Horoscop zilnic, 26 aprilie 2023. Inspirație divină pentru nativii Scorpion, emoții intense pentru nativii Berbec

De Oana Dinu, pe

Horoscop zilnic, 26 aprilie 2023. Se anunță o zi ce poate fi dificilă pentru unele zodii, dar care le poate aduce nativilor și liniște, echilibru, siguranță. Contextul astrologic invită la un nivel mai profund de conectare cu spiritualitatea și cretivitatea.

Contextul astrologic va fi tensionat din cauza unei careu care se formează între Luna în Rac și Jupiter, planeta expansiunii și a norocului, care se află în zodia Berbec. Acest aspect poate amplifica emoțiile, confuzia și agitația mentală, problemele de sănătate, sensibilitatea. Pe de altă parte, Luna își va începe tranzitul prin zodia Leu și le va aduce nativilor mai multă energie, mai mult optimism, ambiție și creativitate.

Iată ce ți-au rezervat astrele, în funcție de zodie, potrivit astrology.com.

Horoscop zilnic 26 aprilie. Zodia Berbec

Luna își continuă călătoria prin zodia Rac, aspect ce îți sporește sensibilitatea și îți cere să te conectezi cu emoțiile tale. Cu toate acestea, încearcă să rămâi centrat în prezent, deoarece Luna și Jupiter vor forma un aspect tensionat, iar acest lucru ar putea duce la un tumult emoțional intens, asupra căruia vei avea senzația că nu ai control. Pe de altă parte, Neptun te va ajuta să îți găsești liniștea și ar fi bine să stai mai mult acasă, în confortul pe care ți-l asigură spațiul tău intim, pentru a profita la maxim de acest climat cosmic. Ulterior, Luna va intra în zodia Leu, ceea ce te va pune într-o stare mentală creativă și sociabilă.

Horoscop zilnic 26 aprilie 2023. Zodia Taur

Luna continuă să tranziteze zodia Rac în sectorul hărții tale astrologice care guvernează comunicarea. Nu te teme să vorbești și să simți emoțiile astăzi, dragă Taur. Mai târziu, când Luna se confruntă cu Jupiter, poți fi copleșit de gânduri. Pentru a evita asta, ar fi bine să îți iei un moment pentru introspecție. Contextul astrologic îți va stimula sectorul vieții sociale și este o ocazie bună de a te întâlni cu prietenii. Te vei bucura de o energie vindecătoare atunci când Luna va intra în zodia Leu.

Horoscop zilnic 26 aprilie. Zodia Gemeni

Simțurile tale vor fi amplificate pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin zodia Rac și este un moment bun să te bucuri de priveliști, sunete și mirosuri deosebite. Aceste vibrații sunt despre găsirea recunoștinței prin aprecierea frumuseții care există în interiorul tău și în jurul tău. Luna și Jupiter vor forma un aspect tensionat și s-ar putea să îți fie greu să îți concentrezi atenția asupra prezentului și a lucrurilor care contează cu adevărat în viața ta. Îți va fi mai ușor să stabilești limite atunci când Neptun va deveni activ și când Luna va intra în zodia Leu. Te vei bucura de mai multă energie și de gândire pozitivă.

Horoscop zilnic 26 aprilie. Zodia Rac

Cât Luna mai este încă în semnul tău zodiacal, ar fi bine să faci ceva plăcut pentru tine însuți. Pe de altă parte, dacă nu îți organizezi activitățile într-un mod eficient s-ar putea să te simți copleșit de responsabilități. Neptun îți va activa sectorul care îți guvernează spiritualitatea și te va stimula să te conectezi cu latura ta mistică. Te vei bucura de mai multă siguranță și stabilitate atunci când Luna își va începe tranzitul prin zodia Leu și îți va cere să îți concentrezi atenția asupra lumii materiale.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru prima jumătate a lunii mai. Zodiile, afectate de Mercur retrograd și Luna plină

Horoscop zilnic 26 aprilie. Zodia Leu

Luna în Rac te pune într-o stare de spirit liniștită și contemplativă. Singurătatea și spiritualitatea vor fi cei mai buni aliați ai tăi atunci când Luna va forma un aspect tensionat cu Jupiter. Asigură-te că îți acorzi câteva momente pentru a te conecta cu misticul din interiorul tău. Spre după-amiază, atunci când Neptun va deveni activ în casa a 8-a, a regenerării, te vei bucura de o energie purificatoare, care te poate ajuta să te eliberezi de gândurile și emoțiile care nu îți mai sunt de folos. Vei fi mai energic atunci când Luna intră în zodia ta.

Horoscop zilnic 26 aprilie 2023. Zodia Fecioară

Vei fi deosebit de sensibil la emoțiile din jurul tău, dragă Fecioară, atâta timp cât Luna își continuă călătoria prin Rac, un semn de apă, extrem de intuitiv. Ai grijă la oamenii care se învârt astăzi în jurul tău, deoarece starea de spirit proastă a cuiva ar putea deveni rapid a ta, mai ales când Luna și Jupiter se vor confrunta. Din fericire, Neptun te va ajuta să recapeți un sentiment de armonie. De asemenea, la sfârșitul zilei Luna intră în Leu și îți va cere să te conectezi cu tine însuți la un nivel cât mai profund.

Horoscop zilnic 26 aprilie. Zodia Balanţa

Astăzi te vei simi motivat să pornești în căutarea succesului, dragă Balanță, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin zodia Rac, în casa carierei. Va trebui totuși să găsești un echilibru între viața profesională și cea personală. Luna în cuadratură cu Jupiter este un aspect tensionat ce îți va cere să fii atent la propria sănătate în timp ce încerci să îți atingi noi obiective. Evită suprasolicitarea și încearcă să faci mai multă mișcare, pentru a te menține în formă. Luna în Leu îți va intensifica sensibilitatea emoțională și intuiția, aspect ce te va ajuta în relațiile cu ceilalți.

Horoscop zilnic 26 aprilie. Zodia Scorpion

Pe măsură ce Luna înaintează prin zodia Rac, ar trebui să te lași ghidat de spiritualitate și filozofiile personale. Contextul astrologic îți cere să îți concentrezi atenția pe lista de sarcini. Inspirația divină te va conduce către noi căi creative, atunci când Neptun devine activ în sectorul care îți guvernează autoexprimarea. Este un moment excelent pentru a te conecta cu latura ta artisitcă. Vei simți o schimbare atunci când Luna intră în zodia Leu și îți redirecționează atenția către ambițiile profesionale.

Horoscop zilnic 26 aprilie 2023. Zodia Săgetător

Luna își continuă călătoria prin zodia Rac și îți amintește că este necesar să dai pentru a primi. Ar fi bine să încerci să nu o iei personal dacă cineva pentru care îți faci griji nu este dispus să vorbească despre ceea ce simte. Neptun te îndeamnă să petreci timp în confortul de acasă pentru a te relaxa și pentru a-ți încărca bateriile. Este un moment bun să te ocupi de activitățile preferate. Ulterior, Luna intră în zodia Leu și îți activează sectorul care îți guvernează spiritualitatea.

Horoscop zilnic 26 aprilie. Zodia Capricorn

Astăzi dragostea va pluti în aer, pe măsură ce Luna tranzitează zodia Rac, în sectorul afectiv. Profită de acest climat cosmic pentru a privi totul mai detașat și pentru a te gândi la visurile tale. Este un moment bun să îți arăți latura sensibilă și romantică. Pe de altă parte, care se formează între Lună și Jupiter, planeta norocului și a oportunităților, te va pune într-o dispoziție de protector față de cei din jur. Ai însă grijă la câtă energie le oferi altora.

Horoscop zilnic 26 aprilie. Zodia Vărsător

Astăzi ai toate șansele să te miști eficient, chiar dacă vei fi tentat să treci peste lista ta de sarcini. Contextul astrologic îți cere să îți amintești că este în regulă să ceri ajutor și să lucrezi în echipă atunci când ai nevoie. Ia-ți un moment pentru a te conecta cu recunoștința ta și pentru a face ceva plăcut pentru corpul tău. O energie armonioasă te va înconjura atunci când Luna intră în Leu, în sectorul care îți guvernează dragostea.

Citește și: Zodii care atrag ghinion la începutul lunii mai. Sunt urmărite de necazuri și probleme

Horoscop zilnic 26 aprilie 2023. Zodia Pești

Nu lăsa pe nimeni să îți strice cheful astăzi, pentru că Luna în Rac te împinge să fii cea mai veselă și mai autentică versiune a ta. Cu toate acestea, va trebui să rămâi ancorat în realitate când Luna și Jupiter se vor confruntă, altfel te poți simți confuz și deconectat de prezent. Pe de altă parte, Neptun devine activ în semnul tău zodiacal și îți va aduce o abundență de vindecare și inspirație creativă. Asigură-te că urmezi orice idee strălucită care îți vine. Verifică-ți lista de sarcini înainte ca ziua să se încheie și Luna să intre în zodia Leu.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter