Horoscop zilnic, 4 mai 2023. Context astrologic tensionat. Capricorn, printre zodiile care pot avea parte de dezamăgiri crunte

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 03 mai 2023, 16:33

Horoscop zilnic, 4 mai 2023. Context astrologic tensionat, ce le poate aduce zodiilor dezechilibru emoțional, tensiuni și confuzie mentală. Nativii nu vor avea o zi ușoară.

Previziunile astrologice pentru această zi nu aduc vești prea bune pentru zodii. Luna în Scorpion va fi în careu cu Neptun, planeta transformărilor. De asemenea, Venus și Neptun vor forma un aspect extrem de tensionat. Nativii ar putea avea parte de o zi complicată, ce îi poate destabiliza atât din punct de vedere emoțional, cât și mental.

Iată ce ți-au rezervat astrele pentru astăzi, în funcție de zodie, potrivit astrology.com.

Horoscop zilnic 4 mai. Zodia Berbec

S-ar putea să observi că oamenii din jurul tău sunt mai morocănoși sau mai răutăcioși decât de obicei, din cauza unui aspect astrologic tensionat între Luna în Scorpion și Pluto. Evită tentația de a le răspunde conflictual. În schimb, ar fi un moment bun să te concentrezi pe propria agendă și pe relațiile care contează cu adevărat. S-ar putea să te confrunți cu confuzie mentală atunci când Venus și Neptun se confruntă, mai ales dacă nu te-ai odihnit suficient. Astrele te îndeamnă să stabilești limite pentru a reuși să te relaxezi și să profiți de energia pozitivă transmisă de uniunea dintre Lună și Saturn pentru a-ți găsi echilibrul.

Horoscop zilnic 4 mai 2023. Zodia Taur

Luna în Scorpion formează un careu cu Pluto în această dimineață, aspect care amenință să îți destabilizeze echilibrul dacă te-ai încărcat cu prea multe responsabilități. Încearcă să nu îți asumi mai multe sarcini decât ai nevoie, mai ales dacă ai uitat să îți acorzi atenția necesară pentru îngrijirea personală. Contextul astrologic te îndeamnă să iei o pauză și să te bucuri de natură și de lucrurile frumoase care te înconjoară. Pe de altă parte, Venus și Jupiter își vor uni forțele pentru a te ajuta să scapi de această stare depresivă, mai ales atunci când îți iei timp să te conectezi cu tine însuți pentru a-ți activa recunoștința și pentru a-ți recupera optimismul.

Horoscop zilnic 4 mai. Zodia Gemeni

Încearcă să găsești o conexiune între corpul și sufletul tău în această dimineață, dragă Gemeni, pentru a ține departe efectele acestui context astrologic tensionat. Aspectul dur dintre Venus și Neptun ar putea declanșa sindromul impostorului sau sentimente de nesiguranță în ceea ce privește profesia ta. Ia o pauză pentru a te organiza și a-ți reevalua planurile atunci când Luna se aliniază cu Nodurile Destinului. Acest lucru te va ajuta să vezi și renunți la tot ceea ce nu mai pare promițător. Te vei simți mai sigur pe tine spre seară, atunci când Saturn devine activ.

Citește și: Zodii care se despart în luna mai. 6 nativi care rămân singuri până la începutul verii

Horoscop zilnic 4 mai. Zodia Rac

Contextul astrologic îți poate aduce probleme în sectorul care îți guvernează dragostea și te poți confrunta cu dezamăgiri. Încearcă să nu îți amesteci ego-ul în viața sentimentală. Pe de altă parte, vei avea ocazia să stabilești limite sănătoase, datorită un aspect favorabil pe care îl vor forma Luna și Saturn. Este momentul să îți amintești că a fi spiritual și empatic nu înseamnă că trebuie să îi lași pe ceilalți să se poarte urât cu tine. Venus și Jupiter vor forma o conjuncție care te va ajuta să privești viața cu mai mult optimism și bucurie.

Horoscop zilnic 4 mai. Zodia Leu

Luna în Scorpion în careu cu Pluto, planeta transformărilor, ar putea să îți accentueze latura capricioasă. S-ar putea să îți fie mai dificil să îți controlezi emoțiile. Totuși, ar fi bine să nu reacționezi exagerat dacă cineva te enervează. Fii atent la prietenii falși astăzi, când Venus și Neptun formează un aspect tensionat, ce poate scoate din umbră unele adevăruri supărătoare. Din fericire, te vei simți încrezător în abilitatea ta de a stabili limite atunci când Luna și Saturn își vor uni forțele. Va fi un moment bun să renunți la relațiile care te nemulțumesc. De asemenea, conjuncția dintre Venus și Jupiter îți va restabili încrederea în iubire și în umanitate.

Horoscop zilnic 4 mai 2023. Zodia Fecioară

Vocea critică din interiorul tău poate fi activată de careul pe care îl formează Luna în Scorpion și Pluto. Încearcă să nu fii prea dur nici cu tine, nici cu alții. Amintește-ți că e în regulă dacă planurile tale nu se desfășoară exact așa cum ai visat. Între timp, Venus și Neptun formează o conexiune dificilă, ceea ce poate determina să renunți la oportunități legate de planul amoros, precum și de cel profesional, dacă par prea bune pentru a fi adevărate. Este important să acționezi cu prudență atunci când intuiția îți spune să o faci, dar evită să iei hotărâri definitive în timp ce această energie este activă. Vei avea ocazia să îți conștientizezi adevăratele nevoi și dorințe și să iei decizii inteligente mai târziu, în timp ce Venus și Jupiter se aliniază.

Horoscop zilnic 4 mai. Zodia Balanţa

S-ar putea să te simți confuz și temător astăzi, în timp ce Luna din Scorpion formează un careu cu Pluto. Pentru a diminua efectele acestui aspect astrologic tensionat, ar fi bine să îți faci timp pentru a-ți satisface unele nevoi. Este un moment bun pentru a asculta muzică, pentru a merge la cumpărături sau pentru o întâlnire cu prietenii. Încearcă să nu lași fantezia să își tulbure viziunea asupra realității. În spatele marilor reușite se află mereu un plan bine pus la punct. Pe de altă parte, Saturn te va ajuta să te echilibrezi emoțional și să faci îți pui gândurile în ordine, marcând ocazia perfectă pentru a-ți planifica următoarele mișcări. De asemenea, poți profita de ocazie pentru a te conecta cu latura ta spirituală.

Horoscop zilnic 4 mai. Zodia Scorpion

Luna în propriul tău semn zodiacal va forma un careu cu Pluto, aspect ce te-ar putea duce într-un spațiu mental pesimist. Încearcă să nu lași emoțiile negative să preia controlul și asigură-te că te susții cu multă grijă față de propriile tale nevoi. Totodată, confruntarea dintre Venus și Neptun va amenința să provoace nesiguranțe sau gelozii. Din fericire, vei avea ocazia să lași în urmă ceea ce nu mai este benefic pentru tine atunci când Luna se apropie de Nodul Sud. Pentru a profita de acest aspect, trebuie să alegi să privești spre viitor cu inima plină de recunoștință.

Horoscop zilnic 4 mai. Zodia Săgetător

Astăzi s-ar putea să nu te trezești cu o stare de spirit prea bună. Careul dintre Luna în Scorpion și Pluto ar putea să genereze gânduri negative, în special dacă te confrunți cu nesiguranțe, secrete sau frici. Din fericire, după-amiază, când Luna se va apropia de Nodul Sud, vei avea ocazia să îți schimbi starea. Pentru a reuși să scapi de stres, va fi nevoie să îți iei timp pentru introspecție. De asemenea, poți profita de acest context astrologic pentru a planifica o întâlnire cu cineva drag.

Citește și: Zodii care vor da lovitura pe plan profesional în mai. Ei vor primi măririle de salarii mult așteptate

Horoscop zilnic 4 mai 2023. Zodia Capricorn

Gândurile negative ți-ar putea acapara mintea și ți-ar putea strica starea de spirit. Totodată, aspectul tensionat dintre Venus și Neptun ți-ar putea aduce o dezamăgire suplimentară. Este însă un moment bun să încerci să găsești un echilibru sănătos între realism și fantezie. Te vei simți mai în control asupra gândurilor tale când Luna va forma un aspect favorabil cu Saturn, în special atunci când socializezi cu oameni pozitivi și cu gândire similară. Energie pozitivă și mai mult optimism îți va transmite și conjuncția dintre Venus și Jupiter.

Horoscop zilnic 4 mai. Zodia Vărsător

Fii atent la energia pe care o emiți astăzi, dragă Vărsător, deoarece Luna în Scorpion va forma un aspect tensionat cu Pluto. Deși poți fi serios în privința obiectivelor și ambițiilor tale, o atitudine excesiv de fermă ar putea să-i irite pe cei din jurul tău. Între timp, confrunta dintre Venus și Neptun va aduce o energie confuză, care ar putea crea dezorganizare. Din fericire, Luna și Saturn își vor uni forțele pentru a restabili ordinea, deși va trebui să încetinești ritmul și să te ancorăzi în prezent pentru a-ți recâștiga controlul. Planifică să faci ceva distractiv sau romantic în seara asta când Venus și Jupiter se aliniază.

Horoscop zilnic 4 mai. Zodia Pești

Luna în Scorpion în sectorul care îți guvernează spiritualitatea te va îndruma către o stare contemplativă și s-ar putea să nu fii într-o dispoziție prea socială. Fii atent la comportamentele de manipulare emoțională atunci când Venus se ciocnește cu Neptun. Ar fi bine să alegi să comunici deschis și onest dacă te afli într-o situație tensionată. Contextul astrologic te va stimula să devii interesat de practicile spirituale, cum ar fi meditația. Este un moment bun să faci ceva plăcut pentru tine.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter