La ce vârstă vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 10 octombrie 2019, 14:57
Cu siguranță ți-ai pus cel puțin o dată în viață întrebarea „Oare când îmi va surâde norocul?”. Șansele diferă de la o persoană la alta, însă astrologia demonstrează că nativii dintr-o anumită zodie au perioade relativ comune pentru momentul de glorie. Iată la ce vârstă vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodie.

Berbec

Etapa vieții care te reprezintă cel mai bine este maturitatea și vei reuși să cunoști cu adevărat succesul în jurul vârstei de 40 de ani. Atunci ai cele mai mari șanse de reușită, de a te bucura de roadele muncii tale, dar și de roadele sacrificiilor pe care le-ai făcut în tinerețe sau chiar în copilărie.

Taur

Îți place să copilărești destul de mult și reușești cu greu să te mobilizezi pentru a-ți împlini visele. Când dai de gustul banilor, însă, își vei dori să obții din ce în ce mai mulți, prin orice mijloace. Vârsta la care vei cunoaște apogeul succesului este 39 de ani.

Gemeni

Copilărești mult, până la vârste destul de înaintate, motiv pentru care nu vei reuși să te mobilizezi să îți atingi obiectivele decât undeva pe la vârsta a doua. Însă din momentul în care vei cunoaște succesul vei deveni tot mai ambițios. 50 de ani este, cu aproximație, vârsta la care te vei simți cu adevărat împlinit.

Rac

Ești dependent de familia ta ți te dezlipești cu greu de confortul oferit de aceștia. Abia pe la vârsta de 45 de ani devii cu adevărat independent și stabil financiar, reușind chiar să câștigi sume importante de bani.

Leu

Tinerețea este etapa vieții reprezentativă pentru zodia Leu. În jurul vârstei de 27 de ani, acești nativi vor avea parte de succesul maxim și vor avea șansa de a se afirma așa cum își doresc, de a reuși și de a realiza proiecte mărețe.

Fecioară

Bătrânețea este etapa vieții în care Fecioarele reușesc să se afirme în adevăratul sens al cuvântului, motiv pentru care vor simți apogeul succesului abia la 55 de ani. Asta nu înseamnă că până la această vârstă Fecioarele nu vor traversa perioade înfloritoare.

Balanță

Balanțele pun bazele succesului lor încă din copilărie și reușesc rapid tot ceea ce își propun. 20 de ani este, cu aproximație, vârsta care îți va aduce succes și reușită pe toate planurile.

Scorpion

Pentru Scorpioni, anii maturității sunt cei care îi definesc. Cu toate că toate eforturile lor sunt încununate cu succes de-a lungul vieții, perioada cea mai prolifică pentru Scorpioni se situează în jurul vârstei de 40 de ani. Abia atunci se simt cu adevărat împliniți pe toate planurile.

Săgetător

Acești nativi sunt ambițioși și își construiesc cariera, de-a lungul vieții, pe mai multe etape, iar succesul va culmina în cazul lor la 30 de ani. Aceasta este vârsta la care Săgetătorii se vor simți lipsiți de griji și se vor învârti în cercuri înalte.

Capricorn

Bătrânețea este perioada vieții în care toate sacrificiile și eforturile depuse de Capricorni le vor fi răsplătite pe deplin. Persoane extrem de serioase și ambițioase, niciun efort nu este prea mare pentru acești nativi când vine vorba de cariera lor. Cea mai benefică perioadă a vieții lor va fi în jurul vârstei de 28 de ani.

Vărsător

La fel ca în cazul celorlalte zodii de aer, copilăria este etapa vieții care îi reprezintă pe Vărsători, etapă în care își creionează destinul prin deciziile pe care le iau. Vârsta care va fi marcată cu succes pe toate planurile este, cu aproximație, 40 de ani. Atunci vor culege roadele sacrificiilor pe care le-au făcut în trecut și se vor simți cu adevărat împliniți.

Pești

Cele mai importante decizii pe care le vor lua Pești vor fi pe la 20 de ani. De ele vor depinde viitorul lor, dar acești nativi vor fi nevoiți să muncească din greu pentru a-și atinge țelurile. Peștii vor cunoaște apogeul fericirii, cu aproximație, la vârsta de 35 de ani, când vor simți că totul merge ca pe roate pentru ei.

Știi că există un test care îți ghicește vârsta în funcție de cultura ta generală? Fă-l și tu!

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter