Horoscopul săptămânii 3 – 9 aprilie 2023. Șansă unică în viață pentru nativii Leu, distracție și aventură pentru nativii Capricorn

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:33

Horoscopul săptămânii 3 – 9 aprilie 2023 aduce vești minunate pentru zodii. Va fi o perioadă cu aspecte astrologice de bun augur, ce le vor scoate în cale nativilor o mulțime de oportunități.

Previziunile astrologice pentru această săptămână vin cu surprize frumoase pentru zodii. Mutarea lui Mercur în Taur poate fi unul dintre aspectele astrale foarte benefice pentru unii nativi. Contextul le poate aduce noi oportunități de a-și schimba viața în bine.

Iată ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodie, potrivit astrology.com.

Horoscop săptămânal. Zodia Berbec

Cu Mercur în Taur în casa banilor și Pluto în Vărsător în casa ideilor îndrăznețe, săptămâna asta vei căuta să îți faci viața mai ușoară. S-ar putea să te simți pregătit să investești bani într-un proiect pe care ți-l dorești din tot sufletul. Poți cumpăra ceva care îți va folosi, poți angaja pe cineva care să te ajute să îți împlinești visul sau poți investi în pregătirea de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde vrei. Vei simți că trebuie să cheltuiești bani pentru a obține apoi mai mulți bani.

Miercuri, 5 aprilie, se va forma un sextil între Mercur din Taur și Saturn din Pești, aspect benefic ce îți va influența casa talentelor ascunse. Acest lucru îți va stimula productivitatea. Poți apela la specialiști sau la diverse strategii pentru a reuși să îți îți îmbunătățești munca și să o faci mai vizibilă. De asemenea, aceste practici noi te vor pune într-o lumină mai bună și te vor ajuta să te organizezi mai bine.

Horoscopul săptămânii 3 – 9 aprilie 2023. Zodia Taur

Săptămâna asta, conexiunile tale îți vor aduce noi oportunități. Este posibil să auzi de unele schimbări la locul de muncă. Poți profita de situația pentru a-ți consolida poziția în cadrul companiei și legătura cu superiorii. Este o perioadă benefică progresului în plan profesional și ar trebui să îți folosești resursele pentru a obține ceea ce îți dorești.

Îndrăznește să apelezi la oamenii care crezi că îți pot întinde o mână de ajutor. Poți contacta un fost coleg sau pe cineva din domeniul tău de activitate care să aibă mai multe informații.

Citește și: Horoscopul lunii aprilie 2023. Noroc pe toate planurile pentru nativii Săgetător, vremuri grele pentru nativii Scorpion

Horoscop săptămânal. Zodia Gemeni

Săptămâna aceasta poți primi mesaje divine, care să îți aducă conștientizări importante. Ai putea avea un vis sau o viziune foarte interesantă, care să îți dezvăluie într-un mod clar ce ai de făcut în continuare. Totodată, este posibil să fii nevoit să îți asumi noi responsabilități în plan profesional. Este posibil ca superiorii să vadă un mare potențial în tine, dar mai întâi te vor testa.

Sunt șanse mari să preiei un proiect pe care altcineva l-a gestionat prost sau să te ocupi de o echipă de oameni care nu se înțeleg între ei. Tu poți face lucrurile să funcționeze bine și vei avea ocazia să demonstrezi tuturor că ai abilități de lider.

Horoscop săptămânal. Zodia Rac

În această perioadă s-ar putea să iei unele decizii legate de locul de muncă. Chiar dacă îți place ceea ce faci, s-ar putea să nu te mai mulțumească beneficiile de care dispui acum și să îți dorești mai mult. Dacă îți dorești să pornești o afacere sau un proiect pe cont propriu, este un moment bun.

De asemenea, contextul astrologic îți poate oferi ocazia de a-ți monetiza talentele. Se vor forma și aspecte care vor favoriza studiile. Poți obține rezultate excelente la un examen sau poți învăța ceva nou. Te poți înscrie la un curs care te va ajuta să îți dezvolți abilitățile profesionale.

Horoscopul săptămânii 3 – 9 aprilie 2023. Zodia Leu

Săptămâna asta vei beneficia de o forță interioară uimitoare. Vei fi capabil să faci imposibilul să se întâmple. Contextul astrologic favorizează sectorul deplasărilor pe distanțe scurte sau lungi. Cineva cunoscut ți-ar putea lansa o invitație de a pleca într-o călătorie. Chiar dacă nu ai planificat nimic în acest sens, ar trebui să profiți la maxim de această situație, pentru că poate fi o oportunitate care apare doar o dată în viață. S-ar putea să trebuiască să fii creativ pentru a face acest lucru să se întâmple.

Aspecte bune se vor forma și în sectorul finanțelor. Poți face pași importanți pentru a-ți asigura siguranța financiară. De asemenea, este un moment bun pentru tranzacții, credite, finanțări. Ar trebui să ai mai multă grijă și la cheltuielile pe care le faci. Încearcă să îți planifici un buget doar pentru necesități, pe care să nu îl depășești.

Horoscop săptămânal. Zodia Fecioară

Contextul astrologic va favoriza sectorul parteneriatelor. S-ar putea să te simți pregătit să îți iei un angajament față de persoana iubită și să duci relația la următorul nivel. Este posibil să apară discuții despre mutatul împreună, împărțirea unor obligații financiare, cumpărarea unei proprietăți. De asemenea, poate fi vorba de o logodnă.

Totodată, este un moment perfect pentru a găsi o modalitate de a schimba un obicei înrădăcinat. Poți realiza brusc motivul pentru care faci un anumit lucru, iar asta te poate determina să faci o schimbare majoră. De asemenea, îți poți organiza mai bine activitățile de rutină, astfel încât să îți recapeți energia și să intri pe o traiectorie pozitivă.

Horoscop săptămânal. Zodia Balanță

Va fi o săptămână agitată pentru tine, dar la final poți obține rezultate fabuloase. Trebuie însă să fii calculat în ceea ce faci și să nu reacționezi impulsiv. Este posibil să cauți posibilități pentru a face o investiție. Ar putea fi ceva cu totul nou pentru tine și ar trebui să îți studiezi cu atenție opțiunile înainte de a acționa. Va fi o oportunitate care va implica și riscuri majore, de aceea este recomandat să îți calculezi fiecare pas și să nu iei decizii pripite, oricât de entuziasmat te simți.

Te simți mai motivat și mai determinat ca niciodată să mergi pe o nouă direcție în viață. Vei reuși să vezi cum ai ajuns să te sabotezi și ce poți face pentru a îmbunătăți lucrurile. Un obstacol care ți-a stat până acum în cale se va dizolva în fața ochilor tăi, iar acest lucru îți va oferi o perspectivă nouă.

Horoscop săptămânal. Zodia Scorpion

Contextul astrologic îți va anima atât sectorul relațiilor, cât și pe cel al locuinței. Este un moment să analizezi ideea de a trăi împreună cu persoana iubită și cum ți-ar transforma această decizie viața. Ce beneficii ar fi? Ce schimbări ar trebui să faci? Cum îți va influența relația ta cu tine însuți? Care este noțiunea ta de cămin? Aveți sau nu aceleași gusturi? Ați putea ajunge ușor la un acord? Ești capabil să faci compromisuri? Acestea sunt doar câteva întrebări la care ar trebui să te gândești.

Totodată, Mercur în Taur în sextil cu Saturn în Pești, în casa ta de autoexprimare și creativitate, va fi un aspect care îți va da ocazia să arăți ce magie poți face. Astrele te stimulează să îți dezvălui cu îndrăzneală talentele artistice. Poți cânta pe o scenă, îți poți expune picturile la o galerie de artă, poți publica în mediul online o poezie sau un videoclipul cu ceva la care te pricepi de minune. Important este să crezi în tine și în abilitățile tale.

Horoscopul săptămânii 3 – 9 aprilie 2023. Zodia Săgetător

Săptămâna asta s-ar putea să te preocupe serios îmbunătățirea stării tale de sănătate și a abilităților fizice. Contextul astrologic te-ar putea impulsiona să îți setezi unele obiective de creștere a mobilității, flexibilității și a forței fizice. Poți lua decizia de a-ți face un abonament la o sală de sport sau de a angaja un antrenor personal. Orice ai alege, ești pregătit pentru marea tranformare.

Aspectele astrale îți vor activa și sectorul casei și al familiei. Va trebui să găsești un echilibru între grija de sine și grija pentru ceilalți. Este posibil să te întâlnești cu familia pentru a discuta o situație legată de o rudă. Cineva apropiat ar putea să îți facă o vizită pentru a-ți cere un sfat. De asemenea, un membru al familiei mai în vârstă ți-ar putea cere să îl ajuți să se mute sau să vândă anumite bunuri materiale de care nu mai are nevoie.

Horoscop săptămânal. Zodia Capricorn

Săptămâna aceasta, negocierea este cheia pentru a obține ceea ce îți dorești. Luni, 3 aprilie, Mercur își începe tranzitul prin zodia Taur în casa ta a plăcerii. S-ar putea să cheltui niște bani pe ceva care este cu adevărat distractiv. De asemenea, ai putea cumpăra ceva care îți place, dar este mai probabil să investești într-o experiență. Este posibil să pui la cale o aventură, să cumperi bilete de avion pentru o vacanță sau să plătești în avans o cazare într-un loc spectaculos.

Totodată, vor fi aspecte bune legate de documente și acorduri. S-ar putea să ai șansa să semnezi acel contract pe care îl aștepți de multă vreme. Ai însă grijă să îl analizezi în detaliu, pentru a te asigura că este totul în ordine. Dacă ceva nu este pe placul tău, îndrăznește să ceri ceea ce vrei. Astrele vor fi de partea ta.

Horoscop săptămânal. Zodia Vărsător

Săptămâna aceasta, o schimbare majoră va duce la posibilități minunate. Cu Mercur în Taur în casa locuinței și Pluto în propriul tău semn zodiacal, ai putea lua o decize extrem de importantă legată de locuință. Este posibil să iei hotărârea să te muți. Poate că nu se va întâmpla imediat, dar s-ar putea să nu te mai simți confortabil cu ideea de a rămâne acolo pentru totdeauna. Este posibil chiar să primești un semn de la Univers că mai ai o perioadă limitată de timp în acea casă.

Este, totodată, o perioadă bună pentru a-ți pune în ordine finanțele. Vei fi mai inspirat și mai determinat să devii un administrator mai bun al fondurilor tale. Este un moment bun să începi să ții evidența cheltuielor și să ai mai multă grijă pe ce îți cheltuiești banii. Tot acest efort te poate face să te simți ca un adult.

Citește și: 4 zodii norocoase în luna aprilie 2023. Ei sunt nativii susținuți de astre pe toate planurile

Horoscop săptămânal. Zodia Pești

Contextul astrologic îți va influența sectorul comunicării și al gândirii. Ar putea fi un bun moment pentru a decide să gândești diferit și să îți schimbi perspectiva asupra vieții. Ai acum ocazia să renunți la drame și să îți îndrepți atenția către poveștile fericite, pozitive. Încearcă să îți îndrepți gândurile asupra lucrurilor care te motivează și te încurajează să privești lucrurile cu mai mult optimism. Pe măsură ce elimini negativitatea, te vei simți mai bine și mai capabil să obții ceea ce îți dorești în viață.

Astrele îți pot scoate în cale noi oportunități, chiar dacă vor veni și cu noi responsabilități. Poate fi vorba de o promovare sau o șansă de a fi lider de echipă într-un proiect important. Totodată, îți poți asuma noi obligații și în ceea ce privește viața personală. S-ar putea să te simți pregătit să îți iei un animal de companie.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter