Lună Nouă în semnul Vărsător. Cum va influența zodiile

De Mădălina Manole, pe
Luna Nouă se formează în zodia Vărsător pe data de 5 ianuarie 2019, iar efectele sale vor fi resimțite de toți nativii zodiacului timp de aproximativ două săptămâni. Aspectul se petrece după ce ieri, Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii, a intrat în zodia Capricorn, prin urmare pot fi analizate împreună cele două tranzite.

Luna Nouă reprezintă, la modul general, un nou început pentru toate zodiile, fiecare având parte de influența sa în alt sector de viață. Este considerată ca fiind un fenomen cu amprentă pozitivă, iar tot ceea ce se urnește acum va avea parte de susținere astrologică și șansele de reușită vor fi mari. Iată cum va influența Luna Nouă din Vărsător toate celelalte zodii!

Berbec

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul prietenilor și va deschide o nouă etapă la acest capitol. Nativii își vor face cunoștințe noi, se vor împăca cu cei cu care au fost în conflict și vor avea oportunitatea de a pune la cale planuri și proiecte pe termen lung cu cei din anturaj. Totodată, se activează și axa relațională și cei singuri pot întâlni o persoană cu care să înceapă o frumoasă poveste de dragoste, însă nu sunt excluse răsturnările de situație la capitolul sentimental, aspect favorizat de efectele eclipsei de Lună din Leu.  Punctăm că este foarte probabil ca un nou partener să apară inclusiv prin intermediul locului de muncă, aspect susținut de Venus în tranzit prin Capricorn.

Taur

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul carierei și va deschide o nouă etapă la acest capitol. Nativii vor avea șansa de a avansa în funcție, de a se face remarcați și apreciați, și nu este exclus ca noi responsabilități să le revină și astfel imaginea și statutul lor să capete altă importanță. De asemenea, este posibil ca unii nativi să se reorienteze către alte domenii de interes, să-și schimbe cariera și pot primi oferte de job, de colaborare din străinătate. Cum Venus, guvernatoarea lor, se află în tranzit prin sectorul studiilor, al străinătății și al călătoriilor, nu este exclus să cunoască la drum o persoană cu care să înceapă o relație sau chiar să facă parte din anturajul profesional, posibil coleg de muncă sau coleg de curs.

Gemeni

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul studiilor, al călătoriilor și al străinătății și va deschide o nouă etapă la aceste capitole. Nativii vor fi determinați mai mult ca niciodată să înceapă niște cursuri, să studieze domenii noi și să plece în călătorii de cunoaștere. Noi parteneriate profesionale se pot semna acum, mai ales că Venus în tranzit prin Cpricorn îi susține din punct de vedere financiar, pe o casă a avantajelor materiale care provin din asocieri și colaborări. Tot planeta iubirii va favoriza și intimitatea și sexualitatea nativilor, tărâm ce va fi intens explorat acum.

Rac

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul financiar, al avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau partenerii de afaceri, și va deschide o nouă etapă la acest capitol. Nativii pot primi sume de bani neașteptate, pot intra în posesia unei moșteniri sau pot semna contracte avantajoase de colaborare. În plus, Venus în tranzit prin Capricorn susține toate aceste demersuri, prin urmare sunt sfătuiți să fie atenți la tot ceea ce vine spre ei din acest punct de vedere. Cu toate acestea, nu sunt excluse în continuare răsturnările de situație din sectorul financiar, aspect favorizat încă de efectele eclipsei de Lună din Leu. Pe de altă parte, se cere atenție la discuțiile financiare care pot lua naștere în cuplu, aspect favorizat încă de efectele eclipsei de Soare din Capricorn.

Leu

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul parteneriatelor și al mariajului și va deschide o nouă etapă la aceste capitole. Nativii căsătoriți pot trece la alt nivel în relație și nu sunt excluse răsturnările de situație, aspect favorizat încă de efectele eclipsei de Lună din zodia lor. Cei singuri pot cunoaște o persoană alături de care să înceapă o poveste de dragoste. Acest aspect se poate petrece prin intermediul locului de muncă, având în vedere că Venus tranzitează acest sector. Totodată, cei care se află în relații solide și de lungă durată se pot aștepta la o cerere în căsătorie sau pot planifica marele eveniment.

Fecioară

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul muncii și al sănătății și va deschide o nouă etapă la aceste capitole. Nativii își pot reorganiza sarcinile, pot primi noi responsabilități, iar cei care-și doresc o schimbare a locului de muncă o vor face în această perioadă. De asemenea, cei care-și caută un job, în această perioadă vor avea mari șanse să se angajeze. Relația cu colegii și superiorii poate trece la alt nivel. Pe de altă parte, se cere mai multă atenție la capitolul sănătate. Pe de o parte, nativii Rac se pot confrunta cu noi afecțiuni, însă pe de altă parte, aceștia pot reuși să vindece probleme mai vechi. Este momentul să se elibereze de stres și să se dedice mai mult activităților de relaxare, aspect susținut și de Venus în tranzit prin Capricorn, care, totodată, celor singuri, le poate aduce un nou partener de viață cunoscut prin prisma hobby-urilor comune sau a activităților distractive.

Balanță

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul sentimental, al relației cu copiii și al activităților de creație și va deschide o nouă etapă la aceste capitole. Nativii care sunt singuri pot începe o poveste de dragoste, iar cei care se află în relații de lungă durată pot primi vestea că vor deveni părinți. Nu sunt excluse răsturnările de situație vizavi de zona sentimentală, aspect favorizat încă de efectele eclipsei de Lună din Leu. Un nou început va avea loc în relația părinte-copil, aspect susținut și de tranzitul lui Venus prin Capricorn. Pe de altă parte, nativii care activează în domenii de creație, sport și speculații financiare pot înregistra succese și pot demara noi proiecte în acest sens.

Scorpion

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul familiei și al locuinței și va deschide o nouă etapă la aceste capitole. Nativii pot avea parte de situații noi, surprinzătoare legate de membrii familiei, pot apărea mutări și schimbări de domiciliu, iar relația cu rudele, în special cu frații, se poate îmbunătăți, aspect susținut și de tranzitul lui Venus prin Capricorn. 

Săgetător

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul comunicării, al informării și al deplasărilor pe distanțe scurte și va deschide o nouă etapă la aceste capitole. Nativii vor avea parte de succes în procesul de învățare, dar și în situațiile care vizează comunicarea, de exemplu dacă vor susține un discurs public, un examen sau un interviu. De asemenea, nu sunt excluse răsturnările de situație care pot interveni într-o călătorie sau delegație, de natură să dea peste cap un un plan, un program prestabilit, și spunem asta având în vedere că efectele eclipsei de Lună din Leu încă pot fi resimțite. Pe de altă parte, relația cu frații va trece la un alt nivel.

Capricorn

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul financiar și va deschide o nouă etapă la acest capitol. Nativii pot primi o mărire de salariu, un bonus consistent, își pot schimba locul de muncă pentru unul mai bine plătit sau pot începe colaborări de natură să le îmbunătățească veniturile. Se cere totuși prudență la investiții și la toate aceste situații care vizează partea financiară, cu toate că și Venus, planeta micilor beneficii, le tranzitează semnul și îi susține, efectele eclipsei de Lună din Leu încă pot fi resimțite la acest capitol.

Vărsător

Luna Nouă se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, și va deschide o nouă etapă la acest capitol, dar și în relațiile nativilor. Astfel, cei care formează un cuplu solid pot trece la alt nivel, pot face schimbări în relație și nu este exclus să apară răsturnări de situație și surprize neașteptate, având în vedere că eclipsa de Lună din Leu le-a afectat această latură, iar Venus le tranzitează casa subconștientului, a trecutului și a introspecției. Nativii Vărsător care sunt singuri au șanse să înceapă o nouă relație. La modul general, acest aspect poate aduce schimbări remarcabile de direcție, de idei, de raționament și gândire, schimbări cu impact atât asupra vieții personale, cât și profesionale.

Pești

Luna Nouă din Vărsător se formează în sectorul subconștientului, al trecutului, al introspecției și al relațiilor karmice și va deschide o nouă etapă la aceste capitole. De asemenea, tot acum este activată axa sănătății. Nativii nu se vor simți în apele lor, vor fi obosiți, lipsiți de energie și chef, vor fi debusolați, confuzi, străini de ceea ce se petrece în jurul lor și se vor lăsa frământați de gânduri și amintiri. Având în vedere că Venus le tranzitează sectorul prietenilor, dar activează și axa relațională, nu este exclus ca nativii să fie ajutați să depășească această etapă de o persoană din anturaj, din trecutul lor sau o persoană cu care au o relație ascunsă sau au trăit cândva o poveste de dragoste.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter