Lună Nouă în Scorpion. Iată cum va fi influențată fiecare zodie în parte

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 29 noiembrie 2018, 17:08
Luna Nouă se formează în semnul Scorpion pe data de 7 noiembrie 2018 i timp de aproximativ două săptămâni își va exercita influența asupra tuturor zodiilor, fiecare semn în parte fiind afectat în funcție de sectorul astrologic pe care-l traversează astrul selenar. 

Luna Nouă este momentul unui nou început și, la modul general, ar trebui privit ca pe un aspect astrologic pozitiv. Faptul că se formează în zodia Scorpion poate cere transformare, regenerare, reconstruire, renaștere, poate favoriza sentimente de răzbunare, ranchiună, dar poate aduce și pasiune, secrete, dorință, sexualitate și spiritualitate. Iată cum îți influențează zodia în parte Luna Nouă din semnul Scorpion, din data de 7 noiembrie 2018!

Berbec

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Berbec ocazia unui nou început legat de partea financiară. Nativii pot începe să-și planifice banii mai eficient și sunt sfătuiți să nu mai fie atât de cheltuitori. Pe de altă parte nu este exclus să demareze un proiect nou alături de partenerul de viață sau alături de foști parteneri de afaceri care să le îmbunătățească considerabil bugetul.

Taur

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Taur ocazia unui nou început în zona parteneriatelor. Acest aspect poate aduce o nouă relație celor singuri, poate aduce o cerere în căsătorie celor care au construit până acum o relație solidă, dar poate aduce și despărțire în cazul nativilor a căror relație de dragoste nu mai funcționează. Pe de altă parte, noi parteneriate profesionale și de afaceri pot fi demarate în această perioadă.

Gemeni

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Gemeni ocazia unui nou început legat de muncă și sănătate. Acest aspect poate însemna că nativii primesc sarcini și responsabilități noi la locul de muncă, dar poate aduce și o schimbare a jobului în sine. Nativii care-și caută loc de muncă se pot angaja în această perioadă. Pe de altă parte, Gemenii sunt sfătuiți să se preocupe mai mult de sănătate, să-și facă analizele și să înceapă un tratament. Cei care s-au confruntat cu afecțiuni și neplăceri la acest capitol, pot observa o ameliorarea a simptomelor.

Rac

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Rac ocazia unui nou început legat de zona sentimentală. Acest aspect poate aduce o aventură nativilor singuri, însă pentru cei care au relații solide și de lungă durată poate însemna trecerea la alt nivel, posibil venirea pe lume a unui copil sau nativii se hotărăsc să devină părinți. De asemenea, relația cu copiii se va îmbunătăți și poate depăși niște obstacole existente până acum.

Leu

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Leu ocazia unui nou început legat de familie și locuință. Acest aspect poate aduce o îmbunătățire a relațiilor cu membrii familiei sau, din contră, o destrămare a acestora, dacă până acum au existat neînțelegeri. Pe de altă parte, nu este exclus ca nativii să-și schimbe domiciliul, să se mute la sau de la părinți, sau să înceapă renovarea casei.

Fecioară

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia unui nou început în sfera comunicării, a informațiilor și a deplasărilor, semn că aceste domenii vor prezenta un mare interes pentru nativi. Aceștia pot începe un curs de perfecționare profesională, pot alege să studieze la distanță și vor deveni comunica mai bine cu cei din jur, în special cu frații, dar și cu rudele la modul general.

Citește și – Uranus, planeta transformărilor, se întoarce în Berbec. Iată cum afectează fiecare zodie în parte

Balanță

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Balanță ocazia unui nou început legat de zona financiară. Nativii se vor preocupa de îmbunătățirea veniturilor personale și vor avea șanse și oportunități să se implice în noi proiecte remunerate substanțial. Aspectul, pe de altă parte, le poate cere nativilor să devină mai puțin cheltuitori și să încerce să pună un ban deoparte.

Scorpion

Luna Nouă formată întocmai în zodia Scorpion le aduce celor născuți în acest semn ocazia unui nou început legat de personalitatea lor, mai exact de ceea ce-și doresc de la ei înșiși, de la viață, de la cei din jur. Nativii sunt sfătuiți să aibă mai multă încredere în ei, să renunțe la gândurile de răzbunare care nu-i ajută în evoluție și să iasă cu încredere în față, să se afirme. Pe de altă parte, nu este exclus să înceapă o nouă relație, însă nu trebuie să-și facă mari speranțe, având în vedere contextul astral general cu Venus, planeta iubirii, în retrogradare.

Săgetător

Luna Nouă din Scorpion se va forma în casa subconștientului și le aduce celor născuți în zodia Săgetător ocazia să mediteze, să facă o introspecție și să caute răspunsuri la întrebările care-i macină. Este momentul să facă o selecție, să cearnă activitățile, sentimentele, emoțiile și persoanele care nu-i mai reprezintă și care nu fac altceva decât să le încetinească evoluția.

Capricorn

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Capricorn ocazia unui nou început legat de de o relație de prietenie. Nativii se pot împăca cu o persoană din anturaj sau, în urma unui conflict de amploare, pot lua decizia de a încheia relația cu un prieten. Este recomandat să-și concentreze atenția asupra planurilor și proiectelor avute și să nu mai amâne demararea acestora, mai laes dacă sunt în comun cu persoane din anturaj.

Vărsător

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia unui nou început în carieră. Nativii vor primi în această perioadă propuneri, fie de schimbare a domeniului profesional, fie de schimbare a locului de muncă, fie ed schimbare a statutului profesional, aspect care poate însemna o avansare în funcție. Sfatul nostru este să-și traseze clar țelurile și să-și urmărească interesul.

Pești

Luna Nouă formată în Scorpion le aduce celor născuți în zodia Pești ocazia unui nou început legat de credințe, principii și valori de viață. Nativii vor simți nevoia să se debaraseze de schemele vechi, complicate și prăfuite care le-au amprentat până acum deciziile și să treacă la alt nivel de evoluție. Aceștia își vor construi obiective de viitor pe baza unor noi concepții de viață. Pe de altă parte, nu este exclus ca nativii Pești să înceapă un curs de perfecționare profesională.

Citește și – Chiron, Vindecătorul zodiacului, își revine în mers direct. Iată cum va influența toate zodiile!

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter