Lună Nouă și Eclipsă Totală de Soare în Rac. Cum vor fi influențate zodiile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 02 iulie 2019, 13:19
În data de 2 iulie 2019 va avea loc fenomenul Luna Nouă, care va fi însoțit de o Eclipsă totală de Soare, ambele petrecute în zodia Rac. Eclipsa va fi vizibilă din America de Sud, va dura aproximativ 3 minute, și se va petrece la ora 22:15, ora României.

Eclipsa Totală de Soare se va petrece cu Soarele din Rac în conjuncție cu Luna Nouă din Rac, iar acest aspect este deosebit de important pentru toate zodiile și influența sa va fi resimțită pe o perioadă de aproximativ 6 luni de zile. Eclipsele, la modul general, vin cu surprize neașteptate, cu răsturnări de situație, vorbesc despre neprevăzut și inedit, însă nu trebuie să ne sperie aceste aspecte, ci din contră, atâta timp cât ne dorim evoluție, această Eclipsă de Soare din Rac va fi una benefică, cu influență pozitivă.

Faptul că eclipsa se petrece în zodia Rac vorbește despre familie, despre tradiții, despre trecut, dar și despre autoritate, responsabilitate și răbdare, fiind activată axa Rac-Capricorn. Ceea ce este deosebit de important acum este faptul că, spre deosebire de o Lună Nouă în Rac care în mod normal ne-ar face mai emotivi, mai sentimentali și mai sensibili, această Lună Nouă, prin faptul că acaparează lumina solară (din punct de vedere astronomic Luna se află între Pământ și Soare) va fi “arsă“ de aceasta și practic ne va “îngheța“ sentimentele, ne va bloca emoțiile și sensibilitatea, ceea ce, se va dovedi a fi benefic pentru deciziile pe care le vom lua.

Eclipsă de Soare în Rac – aspecte generale pentru toate zodiile

Eclipsa de Soare din zodia Rac se petrece în conjuncție cu Luna din Rac, însă și în conjuncție cu Nodul Nord, nod karmic care vorbește despre sensul acestei vieți, despre misiunea noastră pe pământ. Ei bine, ceea ce se petrece acum va contribui major la trasarea direcției de viitor, a direcției în viață și astfel ne va ajuta să ne urmăm destinul. Atenție! Prin opoziția cu Saturn, Pluton și Nodul Sud aflate în Capricorn, în casa XII, casă karmică, este, fără îndoială, obligatoriu să lăsăm în spate trecutul, iar dacă nu o vom face de bună voie și în mod rațional, ne vom simți forțați din interior să o facem. Este momentul oportun să dezlegăm ancora trecutului, să încheiem acele relații care nu ne lasă să evoluăm, să renunțăm la acele tipare pe care ni le-am creat în minte și care acum ne sunt toxice, dar și să renunțăm la materialism în favoarea spiritualității, indiferent că este vorba de aspirații profesionale prea înalte sau de bunuri imobiliare după care tânjim.

Este un moment de vindecare și trebuie să apelăm la înțelepciune, să fim mai determinați să facem o schimbare în viața noastră, să fim mai responsabili în construirea propriului viitor. O astfel de eclipsă, pe aceleași grade, s-a mai petrecut cu aproximativ 19 ani în urmă, prin urmare este un moment important. Va trebui să ne întoarcem la familie, la origini, la strămoși, la tradiții și astfel să facem tot posibilul pentru a ne stabiliza vizavi de acestea.

Eclipsa de Soare în Rac se petrece în casa muncii și a sănătății, prin urmare nu este exclus să apară surprize legate de zona profesională, propuneri de colaborare, noi oferte de muncă, dar și vindecări miraculoase. Credința ne va ajuta foarte mult în această perioadă, ba mai mult de atât, prin aspectele favorabile pe care le face Neptun din Pești în acest context al Eclipsei de Soare, putem avea parte de vise revelatorii, de o intuiție ieșită din comun.

Lună Nouă și Eclipsă de Soare în Rac. Cum va influența fiecare zodie

Dacă vă cunoașteți ascendentul zodiacal, vă sfătuiesc să citiți atât previziunile pentru zodie, cât și previziunile pentru ascendent!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec lucrează foarte mult tema familiei și interesul se va răsfrânge asupra părinților, bunicilor, dar și asupra locuinței, a bunurilor de patrimoniu, chiar moșteniri de familie. Nu este exclus ca o problemă de sănătate a cuiva din familie să-i necăjească și să-i sensibilizeze pe acești nativi. Este posibil ca unii nativi să-și achiziționeze o casă, să obțină un imobil în urma unui partaj, să-și facă planuri de construire a propriului cămin sau, dacă sunt singuri, chiar să-și întâlnească un posibil viitor partener de viață. De asemenea, ceea ce li se cere este înțelepciune și dorință de vindecare, timp petrecut cu cei dragi, reîntoarcerea în locurile copilăriei. Această eclipsă poate aduce și dorința de a-și schimba locul de muncă, poate chiar de a demara o afacere de familie.

Taur

Cei născuți în zodia Taur activează puternic tema comunicării, iar în această sferă pot avea parte de surprize absolut neașteptate. Nativii pot descoperi noi modalități de a-și transmite ideile și sunt sfătuiți să apeleze la gândirea pozitivă și rațională pentru a-și îndeplini scopurile. Studiile pot căpăta o altă valoare acum și pot contribui la definirea personalității nativilor. Călătoriile și deplasările trebuie făcute cu prudență, iar în relația cu colegii de muncă, frații, vecinii pot apărea surprize, pot avea parte de vești neașteptate. Va fi o perioadă în care nativii pot lega relații de lungă durată și pot discuta despre căsătorie.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să fie foarte prudenți în zona financiară deoarece această Eclipsă de Soare poate aduce atât câștiguri neașteptate, cât și pierderi majore. De aceea, acești nativi, mai ales că vor avea parte de Mercur, guvernatorul lor, retrograd pe aproape întreaga lună iulie, nu ar trebui să riște și să facă învestiții majore. Ceea ce este important de punctat este că Gemenii vor avea acum ocazia să vadă cu alți ochi o situație care vizează familia, locuința, un bun de patrimoniu, o sumă de bani investită în această direcție. Este momentul să-și regândească strategia financiară și să se detașeze de zona materială a vieții, să nu ia decizii doar pentru că au la bază un câștig material.

Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de această Eclipsă întocmai în semnul lor, pe casa personalității și este lesne de înțeles că din acest punct de vedere vor avea parte de foarte multe schimbări. Este timpul să aibă încredere cu adevărat în forțele proprii, să se desprindă de tiparele toxice, să curețe emoțiile negative și să lase în spate trecutul, cu toate durerile și traumele create. Nativii își descoperă sexualitatea acum și vor da dovadă de multă senzualitate și putere de atracție. Nu este exclus ca persoane din trecut să revină acum în viața nativilor, însă va fi un moment al vindecării karmice, nu al regretelor.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor lucra puternic tema desprinderii de trecut și chiar dacă vor intra în ample perioade de meditație și introspecție, important este că vor fi susținuți în procesul de vindecare. Este un moment în care credința și spiritualitatea îi poate ajuta să ia cele mai bune decizii. De asemenea, persoane din trecut pot reveni în prezent pentru a cere o ultimă lămurire asupra a ceea ce a fost. SE cere mai multă atenție la sănătate, mai ales în cazul nativilor care se confruntă cu boli lungi și cronice.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor lucra tema relaționării sociale, a prietenilor și a planurilor de viitor. Nativi pot avea parte de situații neașteptate în anturaj, se pot despărți de persoane cu care nu mai rezonează și își pot reconfigura criteriile după care-și aleg prietenii. O serie de idealuri, aspirații, ceea ce implicit poate însemna și planuri de viitor, pot fi reconsiderate acum și pot fi rescrise. În această perioadă pot lega noi parteneriate cares e vor dovedi valoroase și benefice.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță activează zona carierei, iar acești nativi pot face mari schimbări în această următoare jumătate de an. Pot pierde funcții dacă nu vor da dovadă de echilibru și înțelepciune, însă șansele de a avansa și a obține un nou statut sunt mult mai mari, mai ales că și ambițiile nativilor vor fi pe măsură. Este operioadă favorabilă meditației, introspecției și sunt sfătuiți să fie foarte atenți la mesajele care le vin acum, la informațiile pe care le aud. Pot avea parte de momente de revelație în care nativii pot primi răspunsuri.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion activează odată cu această eclipsa interesul pentru studiu, însă va fi vorba de studii înalte, de cursuri capabile să schimbe filozofii și principii de viață, să deschidă noi orizonturi culturale. Nativii pot reuși astfel să-și schimbe remarcabil direcția în carieră, pe neașteptate se poate ca o scânteie să se aprindă în mintea lor și să le aducă noi direcții profesionale. Este un moment favorabil pentru întoarcerea la credință și spiritualitate.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte în această perioadă de surprize, posibil chiar răsturnări de situație benefice care vizează o moștenire, un bun de patrimoniu și nu este exclus să aducă în discuție un partaj. În unele cazuri, nativii pot obține un credit de casă, un împrumut. Părinții, familia, legăturile cu aceștia sunt în prin plan acum. Atenție la riscurile financiare. Se pot pierde sume de bani în această perioadă.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi puternic amprentați de această eclipsă de Soare în sectorul parteneriatelor și va fi vorba atât de relația cu partenerul de viață, soț/soție, cât și cu partenerii de afaceri, colaboratorii și asociații. La aceaste capitole vor exista provocări majore și tot ceea ce trebuie să facă acești nativi este să dea dovadă de diplomație în comunicare, de răbdare, de perseverență și să-și dorească să evolueze, atât personal, cât și profesional. Pot exista discuții acide legate de banii la comun cu ceilalți, prin urmare se cere mai multă prudență în cheltuieli.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot face în toată această peroiadă o serie de schimbări majore legate de locul de muncă, de modul în care-și desfășoară sarcinile, dar și legate de responsabilități, program de lucru și relația cu colegii și superiorii. De asemenea, va fi o perioadă bună pentru a-și schimba stilul de viață și a aborda unul mai sănătos. Impactul asupra personalității va fi unul benefic și pot cunoaște persoane noi care să contribuie la schimbarea unor mentalități.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de surprize remarcabile în sectorul sentimental, al distracțiilor și aventurilor. Nu este exclus să apară noi povești de iubire, care, însă, să se aprindă instant și să ardă ca un foc de paie, iar altele să rămână doar la stadiul de aventuri pasagere. Cei care sunt în relații de lungă durată pot deveni părinți în această perioadă. Atenție la tendința de a visa prea mult. Este de preferat ca nativii să-și asculte intuiția. Pot avea parte de revelații. Va crește interesul pentru familie și nativii pot purta discuții în acest sens, fie cu persoana iubită, fie cu părinții. Nu este exclus ca unii dintre nativi să transforme un hobby, o pasiune într-o afacere personală.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter