Horoscopul zilei de 22 aprilie 2023. Nativii Taur întâmpină obstacole neașteptate, nativii Scorpion scapă de greutăți

De Oana Dinu, pe

Horoscopul zilei de 22 aprilie 2023. Contextul astrologic poate veni cu unele provocări pentru zodii, dar și cu aspecte de susținere în diferite sectoare de viață. Cum pot nativii să profite la maxim de energiile pozitive ale acestei zile.

Previziunile astrologice anunță o zi cu noi oportunități de a evolua pentru nativi, dar și cu provocări. Tranzitul Lunii prin zodia Gemeni le va aduce zodiilor o stare generală de bine. Cu toate acestea, din a doua parte a zilei se pot confrunta cu tensiuni din cauza unui careu care se formează între Lună și Saturn, planeta limitărilor și a lecțiilor de viață.

Iată ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodie, potrivit astrology.com.

Horoscop zilnic 22 aprilie. Zodia Berbec

Luna își începe deplasarea în zodia Gemeni în sectorul hărții tale astrologice care guvernează comunicarea, ceea ce te pune într-o dispoziție gânditoare și comunicativă în următoarele două zile. Cu toate acestea, mișcarea retrogradă a lui Mercur poate face dificilă exprimarea ta în unele momente, deși gesturile pot acționa ca o alternativă atunci când cuvintele nu sunt suficiente. Între timp, Pluto poate aduce schimbări în sfera ta socială. Fii atent la tensiuni pentru că Luna va face un careu cu Saturn. Nu ezita să impui limite dacă te simți copleșit sau ai nevoie de intimitate.

Horoscop zilnic 22 aprilie. Zodia Taur

Luna va fi în zodia Gemeni, în sectorul astrologic care guvernează luxul, ceea ce te poate ispiti să faci multe cumpărături. Cu toate că este în regulă să te răsfeți puțin sub acest climat cosmic, încearcă să nu cheltuiești impulsiv și să eviți momentan achizițiile mari. Între timp, Pluto te va ajuta să găsești putere prin ambițiile tale profesionale și succesul pe care l-ai obținut până acum. Cu toate acestea, ar trebui să fii atent la prietenii falși și obstacolele neașteptate pe măsură ce ne apropiem de careul pe care Luna îl va forma cu Saturn, planeta limitărilor.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2023. Zodia Gemeni

Luna se mută în semnul tău zodiacal, ceea ce te pune într-o dispoziție veselă. Între timp, o mână de ajutor de la Pluto îți va întări hotărârea spirituală, ajutându-te să te simți susținut și aliniat cu energia care curge înăuntrul și în jurul tău. Totodată, popularitatea ta va crește. Cu toate acestea, fii atent la oricine are tendința de a-și descărca emoțiile asupra ta, mai ales când Luna și Saturn vor forma un careu. Nu ezita să impui limite, chiar și în relațiile pe care le prețuiești și în care ești implicat emoțional.

Horoscop zilnic 22 aprilie. Zodia Rac

Astăzi s-ar putea să fii mai gânditor și mai dornic să stai restras, pe măsură ce Luna se mută în zodia Gemeni în sectorul astrologic care îți guvernează introspecția. Astrele te susțin să acorzi prioritate intimității și nevoilor tale, chiar dacă acest lucru poate duce la anularea planurilor pe care ți le-ai făcut. Pluto vine să-ți ofere o mână de ajutor. Va facilita eliberarea și îți va permite să renunți la ceea ce nu îți mai folosește. Este un moment excelent să te conectezi cu latura ta spirituală, dar trebuie să ai grijă să găsești echilibrul între realitate și aspectul mistic care există în interiorul tău.

Citește și: Mercur retrograd în Taur pe 21 aprilie. Cum vor fi afectate zodiile

Horoscop zilnic 22 aprilie. Zodia Leu

Luna intră în Gemeni în sectorul astrologic care îți guvernează comunitatea și vei simți o energie pozitivă în jurul tău. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a ieși din casă și pentru a vizita locuri noi, poate chiar din zona în care locuiești. Pluto va aduce și el o energie romantică care te poate ajuta să îți întărești relațiile sau să creezi legături semnificative și pline de iubire. Cu toate acestea, ar trebui să fii atent la luptele de putere cu figurile autoritare în această după-amiază, când Luna formează un careu cu Saturn. De asemenea, astrele te sfătuiesc să eviți investițiile riscante.

Horoscop zilnic 22 aprilie. Zodia Fecioară

Te vei simți motivat să reușești pe măsură ce Luna migrează în Gemeni în sectorul astrologic care guvernează ambițiile profesionale. Totodată, Pluto te poate ajuta să-ți întărești etica muncii și abilitățile de conducere a echipei, ajutându-te să îți faci listele de sarcini. Ar fi bine să îți verifici nevoile și sentimentele în această după-amiază când Luna va forma un careu cu Saturn. Astfel, îți vei da seama dacă ai nevoie de o pauză pentru a te destinde. Atenție însă, pentru că acest context astrologic ar putea duce la tensiuni în ceea ce privește planul amoros.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2023. Zodia Balanţa

Ziua ta ar trebui să fie una strălucitoare, odată ce Luna își începe tranzitul prin zodia Gemeni în sectorul astrologic care îți guvernează norocul și spiritualitatea. Contextul astrologic este perfect pentru a-ți lărgi orizonturile și pentru a te reconecta cu sistemul tău de credințe. Acest lucru îți va permite să mergi înainte cu mai mult optimism, încredere și curaj. Inspiratia ar putea fi un factor important pentru tine astăzi, dat fiind că Pluto îți va activa casa creativității. Ar fi bine să îți notezi și să analizezi cu atenție orice idei inspirate îți trec prin minte. Luna va forma un careu cu Saturn, iar acest aspect îți va cere să îți reevaluezi rutina, astfel încât să poți să te organizezi mai bine. În caz contrar, te poți confrunta cu regrete că puteai să faci unele lucruri, dar le-ai ratat din lipsă de timp.

Horoscop zilnic 22 aprilie. Zodia Scorpion

S-ar putea să te simți pregătit să pornești pe un drum nou și să te detașezi de orice povară care te-a ținut pe loc. Pluto va accentua nevoia ta de transformare și de evoluție atât la nivel emoțional, cât și mental. Fii atent la orgolii atunci când Luna va forma un careu cu Saturn, pentru că acest aspect tensionat ar putea duce la comportamente agresive din partea celorlalți. Nu lăsa pe nimeni să îți vorbească de sus. Stabilește limite stricte dacă începi să te simți atacat de cei din jurul tău.

Horoscop zilnic 22 aprilie 2023. Zodia Săgetător

Cu Luna în zodia Gemeni în sectorul care îți guvernează parteneriate, te vei bucura de o energie excelentă. Aceste vibrații sunt despre căutarea romantismului, a timpului liber și a armoniei. O mână de ajutor de la Pluto îți va permite să te eliberezi de orice stres sau dramă care ți-a acaparat gândurile. Vei putea, de asemenea, să exprimi adevăruri intime fără a te simți incomod sau vulnerabil, deci este un moment perfect pentru a spune tot ce ai pe suflet. Cu toate acestea, atunci când Luna va forma un careu cu Saturn, ar fi bine să te ferești de tensiuni și să te retragi în spațiul tău privat.

Horoscop zilnic 22 aprilie. Zodia Capricorn

Ar trebui să te simți plin de energie și pregătit să te apuci de lista ta de activități de weekend, deoarece Luna intră în Gemeni în casa a șasea, care este asociată cu sănătatea, rutina zilnică și responsabilitățile. Aceste vibrații sunt perfecte pentru curățenia de primăvară, pentru mai multă mișcare și pentru a acorda o atenție deosebită corpului. Între timp, Pluto îți va activa sectorul care guvernează finanțele, îndemnându-te să îți plătești facturile sau datoriile. Fii atent la cuvintele tale atunci când Luna și Saturn formează un careu în această după-amiază. Încearcă să nu îți creezi așteptări nerealiste sau să critici persoanele pe care le iubești.

Horoscop zilnic 22 aprilie. Zodia Vărsător

Contextul astrologic va fi unul favorabil și vei putea începe weekend-ul cu moralul ridicat. Luna își începe tranzitul prin zodia Gemeni în sectorul care îți guvernează distracția. Acest climat cosmic este perfect pentru întâlniri cu cei mai buni prieteni și pentru a urma calea care te face cel mai fericit. Între timp, Pluto va susține transformarea, așa că este un moment excelent pentru a a privi cu mai multă încredere și îndrăzneală spre visurile tale. Fii atent la cheltuieli pentru că Luna va forma un aspect tensionat cu Saturn și ai putea fi tentat să nu ții cont de ceea ce îți permite bugetul, mai ales când vine vorba de lucruri noi și strălucitoare.

Citește și: Patru zodii care vor avea un sfârșit de lună spectaculos. Ce surprize îi așteaptă pe acești nativi

Horoscop zilnic 22 aprilie 2023. Zodia Pești

Contextul astrologic va fi perfect pentru a mai zăbovi în pat și pentru a lenevi acasă. Luna se va muta în zodia Gemeni în sectorul hărții tale care guvernează fericirea domestică. Între timp, Pluto te va ajuta să te eliberezi de orice amintiri sau obiceiuri nocive care te împiedică să evoluezi. Ar fi un bun moment să deschizi ferestrele și să faci curățenie în locuință. Va fi, de asemenea, o modalitate de a-ți limpezi mintea și de a te regla din punct de vedere energetic. Pe de altă parte, Luna va forma un careu cu Saturn, ceea ce te poate face să te simți restricționat sau blocat în anumite circumstanțe.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter