Horoscopul lunii martie 2023. Noroc în dragoste pentru nativii Taur, probleme de sănătate pentru nativii Pești

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 28 februarie 2023, 12:33

Horoscopul lunii martie 2023. Va fi o perioadă cu experiențe inedite, provocări, surprize. În timp ce unii nativi se vor putea bucura de momente magice și reușite, alții vor trebui să se înarmeze cu răbdare pentru a face față provocărilor care îi așteaptă.

Horoscopul lunii martie 2023 anunță un context astrologic destul de tensionat, iar unele zodii vor avea de suferit. Această lună va fi marcată de două mari evenimente astrologice. Saturn va intra în zodia Pești pe data de 7 martie, aspect ce va influența următorii trei ani. În data de 23 martie, Pluto va intra în Vărsător.

Iată ce îți rezervă horoscopul lunii martie, în funcție de zodia ta, potrivit astrosage.com.

Horoscopul lunii martie 2023 Berbec

Prima parte a lunii martie se anunță a fi una destul de agitată, cu multe provocări. Nu îți va fi deloc ușor să îți atinge scopurile, dar vei reuși până la urmă să obții ce îți dorești. Pe de altă parte, se vor forma aspecte astrologice care îți vor aduce fericire și împlinire în viața amoroasă.

Horoscopul lunii martie 2023 Berbec – Dragoste

Începutul lunii ar putea fi unul destul de tensionat. Se întrevăd probleme la nivel de comunicare. Pot apărea conflicte care să îți pună la încercare încrederea în partenerul de viață. De asemenea, pot provoca un tumult interior intens.

În schimb, în a doua parte a lunii, Venus, planeta iubirii, îți va aduce armonie în viața sentimentală. Situația se poate îmbunătăți semnificativ și te poți bucura de clipe pline de farmec și fericire alături de persoana iubită. Nu este exclusă o cerere în căsătorie.

Horoscopul lunii martie 2023 Berbec – Carieră și Bani

Este posibil să te confrunți cu unele obstacole în sectorul profesional. Pot apărea blocaje și întârzieri, dar până la finalul lunii vei putea ajunge la rezultatele dorite. Dacă ai o afacere proprie, este posibil ca luna februarie să nu fie una tocmai profitabilă. Provocări pot apărea și pe plan financiar, din cauza cheltuielilor crescute. Este posibil să fie nevoie să îți faci un credit pentru a reuși să îți achiți datoriile. Pe de altă parte, poți avea parte de câștiguri neașteptate. Poate fi vorba de un bonus sau o primă, în semn de mulțumire pentru munca grea depusă.

Horoscopul lunii martie 2023 Berbec – Sănătate

Contextul astrologic îți poate aduce unele probleme de sănătate luna aceasta. Nivelul de stres crescut îți poate afecta starea de bine, atât la nivel fizic, cât și psihic. Totodată, pot apărea probleme digestive, dureri de articulații și de picioare. Din fericire, nu vor fi afecțiuni grave.

Citește și: Trei zodii, sub semnul ghinionului în primăvara lui 2023. Toate drumurile duc spre eșec pentru acești nativi

Horoscopul lunii martie 2023 Taur

Luna martie vine cu vești bune pentru tine. Contextul astrologic va favoriza reușitele în plan profesional. De asemenea, poate aduce armonie în viața amoroasă, aventură și distracție. Nu se întrevăd probleme majore de sănătate.

Horoscopul lunii martie 2023 Taur – Dragoste

Te poți bucura de o perioadă plină de armonie în viața sentimentală, în special din a doua parte a lunii. Venus, planeta iubirii, va aduce înțelegere, pasiune și echilibru în relația de cuplu. Te poți aștepta la surprize romantice din partea persoanei iubite. Dacă nu ai o relație, poți întâlni o persoană pentru care vei simți o atracție puternică. Vei avea mai multă dorință de flirt și aventură.

Horoscopul lunii martie 2023 Taur – Carieră și Bani

Previziunile astrologice vin cu vești bune pentru luna martie. Vei avea șansa să preiei inițiativa și să te afirmi din punct de vedere profesional. Totodată, poți primi laude și recompense pentru modul eficient în care îți desfășori activitatea la locul de muncă. Pe de altă parte, după data de 15 martie, pot apărea probleme în relațiile cu colegii. În ceea ce privește sectorul financiar, poți avea parte atât de câștiguri, cât și de cheltuieli neașteptate.

Horoscopul lunii martie 2023 Taur – Sănătate

Luna asta nu vei întâmpina probleme majore de sănătate. Cu toate astea, ar trebui să ai mai multă grijă la alimentație, pentru că pot apărea afecțiuni digestive minore. De asemenea, s-ar putea să fii nevoit să ajuți un membru al familiei care are o stare de sănătate precară.

Horoscopul lunii martie 2023 Gemeni

Luna martie nu va fi cea mai bună perioadă din 2023 pentru tine. Contextul astrologic va fi unul destul de tensionat și îți poate aduce multe provocări, în mai multe sectoare de viață. Nu vor lipsi însă nici șansele de progres, în special în sectorul profesional.

Horoscopul lunii martie Gemeni 2023 – Dragoste

În prima partea a lunii februarie, te poți aștepta la conflicte care să destabilize legătura cu partenerul de viață. Este posibil să fie nevoie să iei unele decizii dure și radicale. Atenție, pentru că certurile pot duce la rupturi definitive. Abia după data de 15 martie, aspectele legate de viața sentimentală vor fi mai bune.

Horoscopul lunii martie Gemeni 2023 – Carieră și Bani

Șansele de progres în plan profesional vor crește treptat luna aceasta. Un proiect la care lucrezi s-ar putea finaliza cu succes și te vei putea bucura de popularitate. De asemenea, rezultatele tale vor fi recompensate pe măsură. Ai toate șansele să obții o promovare sau oportunitatea de a lucra în străinătate. Pe de altă parte, se formează și aspecte negative, ce te pot determina să îți schimbi brusc locul de muncă. În plan financiar, pot apărea cheltuieli nedorite. Unele situații neprevăzute în sectorul familial îți pot da peste cap bugetul.

Horoscopul lunii martie Gemeni 2023 – Sănătate

Ar trebui să ai mai multă grijă de sănătatea ta în luna martie. Provocările din viața personală pot crește considerabil nivelul de stres. Este posibil ca acest lucru să se răsfrângă asupra organismului și să creeze unele problemele, în special legate de stomac.

Horoscopul lunii martie 2023 Rac

Dacă prima parte a lunii poate aduce mai multe provocări, spre final lucrurile se vor îmbunătăți și te vei putea bucura de o perioadă mai liniștită. Vei avea toate resursele necesare pentru a face cele mai bune alegeri pentru tine. Nu vor lipsi oportunitățile în plan profesional, nici șansa de a readuce armonia în viața de cuplu.

Horoscopul lunii martie 2023 Rac – Dragoste

Poziția nefavorabilă a planetelor îți poate aduce neplăceri în viața amoroasă. Emoțiile vor fi la cote înalte și s-ar putea să intervină discuții aprinse între tine și persoana iubită. Vei fi tentat să acționezi din impuls, dar astrele te sfătuiesc să nu iei decizii sub presiune. În schimb, cea de-a doua parte a lunii martie va fi una magică pentru tine. Te vei putea bucura de liniște în cuplu, iar sentimentele de iubire se vor amplifica. Poți avea parte de surprize spectaculoase din partea partenerului de viață.

Horoscopul lunii martie 2023 Rac – Carieră și Bani

Contextul astrologic va veni cu presiune și obstacole în plan profesional la începutul lunii martie. Atenție la modul în care îți îndeplinești sarcinile pentru că se pot strecura erori. Din această cauză, este posibil ca imaginea ta să fie afectată. Poți obține profit abia după data de 15 martie. În prima jumătate a lunii ar trebui să eviți și investițiile pentru că te poți confrunta cu pierderi semnificative. Ulterior, astrele te vor susține în plan financiar și vei avea șansa de a obține venituri suplimentare.

Horoscopul lunii martie 2023 Rac – Sănătate

În prima parte a lunii s-ar putea să nu ai o stare de spirit prea bună și nici prea multă energie. Cu Saturn în casa a 8-a, te poți confrunta cu unele probleme de sănătate. Pot apărea dureri la nivelul umerilor, gleznelor și al coapselor. Totodată, acest aspect astrologic ar putea aduce dureri de dinți și iritații la ochi.

Citește și: Camelia Pătrășcanu, horoscopul iubirii pentru primăvara anului 2023. Zodiile care pot primi inelul de logodnă

Horoscopul lunii martie 2023 Leu

Aspectele astrologice care se formează în luna martie îți pot aduce conflicte în viața sentimentală, nemulțumiri în plan profesional, precum și mici probleme de sănătate. Provocări pot apărea și în sectorul financiar. Astrele te îndeamnă să acționezi cu precauție și diplomație, să fii chibzuit și să încerci să reduci stresul.

Horoscopul lunii martie 2023 Leu – Dragoste

Luna martie îți poate aduce probleme în relația cu persoana iubită. Mare atenție la modul în care comunici cu partenerul de viață. S-ar putea să fie nevoie să faci unele compromisuri pentru a reuși să readuci armonia în cuplu. Dacă aveai planuri romantice pentru această perioadă, cum ar fi o cerere în căsătorie, ar fi bine să mai amâni momentul.

Horoscopul lunii martie 2023 Leu – Carieră și Bani

Prima parte a lunii îți poate aduce provocări în sectorul profesional. Poți avea parte de discuții aprinse cu superiorii și dezamăgiri legate de atitudinea colegilor. De asemenea, pot apărea nemulțimiri legate de salariu. Abia spre finalul lunii, lucrurile se vor mai îmbunătăți. Este posibil să apară și greutăți financiare din cauza unor cheltuieli neașteptate. S-ar putea să fie nevoie de un împrumut pentru a-ți achita datoriile. Dacă ai dat bani cu împrumut, nu te așteapta să îi primești înapoi la timp. După data de 15 februarie, apar șanse de câștig.

Horoscopul lunii martie 2023 Leu – Sănătate

Pot apărea unele probleme de sănătate, în special legate de picioare și ochi. Totodată, poți suferi de anxietate din cauza nivelului de stres ridicat. Practicile spirituale te-ar putea ajuta să te echilibrezi din punct de vedere emoțional.

Horoscopul lunii martie 2023 Fecioară

Horoscopul lunii februarie îți poate aduce atât entuziasm și bucurii în viața sentimentală, cât și moment tensionate. Provocări pot apărea și în plan profesional, precum și în cel financiar. Din fercire, nu vor lipsi nici oportunitățile de a avansa în carieră. Și din punct de vedere al sănătății te poți confrunta cu mici probleme.

Horoscopul lunii martie 2023 Fecioară – Dragoste

Contextul astrologic din prima parte a luni poate aduce liniște, pasiune și mai mult romantism în relația de cuplu. Tot atunci, ai parte de susținerea astrelor pentru a începe o nouă poveste de dragoste. În schimb, după data de 15 martie, nivelul de satisfacție și înțelegere poate să scadă semnificativ și pot apărea conflicte între tine și persoana iubită.

Horoscopul lunii martie 2023 Fecioară – Carieră și Bani

Contextul astrologic îți poate aduce provocări la locul de muncă. Poți întâmpina anumite probleme în comunicarea partenerii sau șefii. Pe de altă parte, se vor forma aspecte favorabile, care vor susține progresul în plan profesional. Te vei bucura de recunoaștere și unele beneficii, cum ar fi promovarea într-o poziție superioară. Este posibil să ai parte de cheltuieli mai mari și să nu poți face economii.

Horoscopul lunii martie 2023 Fecioară – Sănătate

În această perioadă nu te vei confrunta cu probleme de sănătate majore, dar poți avea dureri de cap sau indigestie. Totodată, starea de anxietate se poate accentua. Ar fi bine să eviți excesele alimentare și să încerci să faci activități relaxante din punct de vedere fizic și mental.

Horoscopul lunii martie 2023 Balanță

Aspectele astrologice vor susține sectorul iubirii și îți vor aduce șanse de progres împreună cu persoana iubită. Se deschid noi etape în viața sentimentală, de care te vei bucura din plin. În schimb, poți avea parte de provocări în sectorul profesional. Ar trebui să ai mai multă grijă și de sănătate!

Horoscopul lunii martie 2023 Balanță – Dragoste

Dacă în prima parte a lunii mai pot apărea tensiuni în viața de cuplu, din a doua jumătate vei simți susținerea astrelor și te vei bucura de o perioadă excelentă. Norocul în dragoste îți va surâde în această perioadă. Vei ajunge mai ușor la un numitor comun cu partenerul de cuplu. Este un context care va aduce șanse de progrese în doi și discuții despre a face un pas important împreună. Totodată, vei avea ocazia să înveți să te iubești mai mult pe tine însuți.

Horoscopul lunii martie 2023 Balanță – Carieră și Bani

Prima parte a lunii va fi una bună din punct de vedere profesional. Ulterior, contextul astrologic va veni cu o lipsă de concentrare care îți poate da programul peste cap. S-ar putea să nu poți să te organizezi suficient și să rămâi în urmă cu sarcinile. Nivelul de stres va fi mai ridicat. În plan financiar se formează aspecte bune, care îți pot aduce câștiguri suplimentare. Dar atenție, nu este o perioadă bună pentru investiții, cel puțin la începutul lunii martie.

Horoscopul lunii martie 2023 Balanță – Sănătate

Aspectele astrologice nu vor schimba registrul de luna trecută. De aceea, te poți confrunta în continuare cu mici probleme de sănătate, cum ar fi dureri de cap, de picioare sau de ochi, precum și afecțiuni la nivel digestiv. De asemenea, pot apărea stări de anxietate. A doua partea lunii va veni cu șanse de însănătoșire.

Citește și: 4 zodii care sunt îngeri pe lume și te poți baza mereu pe ele. Ești norocos dacă ai acești nativi lângă tine!

Horoscopul lunii martie 2023 Scorpion

Luna martie vine cu aspecte mai puțin favorabile în sectorul iubirii. Va fi o perioadă destul de tensionată, care se poate încheia cu o despărțire în cazul relațiilor care se confruntă cu probleme de ceva timp. În schimb, va fi o perioadă prosperă din punct de vedere profesional.

Horoscopul lunii martie 2023 Scorpion – Dragoste

A doua parte a lunii martie poate veni cu scântei în viața sentimentală. Venus, planeta iubirii, nu se va afla într-o poziție favorabilă, aspect care ar putea crea conflicte în relația de cuplu, ce pot duce la despărțire. De asemenea, te poți confrunta cu îndoieli, emoții copleșitoare, temeri. Astrele te sfătuiesc să amâni deciziile importante și să revizuiești fiecare detaliu înainte să iei vreo hotărâre. Sunt unele lucruri pe care s-ar putea să le omiți, dar care pot fi decisive.

Horoscopul lunii martie 2023 Scorpion – Carieră și Bani

Va trebui să acorzi o mai mare atenție proiectelor și sarcinilor profesionale, pentru că există riscul de a comita greșeli. Pe de altă parte, ai șanse să faci progrese, chiar dacă pot apărea obstacole și întârzieri. Poți să obții o colaborare importantă, o avansare în funcție sau poate un contract de muncă în străinătate. Din punct de vedere financiar pot apărea cheltuieli neașteptate, care îți pot destabiliza bugetul. Vor fi totuși și aspecte favorabile, care îți vor aduce câștiguri considerabile.

Horoscopul lunii martie 2023 Scorpion – Sănătate

Starea ta de sănătate va fi în general bună, dar te poți confrunta cu insomnii și frici, care să îți strice buna dispoziție. Tumultul emoțional intens poate duce la anxietate, palpitații, stări de oboseală, probleme digestive.

Horoscopul lunii martie 2023 Săgetător

Luna martie se anunță a fi una spectaculoasă pentru tine din punct de vedere profesional. Vei primi acele șanse de progres pentru care ai muncit din greu și pe care le așteptai de multă vreme. Nu vor fi probleme majore de sănătate în această perioadă. În schimb, pot apărea tensiuni în viața amoroasă.

Horoscopul lunii martie 2023 Săgetător – Dragoste

Prima parte a lunii va fi o provocare pentru tine în plan amoros. Conflictele ar putea afecta serios legătura dintre tine și persoana iubită. Va fi nevoie de unele ajustări în relație pentru ca lucrurile să funcționeze. În schimb, după data de 15 martie, contextul astrologic îți va amplifica sentimentele și poți simți cum dragostea îți inundă sufletul. Vei fi mai dornic să reaprinzi flacăra pasiunii în cuplu și să dai o nouă șansă iubirii tale, dacă este cazul. Te poți bucura de momente deosebite alături de partenerul de viață.

Horoscopul lunii martie 2023 Săgetător – Carieră și Bani

Luna martie va fi una importantă pentru tine din punct de vedere profesional. Contextul astrologic te va susține să atingi un obiectiv măreț. Este, de asemenea, o perioadă care îți poate aduce noi colaborări, proiecte, asocieri. Vei avea multă energie, încredere, determinare să te afirmi și să începi noi capitole legate de cariera ta. Dacă ai afacerea ta, poți obține profituri semnificative. Este un moment bun pentru investiții. Te poți aștepta la câștiguri mai mari față de lunile precedente.

Horoscopul lunii martie 2023 Săgetător – Sănătate

Este o perioadă fără mari probleme de sănătate. Totuși, astrele te susțin dacă vrei să începi o dietă nouă sau să îți schimbi stilul de viață cu unul mai sănătos. Ar fi bine să mai renunți la vicii, dependențe, obiceuri toxice, care îți stresează organismul. Totodată, este o perioadă bună și pentru a te vindeca emoțional.

Horoscopul lunii martie 2023 Capricorn

Te așteaptă o lună destul de agitată, atât cu aspecte astrologice favorabile, cât și cu provocări. Pot apărea tensiuni și blocaje în viața sentimentală. În schimb, astrele te vor susține în plan profesional, unde te vei bucura de noi oportunități. Este momentul să îți setezi obiective înalte și să lupți pentru a obține rezultatele dorite.

Horoscopul lunii martie 2023 Capricorn – Dragoste

Nu dai dovadă de prea mult entuziasm și răbdare atunci când vine vorba de viața amoroasă. Starea ta de iritare și lipsa de comunicare pot crea tensiuni în cuplu. O ceartă poate izbucni chiar și din motive mărunte. Pe de altă parte, se vor forma și aspecte favorabile, care vor susține progresul pe plan sentimental. Vei avea ocazia să duci relația la un alt nivel.

Horoscopul lunii martie 2023 Capricorn – Carieră și Bani

Contextul astrologic va favoriza legăturile cu străinătatea. Vei avea șansa de a obține o bursă de studii, o colaborare, o invitație la un curs de perfecționare sau chiar un nou loc de muncă în afara țării. Totodată, vei beneficia de noi oportunități de a avansa în carieră și îți vei găsi curajul de a ieși în față. Astrele vor susține și o schimbare a direcției profesionale, dacă asta îți dorești. Poți avea cheltuieli mai ridicate, dar și șanse de câștig mai mari. Atenție la deplasări, pentru că poți pierde bani.

Horoscopul lunii martie 2023 Capricorn – Sănătate

Nu se întrevăd mari probleme de sănătate pentru tine luna aceasta. În schimb, o persoana dragă s-ar putea să aibă nevoie de îngrijiri și de sprijin financiar pentru un tratament costisitor. Astrele îți recomandă să ai mai multă grijă la stres, pentru că îți poate provoca neplăceri cu tensiunea arterială.

Horoscopul lunii martie 2023 Vărsător

Luna martie nu îți va aduce prea multe motive de bucurie. Te poți aștepta la o perioadă destul de tensionată, cu multe provocări, în special în plan afectiv. Nici planul profesional nu va fi prea bine aspectat. Vei avea însă ocazia să vezi ce schimbări ar trebui să faci în viața ta pentru a te bucura de prosperitate și iubire.

Horoscopul lunii martie 2023 Vărsător – Dragoste

Sectorul iubirii va fi impactat de aspectele astrologice care se vor forma în luna martie. Pot apărea conflicte în relația de cuplu, destul de greu de gestionat. În plus, dacă ți-ai făcut planuri alături de persoana iubită, este posibil să te confrunți cu întârzieri. Vei resimți efectele neplăcute ale acestui context astral până la jumătatea lunii. Ulterior, șansele ca relația cu persoana iubită se îmbunătățească vor fi mari.

Horoscopul lunii martie 2023 Vărsător – Carieră și Bani

Saturn va aduce multe provocări în plan profesional în această lună. S-ar putea să simți frustrare și nemulțumire pentru că munca ta nu este apreciată la adevărata valoare. De asemenea, este posibil să te confrunți cu o lipsă de motivație. Totuși, te vei bucura de susținerea lui Jupiter, și vei putea lua decizii înțelepte. Nici în plan financiar nu vor fi aspecte prea bune și s-ar putea să ai parte de pierderi. Pot fi însă răsturnări de situație care să le aducă beneficii materiale și câștiguri mai mari.

Horoscopul lunii martie 2023 Vărsător – Sănătate

Contextul astrologic poate aduce unele probleme de sănătate, în special în prima parte a luni. Te poți confrunta cu stări de anxietate din cauza stresului și a emoțiilor intense. În a doua jumătate a lunii, vei avea parte de mai multă energie și liniște. Ar fi bine să te odihnești corespunzător.

Horoscopul lunii martie 2023 Pești

Luna martie va fi o perioadă tumultoasă, cu multe provocări pentru tine. Atât în viața amoroasă, cât și în plan profesional, contextul astrologic va fi unul nefavorabil. Te poți confrunta cu conflicte în cuplu, dar și cu decizii grele în ceea ce privește cariera. Nici în ceea ce privește starea de sănătatea nu va fi o perioadă prea bună.

Horoscopul lunii martie 2023 Pești – Dragoste

Poziția nefavorabilă a lui Venus, planeta iubirii, poate aduce probleme în casa dragostei, după data de 15 martie. Te poți confrunta cu lipsă de satisfacție, reproșuri, conflicte. Anumite situații mai vechi pot fi aduse în discuție și pot redeschide răni vechi. Ai grijă la tendința de manipulare a persoanei iubite. Dacă ai planuri de căsătorie, ar trebuie să acționezi în prima parte a lunii.

Horoscopul lunii martie 2023 Pești – Carieră și Bani

În plan profesional, luna martie se anunță a fi o perioadă destul de dificilă. Stresul și volumul de muncă prea mare te-ar putea forța să faci o schimbare bruscă. De asemenea, pot apărea provocări legate de sectorul comunicării. Poți intra în conflict cu unii colegi sau chiar cu superiorii. Și în plan financiar te poți confrunta cu unele provocări. Este posibil să câștigi mulți bani, dar mult mai greu decât te-ai fi așteptat. În plus, cheltuielile casnice pot crește semnificativ.

Horoscopul lunii martie 2023 Pești – Sănătate

La fel ca în luna precedentă, este posibil să te confrunți cu unele probleme legate de imunitate, care pot genera diverse afecțiuni. Mai pot apărea dureri de articulații. Încearcă să scazi pe cât posibilul nivelul de stres și să te protejezi de răceli sau gripe. S-ar putea să ai nevoie de o dietă echilibrată și suplimente pentru întărirea sistemului imunitar.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter