Lună Nouă în semnul Gemeni. Cum va influența toate zodiile

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 31 mai 2019, 18:01
Pe data de 3 iunie 2019 se va forma aspectul de Lună Nouă în zodia Gemeni. Acest fenomen astrologic își va manifesta influența asupra tuturor zodiilor pe o perioadă de aproximativ o lună.

Luna Nouă în zodia Gemeni este momentul unui nou început pentru toată lumea, fiecare fiind influențat într-un anume sector de viață. Totodată, este un moment al transformărilor interioare, al regenerării și al schimbării, să nu uităm că în continuare atât Saturn, planeta Învățător și a lecțiilor de viață, cât și Pluton, planeta transformărilor profunde și a regenerării, retrogradează în zodia Capricorn.

Luna Nouă se formează în zodia Gemeni, o zodie responsabilă cu comunicarea, cu socializarea, cu raționamentul, dar și cu negocierile și tranzacțiile, prin urmare, va stimula puternic aceste zone. La modul general, ne va cere să comunicăm mai mult, să ne facem mai bine înțeleși, să ne spunem cu curaj punctul de vedere, dar și să fim mai înțelepți și mai raționali în aspectele care vizează zona financiară, de astă dată și profesională.

Luna Nouă în zodia Gemeni vorbește și despre asumarea, dar și echilibrarea autorității, în special în relația cu familia și superiorii, ne cere să ne axăm mai mult pe ascensiunea profesională, pe atingerea țelurilor și aspirațiilor noastre.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de vindecare în această perioadă, însă va fi vorba de o vindecare interioară, emoțională, psihică. Luna Nouă formată pe casa comunicării și a informării, poate favoriza nativii să caute ajutor la un psiholog, psihoterapeut, la o persoană cu înțelepciune care-i poate ghida în găsirea unor răspunsuri și le pot găsi. De asemenea, pot merge la cursuri de dezvoltare personală și profesională, și astfel să reușească să-și deschidă noi viziuni și, implicit noi abordări de viață.

Taur

Cei născuți în zodia Taur îl au pe guvernatorul lor alături, Venus, planeta iubirii și a micilor beneficii materiale, care a intrat în zodia Taur, și care, stimulat de această Lună Nouă în Gemeni le va deschide noi șanse în îmbunătățitea situației financiare. La acest capitol se întrevăd șanse mari de a-și rezolva problemele pe care le au cu banii, pentru unii nativ se întrevăd chiar beneficii materiale venite din partea familiei. Nativii sunt sfătuiți să nu refuze nicio ofertă care le poate aduce noi începuturi în zona financiară și le poate crește considerabil veniturile, mai ales că sunt favorizate activitățile care țin de un talent nativ sau de zna de creație.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de formarea aspectului de Lună Nouă întocmai în semnul lor, cu puternic impact asupra personalității. Pentru acești nativi este un moment foarte important în redefinirea personală, în redefinirea propriei personalități și li se cere să aibă mai multă încredere în ei înșiși, mai multă încredere în forțele proprii, să dea dovadă de mai multă convingere în alegerea unei direcții de viață. Totodată, nativii trebuie să dea dovadă de acea înțelepciune ancestrală în regândirea scopurilor vieții, înțelepciune oricum susținută puternic acum de Mercur în tranzit prin zodia Gemeni.

Rac

Pentru cei născuți în zodia Rac, aspectul de Lună Nouă va fi puternic impactant la nivel subconștient pentru că le va propune să abordeze din alt unghi relația cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri. Va fi nevoie de mai multă comunicare, de analiză calmă, dar și de impunerea cu echilibru a autorității. Va fi nevoie de scoaterea la suprafață a nemulțumirilor pe care le-au ținut ascunse în ei, le-au interiorizat și le-au lăsat să-i macine la nivel psihic.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de formarea aspectului de lună Nouă în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. Pentru acești nativi este o ocazie bună pentru a lega noi relații de prietenie și aș îmbogăți anturajul prin comunicare. De asemenea, în mod mult mai rațional își pot redefini niște aspirații. Totodată, este o perioadă favorabilă pentru a vindeca o karmă din copilărie, pentru a ierta pe cineva din trecutul lor îndepărtat.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de noi începuturi legate de sectorul socio-profesional. Este un moment foarte buni pentru acești nativi să se pună mai mult în evidență la locul de muncă, să iasă în față și să se facă remarcați. Chiar dacă vor simți să stea deoparte, contextul astrologic le cere mai multă încredere în forțele proprii și mai mult avânt, mai mult aplomb în lupta pentru obținerea unei funcții.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot pleca într-o călătorie care are rolul de a le schimba niște principii, niște viziuni și convingeri, însă schimbarea le va fi benefică. Nativii pot afla informații prețioase, pot descoperi noi filozofii, însă sunt sfătuiți să nu opună rezistență la ceea ce vine acum nou spre ei, inclusiv dacă va fi vorba de o plecare în străinătate, într-o vacanță, la studiu sau cu locul de muncă.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot avea ocazia ca odată cu această Lună Nouă să-și îmbunătățească considerabil situația financiară. Zona afacerilor, a asocierilor este foarte bine aspectată și nativilor li se cere să-și dea tot interesul acum, să fie atenți la ceea ce li se propune și să se ajute de acest context astrologic puternic. Pe de altă parte, o serie de nativi pot fi distrași de o poveste de iubire din trecut, o persoană se poate întoarce în vața lor, însă sunt sfătuiți să-și continue drumul și să nu se abată pentru că nu se întrevede nimic de viitor,

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de formarea aspectului de Lună Nouă pe casa parteneriatelor și a mariajului. Pentru acești nativi, care au parte în acest moment și de guvernatorul lor, Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, în mers retrograd prin zodia Săgetător, va fi o perioadă impactantă în care pot avea parte de revelații, de conștientizări profunde care să vizeze zona relațională. Poate fi vorba, de la caz la caz, în funcție de harta natală, de cereri în căsătorie, dar și de divorțuri, prin urmare se cere multă înțelepciune în abordarea situațiilor în care vor fi puși în această perioadă.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de formarea aspectului de Lună Nouă în casa muncii și a sănătății. Nativii pot fi predispuși la oboseală fizică și psihică ca urmare a suprasolicitării de la locul de muncă și sunt sfătuiți să nu facă excese și să se odihnească mai mult. Nativii vor avea parte de oportunități remarcabile în zona profesională, vor fi susținuți să se pună în evidență la locul de muncă, poate chiar să-și schimbe jobul cu unul mai bun. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja în această perioadă.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător sunt favorizați de Luna Nouă în sectorul sentimental și al activităților de creație. Zona de comunicare va fi foarte bine aspectată, astfel încât nativii vor reuși să comunice foarte bine cu cei dragi, atât cu persoana iubită, cât și cu copiii. De asemenea, este o perioadă bună pentru relaxare, distracții și discuții despre conceperea unui copil. Totodată, este un moment bun pentru investiții, pentru achiziționarea unor bunuri de valoare.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de fenomenul de Lună Nouă în sectorul familiei și al locuinței. Este o perioadă bună să conștientizeze mai mult ce-și doresc de la relațiile pe care le au atât cu membrii familiei, cât și cu persoana iubită. Nu este exclus să încheie cu zâmbetul pe buze relațiile care nu-i mai reprezintă din niciun punct de vedere, însă la fel de bine pot reuși în această perioadă să-și consolideze puternic legătura cu persoana iubită și chiar să se mute împreună.

Sursă foto: Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter