Jupiter intră în Taur. Camelia Pătrășcanu: „Deranjează toate domeniile vieții noastre!” Ce îi așteaptă pe nativii din horoscop

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2023, 14:20

Jupiter intră în semnul zodiacal Taur pe 16 mai 2023 și va sta acolo timp de un an. Camelia Pătrășcanu a vorbit pe larg despre cum influențează acest fenomen nativii din zodiac.

“Jupiter intră în Taur și stă un an. Mai ales acum, la intrare, nu se simte foarte bine. Sâcâie alte planete. Teoretic, ne aduce prosperitate și abundență prin  propriile noastre capacități, muncă și forțe. Acum îl irită și pe Pluto, nu o să se înțeleagă nici cu Marte și, una peste alta, deranjează toate domeniile vieții noastre. Nu se înțelege prea bine cu autoritățile. E foarte posibil ca lucrurile pe care vrem să le facem să se lovească de reguli, norme sau de spiritul retrograd al unui funcționar.

Citeşte şi: 5 zodii care își găsesc jumătatea în vara lui 2023

Deși avem chef și putere, nu avem spațiu de manevră astfel încât să facem ca lucrurile să meargă. Acest aspect persistă, plus că intervin și tensiunile cu Marte, mai ales în perioada 19 mai –  16 iunie. Avem și pe perioada de toamnă, în octombrie-noiembrie, aspecte dificile, mai ales financiare atunci. Se luptă orgoliile, puterile, inteligențele!” – a explicat astrologul, la Astro Fanatik.

Apoi, Camelia Pătrășcanu a vorbit detaliat despre cele 12 semne zodiacale și surprizele care le așteaptă în următoarea perioadă.

Berbec (20 aprilie – 22 mai 2023)

„Atenție la bani, nu investiți acum mai mult decât vă ține plapuma. Este importat să măsurați cât este această “plapumă” ca să nu vă treziți în octombrie sau noiembrie că nu se întorc banii pe care ați mizat.”

Taur (20 aprilie – 20 mai)

„Orgoliu, semeție, încredere în propriile forțe. Este foarte bine. Numai că vor fi, mai ales acum în mai, iunie, iulie pot fi niște tensiuni. Pot răscoli foarte multă lume prin atitudinea lor. Unora le place, dar multora nu. Dar Taurii parcă spun ‘M-am săturat! Vreau să fi și ca mine! Vreau să-mi placă viața mea. Să-mi placă ce fac. Postura în care mă pun. Și vreau să țin mai puțin cont de alții. Să-I car mai puțin în cârcă pe alții.’ Acești “alții” pot fi funcționari diverși pe care i-au tot păsuit și înțeles și cu care au încercat să cadă la pace. Și sunt foarte vehemenți și autoritari acum în mai, iunie. Pot avea crize de orgoliu în iulie, august. Este bine să se tempereze. Atenție la certuri și conflicte în noiembrie.”

Citeşte şi: Horoscop chinezesc mai 2023. Luna Șarpelui de Foc adâncește conflictele și configurează altele

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

„Jupiter în Taur poate aduce vindecare și consolare. Este un tranzit de un an, delicat pentru Gemeni, mai mult pentru ei decât pentru oricare altă zodie. Parcă nu sunt în locul în care ar vrea să fie. Au nevoie de libertate și nu știu cum să ajungă la ea. La muncă e mai mult o corvoadă. Sau nu simt că le sunt recunoscute meritele. Tocmai de aceea, poate au nevoie să stea un pic pe bară și să observe lucrurile. Dacă pun accentul pe sănătatea lor, sufletească, morală, mentală și corporală, atunci vor aborda cu totul altfel toate provocările.”

Rac (21 iunie – 22 iulie)

„Jupiter în Taur activează mai ales la nivel social. Li se deschide posibilitatea de a intra în alte grupuri de persoane sau de a avea alt public, mult mai potrivit pentru activitatea și gustul lor. Intrarea în acest grup poate fi ajutată de relațiile partenerului de viață. Tensiuni există. Ele pot apărea și pentru că intrarea în acest alt grup înseamnă ieșirea din alt grup. Au curajul, în special acum la început de vară, să le spună altora “Nu mai fac parte din…” și să se retragă.”

Leu (23 iulie – 22 august)

„În cazul lor, poate fi vorba despre mărire și vizibilitate. Dar la nivel ierarhic, prin funcție, prin rol, responsabilități. Unii Lei vor declina o propunere pentru o funcție sau un post, chiar dacă este onorantă. Se reactivează o situație/postură în care au fost puși acum câțiva ani, 2019, 2020. Acum sunt dispuși să facă tot ce au ratat atunci. Atenție, însă, în iulie  – august, vor fi tensiuni, conflicte și poate mici răzbunări, care pot să sâcâie mult Leii. În noiembrie, atenție la sănătate și la pierderi materiale.”

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

„Este un Jupiter în Taur foarte bun sub aspectul actelor – examene, autorizații, avize, dar și propuneri din partea unor superiori, pe care e bine să le accepte. Se vorbește mult despre capacitățile lor, se pot remarca. Dar există tensiuni. Poate le e teamă să se implice în ceva. Se zbat destul de mult pentru niște hârtii pe care trebuie să le obțină.”

Citeşte şi: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru prima parte a lunii mai. Nativii din zodiac afectați de eclipsa de lună în Scorpion / Video

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

„Se vorbește de avere, nu de câștig lunar. Toate investițiile sunt menite să-și arate roadele. Deocamdată, Balanțele încep să contabilizeze cât au dat  –  bani, iubire, susținere, înțelegere  -, pentru a se rezolva lucruri. Aici intră și partenerul de viață. Supărările pot fi generate de faptul că au sentimentul risipei, că poate celălalt risipește atenția, susținerea sau banii comuni.”

Scorpion (20 aprilie – 22 mai 2023)

„Este un Jupiter în Taur care vorbește despre imaginea lor în fața celorlalți. Imaginea lor poate fi grandioasă, frumoasă, luminoasă, dar nu e ușor de ajuns la ea. Unii doresc să-și schimbe stilul, garderoba, gestica. Cumva simt că trebuie să scoată la suprafață trăsăturile lor de succes, ce au ei mai bun. Vor constata că trebuie să muncească un pic cu ei.”

Săgetător (20 aprilie – 22 mai 2023)

„Jupiter vrea să le ușureze munca, rutina zilnică. Și îi ajută să se gândească ce e esențial, important și rentabil în activitățile lor. Au șansa să-și organizeze foarte bine munca. Nu este ușor, mai ales dacă în activitatea lor se lovesc de unele cadre forte strâmte din punct de vedere juridic, legal. Sau de încăpățânați. Călătoriile pot fi supărătoare. Ar vrea să le facă, dar treburile îi țin pe loc. Trebuie să fie mai atenți la sănătate în octombrie, noiembrie.”

Capricorn  (20 aprilie – 22 mai 2023)

„Aici se vorbește despre bucuria vieții. Trebuie să aibă mai mult timp pentru deconectare, iubire, copii. Sau să descopere o activitate care îi bucură foarte mult și îi face să se îndrăgostească de viață. Este clar că trebuie să iasă din rutină și să învețe lucruri noi, de dragul lor. Rolul copiilor, al persoanelor tinere este foarte important. Pentru că prin întrebări, prin curiozități, le suscită și lor interesul pentru anumite domenii.”

Vărsător (20 aprilie – 22 mai 2023)

„Jupiter aduce prosperitate în casă și cămin. Prima casă este corpul și vorbim și de îmbunătățirea stilului de viață, pentru mai multă sănătate. Își dau seama că dacă nu fac aceste schimbări, nu vor avea parte de sănătate sau vor îmbătrâni urât. Așa că sunt foarte mobilizați să se ocupe de prima casă, corpul lor. Și au timp un an să modeleze stilul de viață.

Citeşte şi: Zodii care se despart în luna mai. 6 nativi care rămân singuri până la începutul verii

Al doilea aspect este casa în care locuiesc, confortul pe care îl au și care necesită muncă, efort, întreținere și trebuie să se mobilizeze în acest sens.

Al treilea aspect ține de relațiile de familie. Jupiter aduce multă lume în casă și pot veni musafiri care nu mai pleacă. Sau ei pot găzdui persoane de care au grijă și le este destul de incomod la început. În vară pot exista conflicte cu partenerul de viață, legate de aglomerarea din casă și de sarcinile pe care le au de făcut.”

Pești (20 aprilie – 22 mai 2023)

„Abundență de idei, sub formă de proiecte, dar și de acte. Jupiter în Taur face abundentă munca lor pedagogică. Învață de la alții, când predau, dar și ei pot preda altora. Tensiunile sunt date de trac. Dacă reușesc să rezolve niște probleme cu actele în mai, iunie, atunci pot da drumul la o activitate ce se va întinde pe un an. Atenție la călătoriile din mai, iunie, pentru că pot afecta sănătatea.”

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter