Lună Neagră în Taur, pe 19 mai. Cum sunt influențați nativii din zodiac în următoarea perioadă

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:38

Pe 19 mai, Soarele și Luna se vor uni la 28 de grade în dreptul semnului Taur, creând ceea ce se numește în termeni astrologici o Lună Neagră. I se mai spune și Lună Neagră sezonieră, deoarece evenimentul astrologic are loc doar o dată la 33 de luni.

După un sezon retrograd și eclipsat de Mercur, Luna Neagră aduce după sine o serie de vibrații liniștitoare și pozitive.

Lună Neagră în Taur, pe 19 mai

Citeşte şi: Camelia Pătrășcanu, previziuni îngrijorătoare pentru următoarea perioadă. Zodiile afectate de cuadratura Jupiter – Pluto

Haideți să vedem cum influențează Luna Neagră fiecare semn din zodiac.

Berbec

Pentru Berbec se anunță noi începuturi în casă a doua, cea responsabilă cu partea financiară. Când vine vorba de posesiunile, tu cauți confort și eleganță și pe măsură ce Soarele și Luna se unesc în Taur, vei avea parte de surprize plăcute în acest sens. S-ar putea să faci o achiziție de lux sau să primești de undeva resurse suplimentare.

Taur

Urmează o perioadă în care te vei reinventa. Comunicarea este acum punctul tău forte. Este o perioadă bună pentru călătorii și pentru descoperirea locurilor noi. Este posibil să-ți faci noi prieteni în călătoriile tale, cu care vei lega o frumoasă relație de prietenie și care te vor ajuta, la un moment dat, pe plan profesional.

Citeşte şi: Cinci nativi care pierd bani până la sfârșitul lunii. Ei sunt ghinioniștii zodiacului

Gemeni

Luna Neagră aduce realizări pe plan profesional. Poate fi vorba despre noi începuturi, despre schimbarea locului de muncă sau deschiderea propriei afaceri. Acum este momentul să pornești pe un alt drum în carieră și să faci tot posibilul să nu renunți la idealurile tale.

Rac

Se anunță noi începuturi legate de viața socială și tot ceea ce ține de parteneriate. Tu cauți siguranță și Luna Neagră îți oferă oportunitatea de a te simți în largul tău în cercurile de prieteni și în grupurile de parteneri de afaceri. Acum este momentul să-și spui punctul de vedere fără menajamente. Astrele sunt de partea ta.

Leu

În această perioadă, accentul este pus, în special, pe carieră și planul profesional. Urmează schimbări la locul de muncă, iar tu te numeri printre norocoșii care se vor bucura de surprize plăcute. Ceva scârțâie pe planul amoros și trebuie să ai mare grijă la modul în care comunici cu partenerul/a.

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru a doua jumătate a lunii mai. Câștiguri substanțiale pentru mai mulți nativi

Fecioară

Vești bune pentru cei care își caută un loc de muncă sau vor să-l schimbe pe cel pe care-l au în prezent. Sunt șanse mari să se elibereze postul la care visezi de mult și tu să fii singura persoană potrivită pentru a-l ocupa. Grijă mare cu sănătatea, este posibil reapară probleme mai vechi, rămase netratate.

Balanță

Noi începuturi în casa și în viața personală a nativilor din această zodie. Accentul va cădea pe confort, stabilitate și liniște. Este posibil să faceți o achiziție importantă pentru cămin, ceva de care se vor bucura toți membri familiei.

Scorpion

Este momentul să iei o pauză. Munca excesivă din ultima perioadă și-a spus cuvântul și trebuie să-ți faci bagajul și să pleci în vacanța la care visezi de la începutul anului. Este posibil să te întâlnești cu un vechi prieten în călătoria ta. Atenție la alimentație. Nativii din Scorpion sunt predispuși problemelor digestive în această perioadă.

Citeşte și: 5 zodii care își găsesc jumătatea în vara lui 2023

Săgetător

Vești bune pe plan amoros. Urmează o perioadă în care vei afla că ai mai multe în comun decât credeai cu cineva din anturajul tău. Cupidon se ține scai de tine luna aceasta și s-ar putea să “te lovească” atunci când te aștepți mai puțin.

Capricorn  

Este posibil să reușești, în sfârșit să îți convingi șeful că ai nevoie de o mărire sau să găsești din alte surse bani pentru derularea proiectului pe care îl ai în plan. Este un moment oportun și pentru investițiile mici sau cheltuieli de casă, pentru reparații/renovări.

Vărsător

Apar cheltuieli neașteptate care vă vor lăsa o gaură în buget. Dar, în paralel, reușești să te implici într-un proiect foarte promițător din punct de vedere financiar și lucrul acesta te va scoate din impas. Grijă mare la accidentări în perioada aceasta, mai ales în gospodărie.

Pești

După multe luni de amânări ale unor răspunsuri, apar și soluțiile pe care nu credeai că le vei mai găsi vreodată. Primești o veste de la cineva din familie care va face lumină în situația încurcată în care te afli.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter