Lună Nouă în semnul Săgetător. Iată cum va influența fiecare zodie!

De Mădălina Manole, pe
Luna Nouă se formează în zodia Săgetător pe data de 7 decembrie 2018, iar efectele sale vor fi resimțite de fiecare semn zodiacal în parte timp de două săptămâni.

Luna Nouă reprezintă, la modul general, un nou început, iar proiectele demarate acum vor fi susținute astral și vor avea mai multe șanse de reușită. Sfatul nostru este ca fiecare nativ să se concentreze temeinic pe acel sector de viață pe care îl traversează acum Luna Nouă în Săgetător, cu atât mai mult cu cât există o puternică susținere și din partea lui Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, care timp de un an traversează același semn, Săgetător. Iată cum îți influențează zodia Luna Nouă din Săgetător din data de 7 decembrie 2018!

Berbec

Luna Nouă în Săgetător va deschide o nouă etapă în viața celor născuți în zodia Berbec, în special în sectorul profesional. Nativii pot pleca la studii în străinătate, la cursuri de perfecționare profesională sau pot obține un job dincolo de granițele țării. Acest aspect îi va avantaja pe cei care au întreprins deja demersuri în acest sens. De asemenea, pot sosi vești bune din străinătate și nativii pot relua o legătură cu o persoană aflată în altă țară. Călătoriile sunt susținute în aceste două săptămâni. Pe de altă parte, Berbecii pot începe un proces schimbare a unor mentalități, concepții și convingeri de viață. În timp ce unii devin mai credincioși și mai religioși, alții pot renunța la prejudecățile avute.

Taur

Luna Nouă în Săgetător va deschide o nouă etapă în sectorul financiar, iar cei născuți în zodia Taur vor fi favorizați în toate demersurile întreprinse pentru a-și îmbunătăți veniturile. Fiind vorba de banii deținuți împreună cu partenerul de viață sau cu terți, acum poate fi momentul demarării unor proiecte pe bază de asocieri și colaborări. Cei care plănuiesc o afacere de familie vor fi puternic susținuți din punct de vedere astrologic. Pe de altă parte, este o etapă favorabilă pentru a rezolva niște chestiuni legate de acte notariale, juridice, chiar legate de o moștenire.

Gemeni

Luna Nouă în Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia de a deschide o nouă etapă în sectorul parteneriatelor. Acest aspect va avea impact atât asupra zonei profesionale, cât și asupra vieții amoroase, ceea ce înseamnă că nativii pot trece la alt nivel în relația de cuplu. Gemenii pot fi ceruți în căsătorie, își pot întâlni jumătatea și pot începe o nouă poveste de dragoste, iar cei care-și doresc să pună punct unei căsnicii, acum pot semna actele de divorț. Pe cealaltă parte, pot semna contracte favorabile în plan profesional și financiar.

Rac

Luna Nouă în Săgetător le aduce celor născuți în zodia Rac ocazia de a-și schimba locul de muncă sau de a avansa în funcție. Nativii pot fi remarcați la job, pot primi aprecieri și laude și pot avea parte de numeroase oportunități în sectorul profesional. Pe de altă parte, aspectul va determina nativii să se preocupe de sănătate, ceea ce înseamnă că pot începe un tratament, pot descoperi un remediu nou pentru o afecțiune deja existentă sau pot fi stimulați de un context să țină o dietă, să-și schimbe stilul de viață. Nu este cazul să se sperie deoarece Marele Benefic Jupiter le este alături în acest sector și-i sprijină, le aduce vindecarea.

Leu

Luna Nouă în Săgetător le aduce celor născuți în zodia Leu o nouă etapă în zona sentimentală și de creație. Având în vedere că și Marele Benefic, Jupiter, le este alături timp de un an în același sector, nativii pot începe o nouă relație, își pot îmbunătăți și pot trece la un alt nivel în relația actuală, iar cei singuri își pot întâlni jumătatea. Dacă în cuplu s-a discutat problema despărțiri, s-ar putea ca acest context astrologic de acum să-i determine pe nativi să pună punct, însp, cu siguranță, va fi spre binele lor. Pe de altă parte, sunt favorizați artiștii și toți cei care întreprind activități de creație. Moment bun pentru a pune în valoarea talentele native și a avea succes în acest plan.

Fecioară

Luna Nouă în Săgetător le aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia unui nou început legat de membrii familiei și de locuință. Pe de o parte, nativii pot trece la o altă etapă în relația cu cei dragi, se pot muta de la părinți sau se pot întoarce acasă după o lungă perioadă în care au fost plecați sau au locuit în altă parte. Totodată, cei care au în plan să vândă, să cumpere, să închirieze o casă vor avea parte de reușite și-și vor îndeplini planurile, cu atât mai mult cu cât și Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, le este alături în același sector, timp de un an de zile.

Balanță

Luna Nouă în Săgetător se formează în sectorul comunicării și informației și deschide o nouă etapă în preocuparile intelectuale ale nativilor. Balanțele pot fi atrase de studiu, de documentare, de cunoașterea și explorarea unor noi domenii de interes și se pot înscrie la cursuri de perfecțoinare profesională. Totodată, nativii pot pleca în scurte deplasări și pot relua relația cu unele rude aflate la distanță sau cu care s-au aflat în conflict până acum.

Scorpion

Luna Nouă în Săgetător le aduce celor născuți în zodia Scorpion ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile. Fiind vorba despre banii obținuți din muncă proprie, aspectul astrologic poate însemna chiar renegocierea salariului. Pe de altă parte, cei care au colaborări și afaceri personale vor avea parte de succes și încasări remarcabile, mai ales că tot în acest sector se află, timp de un an de zile, și Jupiter, Marele Benefic al zodiacului.

Săgetător

Luna Nouă se formează întocmai în semnul lor și le aduce celor născuți în zodia Săgetător o stare generală foarte bună. Nativii vor fi energici, veseli, bine dispuși și vor avea chef de distracție. O nouă etapă li se va deschide în viață și cum Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, dar și guvernatorul lor, se află întocmai în semnul lor, nativii vor avea parte de șanse și oportunități pe toate planurile.

Capricorn

Luna Nouă în Săgetător le aduce celor născuți în zodia Capricorn o stare de interiorizare profundă. Nativii vor avea timp în aceste două săptămâni să facă curățenie în amintiri, să se debaraseze de schemele vechi care le inhibă evoluția și să pună la cale noi planuri personale de viitor. Este momentul să-și fixeze obictive înalte și să facă tot ce le stă în putință pentru a le atinge.

Vărsător

Luna Nouă în Săgetător le aduce celor născuți în zodia Vărsător idei originale și inovatoare cu care vor reuși să revoluționeze niște planuri pe care le-au pus la cale alături de cei dragi. Este un moment de reconciliere cu prietenii, de îmbunătățire a relațiilor cu persoanele din anturaj și nu este exclus ca cineva apropiat să le facă o declarație de dragoste sau să încerce să-i cucerească.

Pești

Luna Nouă în Săgetător le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia de a-și consolida cariera. Nativii pot primi o avansare în funcție, își pot schimba statutul, iar imaginea de la locul de muncă va fi mult îmbunătățită. Nu este exclus să-și schimbe jobul sau chiar domeniul profesional în care activează, mai ales că Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, se află timp de un an de zile întocmai în sectorul carierei.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter