Lună Nouă în semnul Berbec. Cum va influența toate zodiile

De Mădălina Manole, pe
Pe data de 5 aprilie 2019 se va forma fenomenul de Lună Nouă în zodia Berbec și influența acestuia se va răsfrânge asupra tuturor nativilor, indiferent de semnul zodiacal sub care s-au născut.

Luna Nouă reprezintă, la modul general, un nou început, iar influența sa se va resimți pe o perioadă de două săptămâni, aproximativ până la formarea fenomenului de Lună Plină care, atenție, se va forma tot în zodia Balanță, zodie în care s-a format și în martie 2019.

Berbec

Luna Nouă se petrece întocmai în semnul lor, iar cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia de a deschide o nouă etapă în plan personal, dar și sentimental. Va fi operioadă favorabilă pentru a se pune în evidență, pentru a-și semonstra abilitățile și pentru a se face remarcați. Cei care se află de relații de lungă durată vor fi surpinși de partener în mod plăcut și chiar pot trece la o nouă etapă în comunicare și manifestarea sentimentelor.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul sănătății și al muncii. Nativii vor fi îndemnați de acest aspect să se preocupe mai mult de starea de sănătate. Unii pot începe un nou tratament și pot vindeca o afecțiune mai veche, în timp ce alții pot face o schimbare legată de sectorul profesional. Fie își pot schimba jobul, fie pot primi noi sarcini și responsabilități de natură să-i pună mai mult în valoare, fie vor demara un proiect personal care să le deschidă o nouă etapă în carieră.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul prietenilor. Nativii pot deschide o nouă etapă la acest capitol, își pot face noi cunoștințe, se pot împăca cu persoane din anturaj cu care au fost în conflict și, totodată, pot demara noi proiecte, noi planuri de viitor prin asociere cu aceștia. Nu sete exclus ca o persoană din grup să le placă, să le trezească un interes aparte.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul socio-profesional. Nativii pot deschide o nouă etapă în carieră, se pot afirma la locul de muncă, pot avea parte de aprecieri care să favorizeze obținerea unei funcții mult visate și-și pot schimba statutul profesoinal. Moment favorabil pentru îmbunătățirea imaginii profesionale.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul călătoriilor și al studiilor. Nativii pot primi o ofertă de vacanță, își pot cumpăra un bilet într-o destinație mult visată, dar aspectul le poate aduce și reluarea unei relații cu o persoană din străinătate. De asemenea, veștile de peste hotare nu vor întârzia să apară și nu este exclus ca aceștia să plece la studii în afara țării sau să reia un curs abandonat, să dea un examen pentru a-și obține o diplomă.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul avantajelor materiale, al moștenirilor, al banilor deținuți împreună cu partenerul sau terți. Nativii vor desfășura activități legate de aceste domenii care le vor deschide noi uși, care le vor aduce o posibilă îmbunătățire a veniturilor pe termen lung. Unii pot intra în posesia unei moșteniri, pot primi un credit, o sumă de bani, li se poate returna un împrumut, în timp ce alții pot semna un parteneriat avantajos.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul parteneriatelor și al mariajului, prin urmare o nouă etapă se poate deschide în cuplu, dar și în afaceri. Nu este exclus ca unii nativi să facă o cerere în căsătorie sau să fie ceruți în căsătorie, însă aspectul poate aduce noi orizonturi și celor care formează deja un cuplu solid și de lungă durată. De asemenea, este o perioadă favorabilă semnării contractelor de orice natură, implicit profesionale și financiare.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor fi susținuți de acest context astrologic să deschidă o nouă etapă în aceste domenii, ceea ce poate însemna că cei care-și caută un loc de muncă sau vor să-și schimbe actualul job se pot angaja în această perioadă, însă nu este exclus să fie vorba și de o nouă etapă care se deschide în viața profesională, în funcție de harta natală a fiecăruia. În ceea ce privește sănătatea, este momentul ca cei care s-au confruntat cu anumite afecțiuni să se intereseze mai mult de acest sector, să descopere noi tratamente și remedii.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul sentimental și artistic. Pentru nativii care sunt singuri acum vor avea șansa să întâlnească o persoană și să înceapă o nouă poveste de iubire, iar cei care  sunt deja într-o relație pot avea ocazia de a deschide o nouă etapă, ceea ce poate însemna inclusiv extinderea familiei și venirea pe lume a unui copil. Perioada următoare va fi favorabilă activităților artistice și sportive, inclusiv demarării de noi proiecte în acest sens.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul familiei și al locuinței. O serie de nativi se pot muta în casă nouă, pot vinde, cumpăra sau renova locuința, iar în viața de familie se poate deschide o nouă etapă. Nu este exclus să primească o veste plăcută, fie din partea părinților, fie din partea unor rude apropiate care, posibil, să anunțe extinderea familiei.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul comunicării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii se pot folosi din plin de dialog pentru a-și atinge obiectivele propuse și poate fi momentul să-și continue niște studii, să se înscrie la noi cursuri, să susțină niște examene, interviuri. Pot face scurte călătorii în această perioadă.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea parte de formarea aspectului de Lună Nouă în sectorul financiar al banilor munciți. Nativii pot primi vești bune din această direcție. Unii pot primi o mărire de salariu, în timp ce alții pot semna contracte noi, profitabile. În toată această perioadă, șansa de îmbunătățire a veniturilor va fi mare.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter