Horoscop zilnic, 5 mai 2023. Taurii, printre nativii afectați de Luna Plină

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 04 mai 2023, 15:54

Horoscop zilnic, 5 mai 2023. Contextul astrologic va fi marcat de Eclipsa de Lună/Lună Plină în Scorpion. Acest aspect astral va avea un impact puternic asupra tuturor zodiilor.

Eclipsa de Lună care se formează în zodia Scorpion poate aduce schimbări majore pentru zodii. Ca la orice Lună Plină, nativii vor avea ocazia să încheie un capitol, să tragă unele concluzii, să se elibereze de ceva toxic, să culeagă roadele muncii lor. Contextul astrologic le va oferi șansa de a conștientiza ceea ce le blochează evoluția și de a renunța la ceea ce nu le mai folosește.

Iată ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodie, potrivit astrology.com. Este important să citești și previziunile astrologice pentru ascendentul tău.

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Berbec

Contextul astrologic poate aduce schimbări majore în viața ta, deoarece Eclipsa de Lună/ Lună Plină în Scorpion vine cu o energie vindecătoare și transformatoare. Acest aspect astral îți poate zgudui convingerile, principiile și valorile. Astrele te îndeamnă să te desprinzi de orice povară care te ține în loc. Deși vei fi dornic să-ți întinzi aripile, este posibil să vrei să te abții dacă te simți nesigur pe forțele proprii. Repercusiunile acestei eclipse vor continua și în seara aceasta, când Uranus din Taur formează un aspect tensionat cu Luna Plină din Scorpion. Poți avea impresia că lumea se învârte dacă nu te centrezi și nu te ancorezi în prezent.

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Taur

Luna Plină care se formează în zodia Scorpion va acționa ca un final de etapă într-o chestiune legată de sectorul relațional. Acest aspect astral este menit să îndepărteze pe oricine nu are cele mai bune intenții cu tine. Încearcă să nu te agăți cu toate forțele de o relație care nu mai funcționează. Astrele te sfătuiesc să îți păstrezi calmul în acest context astrologic tensionat și să înțelegi că energia la cote înalte ar putea duce la niveluri ridicate de stres, oboseală extremă și iritabilitate. Găsește o activitate sănătoasă căreia să te dedici. Acest lucru îți va aduce claritate mentală.

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Gemeni

Eclipsa de Lună în Scorpion se va petrece în sectorul care îți guvernează sănătatea. Contextul astrologic te îndeamnă să ai mai multă grijă de corpul tău. Acest aspect va scoate în evidență orice probleme există în ceea ce privește obiceiurile tale zilnice. Totodată, îți cere să faci sănătatea o prioritate absolută în acest moment. Te vei afla într-o poziție unică de a te elibera în sfârșit de ceea ce nu îți servește, ceea ce înseamnă că obiectivele tale legate de rutină și bunăstare au mari șanse să fie realizate. Nu uita însă că acțiunea trebuie să înceapă acum.

Citește și: Zodii care se despart în luna mai. 6 nativi care rămân singuri până la începutul verii

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Rac

Natura ta pasională va ieși la iveală astăzi, dragă Rac. Eclipsa de Lună în Scorpion se va manifestă în sectorul hărții tale astrologice care guvernează ego-ul, creativitatea și distracția. Deși acest climat cosmic îți poate aduce mai multă energie și curaj, ar fi bine să încerci să rămâi cu picioarele pe pământ, altfel ai putea începe să te simți amețit. De asemenea, încearcă să eviți pentru moment persoanele temperamentale din jurul tău. Emoțiile vor fi amplificate de acest aspect astral, iar conflictul ar putea apărea mai ușor decât ai crede. Poți însă profita de această energie pentru a începe un proiect creativ.

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Leu

Așteaptă-te ca sentimentele tale să fie mai pronunțate și mai imprevizibile decât de obicei, în timp ce Luna Plină în Scorpion îți aduce un val de energie intensă și emoțională. Oferă-ți suficient spațiu să-ți recunoști emoțiile și să-ți vindeci inima, mai ales dacă treci printr-o situație dureroasă. O curățare profundă a casei te poate ajuta să-ți ții mintea ocupată. Nu vei putea însă să fugi de emoțiile tale pentru totdeauna. Din fericire, te vei simți motivat să îți analizezi interiorul la un nivel profund și să îți recunoști mecanismele și blocajele.

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Fecioară

Gândurile tale vor fi mai profunde sunt influența Eclipsei de Lună în Scorpion, pentru că acest context astrologic îți va stimula neuronii. Explorarea unor noi filozofii de viață poate ajuta la evoluția minții și a spiritului tău, dar ar trebui să eviți dezbaterile cu oameni care nu au aceeași mentalitate ca tine. În acest climat cosmic spiritele se pot încinge rapid, iar mai târziu te-ai putea simți vinovat pentru cuvintele neplăcute rostite. În loc să încerci să schimbi modul de gândire al altor oameni, încearcă să dai frâu liber sentimentelor de compasiune și să îți sprijini comunitatea.

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Balanţa

Presiunea financiară pot părea mai accentuată astăzi decât de obicei, deoarece Eclipsa de Lună în Scorpion agită sectorul care îți guvernează banii. Acest climat cosmic ar putea declanșa latura ta materialistă dacă nu ești atent, diminuându-ți sentimentul de recunoștință pentru tot ce ai obținut până acum atunci când te concentrezi doar pe ceea ce au ceilalți. Luptă împotriva impulsului de a cheltui iresponsabil și încearcă să fii cumpătat. Dacă simți că agitația mentală te copleșește, ar fi un moment bun să ieși la o plimbare în natură pentru a te liniști. Pe de altă parte, vei fi într-o poziție unică de a scăpa de dinamici toxice și poți profita de acest context pentru a renunța la relațiile în care nu te mai simți susținut și apreciat.

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Scorpion

Azi te poți simți mai energic și mai puternic decât de obicei, dragă Scorpion, deoarece Eclipa de Lună se manifestă în semnul tău zodiacal. În timp ce această energie este perfectă pentru a-ți asuma responsabilitatea pentru tine și a prelua controlul asupra destinului tău, ar trebui să eviți intimidarea ca mijloc de a avansa. Ideea este să găsești un echilibru între puternic și accesibil. Te poți simți în siguranță și fără să îi obligi pe ceilalți să facă lucrurile numai așa cum îți dorești tu. Universul îți va recompensa pasiunea și determinarea. Este un moment bun să te concentrezi asupra dorințelor tale cu tot sufletul.

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Săgetător

Luna Plină care se formează în Scorpion îți poate aduce un tumult emoțional destul de greu de gestionat. Dintre toți membrii zodiacului, această energie se va simți cel mai intens pentru tine. Cu toate acestea, veți fi într-o poziție unică de a-ți purifica complet viața de negativitate și toxicitate. Acum este momentul să îți prioritizezi sănătatea mentală și emoțională și să înțelegi cum contribui tu, dar și ceilalți la momentele de nefericire. Astrele te vor susține să îți găsești ușor motivația pentru a face schimbările necesare.

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Capricorn

Eclipsa de Lună în Scorpion se manifestă în sectorul hărții tale astrologice care guvernează comunitatea. Acest aspect astral te va determina să fii în acord cu societatea și cu nuanțele subtile care apar în interiorul acesteia. Această energie poate fi valorificată cel mai bine prin accesarea laturii tale caritabile, deoarece contribuția la îmbunătățirea lumii va avea un efect terapeutic asupra ta. De asemenea, contextul astrologic ți-ar putea aduce și mai multă atenție decât ești obișnuit să primești. Acest lucru vine și cu o mare responsabilitate. Este important să dai un exemplu bun celorlalți și să îi ajuți să se ridice. Pe de altă parte, astrele te îndeamnă să nu uiți de îngrijirea de sine.

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Vărsător

Încearcă să nu dărâmi tot ce ai construit în plan profesional, deoarece Luna Plină în Scorpion amenință să aducă mai multă dramă și distrugere în acest sector de viață. Deși emoțiile vor fi puternice în acest moment, nu îți va fi benefic să alimentezi lucrurile care nu servesc unui scop mai înalt. Stai departe de bârfe și situații tensionate. Dacă lucrezi în prezent de la distanță, acum ar putea fi un moment bun să te reconectezi cu colegii sau colaboratorii. Totodată, contextul astrologic îți poate atrage atenția asupra sănătății. Verifică-ți nevoile fizice și ai grijă de tine indiferent cât de aglomerat este programul tău.

Citește și: Horoscopul lunii mai 2023. Noroc în dragoste pentru nativii Gemeni, tensiuni și provocări profesionale pentru nativii Pești

Horoscop zilnic 5 mai. Zodia Pești

Astăzi ai putea avea senzația că trăiești într-o lume proprie, deoarece Eclipsa de Lună în Scorpion aduce o abundență de energie în sectorul hărții tale astrologice care guvernează spiritualitatea. Dă frâu liber imaginației, mai ales dacă simți că îndrumarea divină îți deschide calea. Cu toate acestea, poate că ar fi mai bine să păstrezi părerile pentru tine deocamdată, deoarece s-ar putea să nu ai cea mai clară viziune în aceste vibrații haotice. Încearcă să faci ceva activ pe seară, când Marte te va susține să fii creativ, să faci mai multă mișcare sau să te conectezi cu latura ta spirituală.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter