Horoscop: cum va fi viaţa ta sexuală în vara 2011

De Stela Moisescu, pe

Potrivit astrelor, sexul tinde să devină prea fierbinte în această vară! În timp ce unele zodii se simt tentate să înşele, altele au relaţii bazate doar pe sex,…
… dar care nu le oferă mari satisfacţii. Există însă şi zodii norocoase pentru ca viaţa sexuală în cuplu înfloreşte.

Vrei să ştii ce te aşteaptă în plan sexual la vară? Iată predicţiile pentru fiecare zodie:

Berbec: vara aceasta îţi ţii iubitul pe jar pentru că tinzi să pui sexul pe plan secund. Vei părea inabordabilă în ochii lui pentru că îţi cenzurezi pornirile sexuale şi îţi ocupi timpul cu alte activităţi. Această atitudine te face foarte provocatoare în ochii lui, aşa că vei rămâne surprinsă cu propunerile indecente pe care ţi le face.

Taur: fii pregătită să faci faţă admiratorilor tăi secreţi. Şi iubitul îţi va acorda foarte multă atenţie pe timpul verii, căci emani multă senzualitate. Te va răsfăţa în pat aşa cum nici nu-ţi imaginezi. Este un moment prielnic să-i mărturiseşti fanteziile tale, căci va fi foarte dornic să ţi le îndeplinească.

Gemeni: se pare că în această vară îţi este imposibil să nu te implici sentimental în orice tip de  relaţie. Nu mai găseşti distractive flirturile şi petrecerile. Ai nevoie de mai multă atenţie din partea celui cu care ai o relaţie cu mult substrat sexual. Vei descoperi că satisfacţia sexuală depinde foarte mult de sentimente.

Rac: vara aceasta ştii cum să ceri ceea ce vrei în pat şi descoperi mai multe despre tot ceea ce te satisface. Totodată, nu este exclus să trăieşti o iubire de-o vară toridă. În cazul în care ai o relaţie, eşti tentată să-ţi înşeli iubitul cu un bărbat foarte provocator. Dacă dai curs invitaţiei sale, vei descoperi o altă faţă a sexului.

Citeşte continuarea pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter