziție cu Soarele, energia și personalitatea noastră, iar acum se află în zodia parteneră, în Fecioară. Ei bine, această opoziție întotdeauna va cere echilibru, iar de această dată cere echilibru între lumea noastră interioară, psihică (Peștii) și lumea exterioară, raționamentul și gândirea, analiza (Fecioara), între lumea spirituală și lumea materială, fizică.
  • Luna Plină în zodia Pești se petrece în conjuncție cu Neptun, guvernatorul Peștilor, aflat în mișcare retrogradă prin Pești, acolo unde este și Lilith, Luna Neagră, și karma negativă. Cum Neptun este planeta viselor și a iluziilor, acest aspect poate favoriza întocmai aruncarea cu ochii închiși în valurile sale. Cu alte cuvinte, ne putem lăsa furați de idealism, de visare, emoțiile noastre pot fi confuze, ireale, putem fi vrăjiți de acest context.
  • Atenție! Luna Neagră în conjuncție cu Neptun poate scoate la iveală vicii, dependențe, tentații, obsesii, dar mai ales ne poate incita fantezia până la psihoză. Pe de altă parte, poate evidenția boli karmice, de natură mentală, apărute ca urmare a unui dezechilibru spiritual.
  • Soarele și Marte, planeta acțiunii și a determinării, se află în conjuncție în zodia Fecioară, ceea ce înseamnă că putem fi foarte motivați să acționăm, să luam frâiele în mână, însă pentru că sunt în opoziție cu conjuncția Lună-Neptun din Pești, am putea comite erori de raționament ca urmare a confuziei și a iluzionării.
  • În plus, Jupiter, planeta expansiunii, din zodia Săgetător, se află și el implicat în acest aspect, însă în mod tensionat, prin urmare NU trebuie să ne aruncăm cu capul înainte pentru a obține ceva pentru că vom sfârși deziluzionați și dezamăgiți, poate chiar bolnavi pe interior.
  • Saturn, Pluton și Nodul Sud (karma) sunt pioni importanți ai acestei lunații, ba chiar aș zice că ei sunt mediatorii, protectorii, ajutorul oferit de Univers pentru a atinge cerințele impuse de Luna Plină în Pești. Trebuie să analizăm situațiile în care ne aflăm cu răbdare și cu înțelepciune și să ne dorim transformarea noastră, să ne dorim regenerare, vindecare interioară și renaștere spirituală pentru că le vom căpăta. În plus, este vorba de un context karmic care ne poate aduce situații, persoane din trecut care acum să ne ajute în vindecare și evoluție.

Lună Plină în zodia Pești. Sectoare de viață impactate

  • Luna Plină în zodia Pești se formează pe ascendentul Fecioară, pe axa Pești-Fecioară, în casele VI-XII, întocmai sectoarele astrologice guvernate de Pești și Fecioară. Ei bine, este deosebit de puternică energia Pești-Fecioară acum. Peștii vorbesc despre spiritualitate, sacrificiu și iubire necondiționată față de ceea ce ne înconjoară, iar Fecioara vorbește despre ancorare în realitate și în viața terestră. Pe scurt, trebuie să găsim echilibrul între spirit și fizic, să îi ajutăm pe ceilalți fără a ne lăsa pe noi pe loc secund și ne urmăm calea fiind conștienți de capacitățile și virtuțile noastre înalte, dar fiind raționali, și fără a ne lăsa călcați în picioare.
  • Sectoarele de viață impactate de lunație sunt întocmai casa muncii și a sănătății (VI), casa subconștientului, a trecutului, a victimizării, a fricilor, a misticului, a spiritualității și secretelor (XII), casa familiei (IV) și casa comunicării (III) și a spiritualității (IX). Ne dorim să luăm atitiudine vizavi de sectorul profesional? Atenție la iluzionare! Nu dăm vrabia din mână pe cioara de pe gard! Ne dorim vindecare? Mergem la medic, la psiholog, la terapeut! Ne dorim sănătate? Schimbăm stilul de viață! – Această schimbare este absolut necesară acum pentru a evita problemele de sănătate. Ce trebuie să facem? Să ne odihnim corespunzător, să evităm stresul, să mâncăm sănătos și să eliminăm emoțiile negative și gândurile toxice.
  • Atenție! Este important de punctat că acum putem vindeca și depăși o serie de probleme din copilărie, probleme din trecut legate de familie, probleme pe care le avem în subconștient și care acum vor ieși la suprafață întocmai pentru a fi depășite. Este momentul să ne iertăm părinții dacă simțim că aceștia, la un moment dat, ne-au greșit, fie că ei mai sunt sau nu în viață.
  • Conjuncția Venus-Mercur (iubirea-comunicarea) pe casa XII, în zodia Fecioară, ne poate aduce amintiri din trecut, persoane cu care am trăit o poveste de dragoste, cu care am legat cândva o prietenie puternică, însă, nu trebuie să ne iluzionăm și să ne facem visuri legate de viitor. Putem comunica foarte bine ceea ce ne doare în relațiile cu cei din jur, dar nu trebuie să ne așteptăm ca ei să ne salveaze și să facă totul în locul nostru.
  • Atenție! O serie de secrete și adevăruri ascunse pot ieși acum la suprafață. Putem afla că am fost mințiți, înșelați, putem avea probleme cu legea și dificultăți în călătorii.

Lună Plină în Pești. Cum va influența fiecare zodie

Dacă vă cunoașteți ascendentul zodiacal, vă sfătuiesc să citiți atât previziunile pentru zodie, cât și previziunile pentru ascendent!

Mai jos veți regăsi sectoarele astrologice care sunt impactate de Luna Plină din Pești, acolo unde, la modul general, se încheie un capitol. În plus, fiecare ar trebui să știe ce sector este guvernat de Pești în astrograma sa natală, pentru că acolo se vor produce cele mai importante „reglări de conturi”.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să încheie o etapă care vizează trecutul, traumele existente în subconștient, probleme de sănătate subtile, emoționale. De asemenea, nativii pot experimenta situații din copilărie care revin, un tipar karmic de familie pe care acum au șansa să-l vindece, pot regenera o relație cu părinții. Atenție la conflictele cu partenerul de viață. Este nevoie de mai multă răbdare și înțelepciune în acțiuni, dar mai ales controlul impulsivității.

Taur

Cei născuți în zodia Taur trebuie să comunice mai mult, să studieze mai mult dacă vor să-și atingă obiectivele, să fie mai înțelepți în abordarea situației și să nu se lase manevrați de subconștient, de gânduri și frici. Redefinirea unor planuri profesionale de viitor îi poate ajuta și stimula. Nativii pot da examene și pot lua diplome în această perioadă și își pot recontura proiecte îndrăznețe de viitor. Reîntoarcerea la spiritualitate va fi un ajutor pentru acești nativi. Se cere mai multă încredere în propria persoană.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni activează puternic sectorul carierei. Nativii pot încheia o etapă profesională șipot culege roadele. În conturarea aspirațiilor și țelurilor de viitor, cel mai important este să-și asculte intuiția. Nativii trebuie să fie mai atenți la comunicare și să fie mai înțelepți îb dialog pentru că pot intra în conflicte care să le afecteze imaginea. Posibile secrete din trecut să iasă la suprafață acum.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să lucreze tema spiritualității și să facă ajustări legate de principiile de viață. Ce nu-i reprezintă, trebuie să elimine. O serie de nativi își pot rezolva niște probleme de familie, fie cu părinții, fie cu soțul/soția, în timp ce alții își pot face planuri pentru a-și atinge cele mai înalte țeluri și aspirații profesionale, însă pentru asta trebuie să-și ascută simțurile și să nu se teamă, să lase deoparte timiditatea și emoțiile, fricile. Rolul de subordonat nu pare să-i mai reprezinte, însă mare atenție la confuzii, la iluzionări și promisiuni profesionale.

Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să finalizeze un proiect, să încheie un proces, să obțină o moștenire, o sumă de bani, un bun de patrimoniu. Oricum ar fi, nativii lucrează zona financiară, Soarele, guvernatorul lor se află pe casa banilor munciți, și pot avea parte de câștiguri financiare care să-i ajute să-și reorganizeze și redreseze niște planuri de viitor destul de îndrăznețe.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt puternic impactați de această Lună Plină și vor avea de lucrat tema personalității, a imaginii afișate în fața celorlalți, a relațiilor cu ceilalți, dar și a detașării de trecut. Cu alte cuvinte, restabilirea echilibrului partenerial, a relației cu colegii de muncă și autoritatea din viața lor, renunțarea la temeri și frici sunt puncte de interes pentru acești nativi și pot atinge succesul dacă au încredere în ei și în forțele proprii. Cei singuri pot întâlni persoane cu care să aibă o conexiune karmică.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță dau dovadă de o sensibilitate excesivă în această perioadă, iar gândurile le zboară în trecut, la o poveste de iubire apusă. Este momentul vindecării de trecut și va trebui ca nativii să scoată la lumină toate traumele emoționale, durerile și neîmplinirile sentimentale pentru a le rezolva. Ținute ascunse și evitate, încuiate în subconștient, nu vor face decât să afecteze modul de percepere a realității și mai ales modul de interacțiune cu ceilalți. Pe de altă parte, un proiect de muncă, cel mai probabil, va avea parte de recunoaștere și poate aduce o sumă de bani. Atenție foarte mare la sănătate!

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion lucrează tema iubirii și a familiei. Nativii pot înțelege esența iubirii, a unei povești de dragoste, se deschid către noi relații, iar comunicarea cu cei dragi va fi foarte bună. Se observă o implicare majoră în cadrul familiei, se rezolvă probleme din trecut, însă trebuie păstrat timp și pentru micile plăceri personale, pentru întâlniri romantice, pentru declarații de dragoste și gesturi romantice.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător lucrează tema familiei (a locuinței) și aici pot apărea marile încheieri de capitole. Posibil ca nativii să fie în conflicte cu părinții ca urmarea unor principii diferite de viață, posibil ca nativii să-și dorească o altă traiectorie profesională, iar cei dragi să nu fie de acord, posibil ca nativii să urmeze un curs și să nu primească susținere, însă, fără îndoială, Săgetătorii trebuie să țină cu dinții de ceea ce-și doresc.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt foarte bine aspectați de contextul de Lună Plină și au marea șansă să rezolve situații din trecut, situații legate de familie și locuință. Comunicarea este de partea lor și implicarea în propriile tare, dialogul cu ei înșiși le poate aduce transformare interioară și vindecare emoțională.

Vărsător

Pentru cei născuți în zodia Vărsător, această Lună Plină vine cu multă creativitate și interes pentru zona artistică, iar tot ceea ce fac acum le va aduce succes financiar. Crește interesul pentru zona ocultă, mistică, ezoterică a vieții, dar și pentru iubire. Nativii pot simți cum dragostea le curge prin vene, își vor manifesta sentimentele, iar cei singuri se pot gândi, își pot proiecta imaginea unei povești de iubire. Poate este momentul să-și contureze partenerul ideal.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Plină întocmai în semnul lor, personalitatea lor fiind marcată de această lunație în sens pozitiv. Nativii vor fi foarte sensibili, plini de emoții, încărcați de trăiri interioare puternice. Este momentul să scoată la iveală tot ce este mai bun din ei, să vindece răni din trecut, însă, atenție, riscul de a cădea pradă unei obsesii, tentații, viciu este foarte mare acum, de aceea menținerea în echilibru a psihicului este esențială.

Sursă foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter