Lună Plină în semnul Balanță. Ce influență va avea asupra tuturor zodiilor

De Mădălina Manole, pe
În noaptea de 21 martie 2019 s-a format aspectul de Lună Plină în zodia Balanță și influența sa va fi resimțită de toate zodiile pe o perioadă de aproximativ două săptămâni.

Luna Plină, la modul general, este un aspect care ne cere să încheiem o etapă de viață, în special o etapă care nu mai funcționează, care nu ne mai aduce satisfacție și nu ne mai reprezintă, să culegem roadele și să facem loc deschiderii unui nou capitol. Totodată, punctăm că Soarele a intrat în zodia Berbec, marcând astfel și începutul unui Nou An astrologic, și fiind vorba de zodia parteneră la modul general a Balanței, acesta își va revărsa din plin energia asupra sectoarelor de viață influențate de Luna Plină. Iată cum este influnțată fiecare zodie în parte de formarea aspectului de Lună Nouă în semnul Balanță!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi vedetele acestei perioade deoarece se vor bucura de energia transmisă de Soare atât pe casa personalității, cât și în relația de dragoste pe care o trăiesc. În cazuri rare, acolo unde relația nu mai poate fi remediată și reconstruită, Luna Plină poate aduce o despărțire sau un divorț, însă, la modul general, pentru toți nativii Berbec ar trebui să fie o perioadă plăcută în cuplu, o perioadă în care se redescoperă alături de partener. Nu este exclus ca unii nativi să fie ceruți în căsătorie sau să-și oficializeze relația, să o recunoască în mod public.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor traversa o perioadă benefică sănătății, însă acest aspect tinde să se perfecteze acolo unde vorbim de interes acordat acestui domeniu. Cei care au urmat un tratament vor avea parte de îmbunătățirea stării acum. În caz contrar, nativii ar putea culege roade mai puțin benefice lor și sunt sfătuiți să nu se suprasolicite la locul de muncă și să se odihnească mai mult. Această vindecare despre care vorbim nu este doar fizică, ci, de la caz la caz, poate fi vorba de o vindecare interioară, emoțională, sufletească. Pe de altă parte, unii nativi pot încheia o etapă la locul de muncă și pot merge mai departe, pot face schimbări majore în sectorul profesional, mai ales că Uranus a intrat în zodia lor și a activat casa carierei. Nu este exclus să primească noi oferte de colaborare sau oferte de schimbare a locului de muncă.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni pot încheia o poveste de iubire care nu mai funcționează, care nu-i mai reprezintă și care a fost în ultima perioadă presărată cu mult prea multe conflicte. În cazurile fericite, nativii pot fi surprinși de vestea că vor deveni părinți și că familia se va extinde. Cei singuri vor fi foarte tentați să intre în aventuri sentimentale, să flirteze și să se lase cuceriți și nu este exclus ca o poveste de iubire să ia naștere chiar cu o persoană din cercul de prieteni. Moment favorabil pentru culegerea roadelor în cazul nativilor care desfășoară activități sportive, artistice și de creație.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea energie și vor fi motivați să se preocupe de sectorul profesional. Nativii își vor dori avansare, afirmare în carieră, însă toată această determinare poate aduce nemulțumiri și chiar conflicte în familie. De asemenea, stresul acumulat la job le poate afecta relația cu cei dragi. Prin urmare, nu este exclus ca în familiile unde părinții nu-i vor înțelege pe nativi, să apară o ruptură care se poate concretiza inclusiv printr-o schimbare de domiciliu. Unii nativi pot face renovări sau redecorări în casă. Pe de altă parte, se pot întoarce la origini, pot avea întrebări existențiale despre rădăcinile lor și pot manifesta un interes aparte față de tradiții, obiceiuri de familie, chiar își pot schimba atitudinea față de unele principii induse prin educația primită de la părinți.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot lua decizia de a pleca într-o minivacanță de relaxare pentru a-și încărca bateriile. De asemenea, nu este exclus să fie vorba de o scurtă călătorie spirituală sau o călătorie de redescoperire a sinelui, posibil în locuri dragi, cu puternic impact emoțional. În această perioadă nativii pot avea parte de evenimente de natură să le răstorne niște principii de viață adânc înrădăcinată, să le schimbe niște concepții învechite. Pe de altă parte este activată casa comunicării, iar nativii pot culege niște roade în urma unui dialog, pot fi zdruncinați interior sau pot fi susținuți de o persoană din anturaj. Atenție la tendința de a vorbi părea mult!

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de oportunități remarcabile pentru a-și îmbunătăți situația financiară, asta dacă până acum au întreprins demersuri în acest sens. Cei care au depus CV-uri, care au cerut colaborări, care au înaintat parteneriate pot culege roadele acum. Totodată, pot culege roadele financiare ale unor proiecte care se încheie acum. Cei mai norocoși dintre nativi pot semna acum noi parteneriate care să le suplimenteze veniturile.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor avea parte de evenimente și situații care să le pună în valoare caracterul, originalitatea și atuurile. Unii vor avea ocazia să schimbe niște principii de viață cu care nu mai rezonează și să-și deschidă noi orizonturi de interes. Cum Soarele va activa sectorul mariajului și al parteneriatelor, nativii se pot aștepta la discuții radicale cu persoana iubită și nu este exclus să-și pună sub semnul întrebării actuala relație. Mai merită sau nu să continue?

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de efectele Lunii Pline întocmai în sectorul subconștientului și nativii pot trece printr-un proces de introspecție menit să le dea o direcție, cel mai probabil, în legătură cu o situație care vizează locul de muncă, activitatea profesională. Fiind activată axa sănătății, se vor culege roadele unor acțiuni în acest sens, prin urmare cei care și-au tratat afecțiuni existente acum vor avea parte de îmbunătățirea stării generale, de vindecare, mai ales dacă s-au folosit de terapii alternative, naturiste, homeopate.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia în această perioadă să culeagă roadele unui proiect pe care l-au avut în desfășurare, cel mai probabil, alături de persoane din anturajul apropiat. De asemenea, nu este exclus să rezoneze neașteptat de bine cu prietenii și persoana iubită și să pună la cale noi planuri de viitor, cu atât mai mult cu cât este vorba de activități (re)creative, distractive sau chiar proiecte artistice.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se vor bucura de culegerea roadelor în sectorul socio-profesional. Nativii care și-au dorit avansare în carieră, acum ar putea avea parte de recunoașterea meritelor, disticții și premii, dar și închierea unei etape profesionale și trecerea la alt nivel. Cum Soarele va trimite raze benefice înspre sectorul familiei și al locuinței, nativii se vor bucura de toată susținerea celor dragi în această etapă din viața lor. Posibil ca cei care au afaceri personale să fie sprijiniți de cei din familie, de părinți, ocazie cu care și atitudinea față de aceștia se poate schimba.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător este posibil să-și facă niște planuri de vacanță, (unii chiar să-și facă bagajele), să căute bilete și oferte promoționale la zboruri și să stabilească itinerare. Unii nativi pot călători în interes de serviciu, pentru a participa/susține un curs, un seminar. Având în vedere că Soarele le activează sectorul învățării, unii nativi pot fi determinați de Luna Plină să se înscrie la un curs, să-și continue studiile sau, din contră, să dea un examen și să obțină o diplomă. Pe de altă parte, nu este exclus ca unele principii și concepții de viață să se schimbe în urma unor evenimente, chiar în urma acestor călătorii, cursuri la care participă. Atenție la tendința de a cheltui peste măsură în aceste deplasări, tendință favorizată de retrogradarea planetei Mercur în zodia Pești.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia să încheie un parteneriat și să culeagă roadele financiare. Unii nativi pot pune la cale planuri împreună cu persoana iubită pentru a-și îmbunătăți situația financiară, iar Soarele în tranzit prin sectorul financiar le poate favoriza inclusiv o mărire de salariu, primirea unui bonus, unei prime de la locul de muncă sau dintr-o colaborar. Bani proveniți din împrumuturi acordate în trecut se pot întoarce în buzunarul nativilor, iar cei care au întreprins demersurile necesare pentru obținerea unui credit, pentru intrarea în posesia unei moșteniri acum se pot bucura de rezultate favorabile.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter