Horoscop zilnic, 28 aprilie 2023. Probleme neașteptate pentru mai multe zodii. Leii, printre nativii vizați

De Oana Dinu, pe

Horoscop zilnic 28 aprilie 2023. Contextul astrologic poate fi destul de tensionat astăzi, dar se vor forma și aspecte de susținere, care vor echilibra lucrurile. Nativii trebuie să aibă grijă cu exagerările, fie că e vorba de emoții, de gânduri sau de modul în care comunică.

Ziua de astăzi începe sub un aspect astrologic tensionat. Careul care se formează între Luna în Leu și Mercur retrograd le poate tulbura somnul nativilor. Aceștia se pot trezi mai obosiți și mai îngândurați ca de obicei. Situația se va îmbunătăți pe parcursul zilei, atunci când Luna își va uni forțele cu Chiron și cu Venus. Un impas pe care zodiile îl vor avea de trecut va fi după-amiază, când Uranus amenință să agite apele.

Iată ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodie, potrivit astrology.com.

Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia Berbec

Astăzi s-ar putea să te simți agitat din cauza contextului astrologic tensionat. Luna în Leu în careu cu Mercur retrograd îți poate perturba somnul, dar vei avea ocazia să te reconenctezi cu tine atunci când Luna și Chiron se aliniază. Fii atent la tendința de a dramatiza totul și la cheltuielile exagerate. Ar fi bine să îți ții sub control ego-ul. Spre seară, Luna și Venus împart un aspect de susținere, ce îți va permite să te eliberezi de griji, să te distrezi puțin și să îți recuperezi claritatea mentală.

Horoscop zilnic 28 aprilie 2023. Zodia Taur

În timp ce Luna își va continua călătoria prin zodia Leu, vei simți o energie pozitivă și te vei putea bucura de confortul casei tale. Este un moment bun să îți faci timp pentru a sta mai mult alături de cei dragi. Atenție însă la tulburările emoționale ce îți pot strica buna dispoziție. Astrele te îndeamnă să acorzi mai multă atenție și nevoilor tale personale. Contextul astrologic îți va amplifica și simțurile. Poți profita de ocazie pentru a te răsfăța cu mâncarea preferată.

Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia Gemeni

Luna în Leu în careu cu Mercur retrograd îți poate aduce vise ciudate și confuzie. Totodată, gândurile intruzive ar putea să te dea peste cap. Încearcă să nu te agăți de monologul negativ care apare în mintea ta. Pe de altă parte, conjuncția dintre Lună și Venus îți va crea o atmosferă perfectă pentru romantism și îngrijire personală. Ai toate motivele să lași dragostea să te învăluie, fie că e vorba de relația de cuplu sau de relația cu tine însuți.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru prima jumătate a lunii mai. Zodiile, afectate de Mercur retrograd și Luna plină

Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia Rac

Luna își continuă călătoria prin zodia Leu și te încurajează să explorezi lumea cu toate simțurile tale. Vibrațiile pozitive se vor simți încă de dimineață, când contextul astrologic îți va reaminti să-ți recunoști valoarea. Fii atent la tensiuni pentru că pot zgudui bazele comunității tale. Ar putea fi un moment bun să înveți să nu te mai forțezi să socializezi dacă nu simți asta și să te retragi în intimitate. Astrele te îndeamnă să pui mai mult preț pe ceea ce te face pe tine să te simți bine, nu pe ceea ce au nevoie ceilalți de la tine.

Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia Leu

Luna își continuă călătoria prin semnul tău zodiacal, dragă Leu, și te încurajează să îți dai permisiunea să te sărbătorești pe tine însuți! Te vei bucura de o atmosferă pozitivă datorită conjuncției dintre Lună și Chiron. Acest aspect te va ajuta să te simți în armonie cu Universul și cu bucuria de a fi în viață. Este, de asemenea, un moment bun pentru a te întâlni cu prietenii alături de care te simți susținut și apreciat. Pe de altă parte, ar trebui să fii atent la obstacole sau provocări neașteptate, în special în ceea ce privește ambițiile tale profesionale.

Horoscop zilnic 28 aprilie 2023. Zodia Fecioară

Luna din Leu formează o cuadratură cu Mercur retrograd, ceea ce ar putea aduce mesaje confuze prin intermediul viselor. Din fericire, vei avea ocazia să înlături orice confuzie mentală atunci când Luna se aliniază cu Chiron. Uranus va fi și el activ și ar trebui să fii atent la mesajele de susținere pe care ți le va transmite Universul. Încearcă totuși să nu cauți semnificații ascunse în coincidențele ciudate care te deranjează. Luna și Venus vor forma un aspect de sprijin și te vor încuraja să mai îți setezi limite pentru a te concentra pe propriile tale nevoi.

Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia Balanţa

Contextul astrologic îți va activa sectorul relațiilor și îți va aduce aminte să le acorzi atenția necesară, pe măsură ce Luna din Leu își continuă călătoria prin sectorul care îți guvernează comunitatea. Aceste vibrații se referă la aprecierea oamenilor care îți luminează fiecare zi. Fii atent la luptele de putere care pot apărea în această după-amiază când Uranus devine agitat, ceea ce ar putea declanșa sentimente de gelozie atât în tine, cât și în alții. Din fericire, energia se va echilibra înainte de seară, datorită unei conexiuni dintre Lună și Venus. Acest aspect astral îți va aduce o senzație de bucurie și optimism.

Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia Scorpion

S-ar putea să nu te trezești cu o stare de dispoziție prea bună și să te simți obosit după un somn agitat. Din fericire, se vor forma aspecte de susținere și ar trebui să te simți mai energizat și organizat pe măsură ce orele trec, chiar dacă poate fi nevoie să faci pași suplimentari pentru a reveni în formă. Fii atent la dramele din sfera ta ocupațională și romantică când Uranus devine agitat în această după-amiază. Ar putea fi necesară implementarea unor limite pentru a reuși să te concentrezi pe îngrijirea de sine. Atmosfera va deveni mai armonioasă pe seară, datorită unei conexiuni favorabile între Lună și Venus.

Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia Săgetător

Stelele se vor alinia pentru a te ghida și pentru a te susține în această dimineață, dragă Săgetător, datorită unui conjuncții între Luna în Leu și Chiron, asteroidul vindecător. Acest context astrologic pune accent pe gândirea pozitivă și încrederea că Universul te susține. Concentrează-te să privești partea mai luminoasă a vieții. Pe de altă parte, trebuie să fii pregătit pentru dezorganizare și neplăceri neașteptate în această după-amiază, când Uranus amenință să-ți perturbe planurile. Din fericire, armonia va fi restabilită chiar înainte de seara prin ajutorul oferit de Venus, care poate declanșa și momente romantice.

Citește și: Zodii care atrag ghinion la începutul lunii mai. Sunt urmărite de necazuri și probleme

Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia Capricorn

Luna în Leu va forma un aspect tensionat cu Mercur retrograd și este posibil să ai parte de vise ciudate și neplăcute, care să te tulbure la nivel mental. Pe de altă parte, te vei simți mai conectat la emoțiile tale și la forța ta interioară, datorită unei interacțiuni benefice dintre Soare și Chiron. Ai totuși grijă la manifestarea orgoliului și asigură-te că îți alegi cu înțelepciune bătăliile. Spre seară te poți bucura de o energie vindecătoare datorită conexiunii dintre Lună și Venus. Este un moment bun pentru a scăpa de stres prin intermediul unor activități fizice.

Horoscop zilnic 28 aprilie 2023. Zodia Vărsător

Luna își continuă călătoria prin zodia Leu în sectorul care îți guvernează relațiile și te stimulează să îmbrățișezi dragostea în toate formele ei. Luna și Chiron își unesc forțele pentru a-ți aduce oportunități de vindecare și îmbunătățire a legăturilor cu cei dragi, mai ales atunci când vorbești cu amabilitate și compasiune. Ai însă grijă la schimbările de dispoziție atât când vine vorba de tine, cât și de alții. Încearcă să nu îți verși nervii pe cei din jur. Spre seară, Luna și Venus se vor alinia și vor da startul la distracție.

Horoscop zilnic 28 aprilie. Zodia Pești

Te poți aștepta să ai tot felul de vise ciudate din cauza careului pe care Luna în Leu îl formează cu Mercur retrograd. Încearcă să nu le acorzi prea multă importanță, ci în schimb să te concentrezi pe ceea ce trebuie să se întâmple în prezent. O interacțiune plăcută între Lună și Chiron te va ajuta să-ți regăsești echilibru. Ar fi bine să ieși afară pentru a beneficia de soare și aer proaspăt. Ai grijă la modul în care îți alegi cuvintele tale în conversațiile pe care le porți astăzi și fii atent să nu transmiți mai departe nicio calomnie pe care o auzi.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter