Horoscop zilnic, 21 aprilie 2023. Mercur retrogradează în zodia Taur. Ce lecție de viață va avea de învățat fiecare zodie

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 20 aprilie 2023, 16:50

Horoscop zilnic, 21 aprilie 2023. Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a negocierilor și a tranzacțiilor, își începe mersul retrograd în zodia Taur, începând de astăzi și până în data de 14 mai.

Retrogradarea lui Mercur în zodia Taur va aduce provocări zodiilor, dar și noi oportunități, dacă vor folosi în favoarea lor această energie. În această perioadă, nativii vor fi stimulați să își reevalueze anumite capitole de viață, dar ar fi bine să nu ia decizii până ce Mercur nu revine în mers direct.

Iată cum te va influența Mercur retrograd în zodia Taur, în funcție de zodie, potrivit astrology.com.

Horoscop zilnic 21 aprilie. Zodia Berbec

Mercur retrogradează în zodia Taur, în sectorul financiar. Poți simți o senzație de dezorganizare sau de dezechilibru. Această mișcare planetară inversă ar putea duce, de asemenea, la cheltuieli nechibzuite în săptămânile următoare. Este important să încerci să rămâi centrat și să ai grijă de finanțele tale. Pe de altă parte este un moment bun să îți reevaluezi relația cu banii, precum și modul în care îți gestionezi bugetul. Totodată, contextul astrologic va favoriza nevoia de odihnă.

Horoscop zilnic 21 aprilie 2023. Zodia Taur

Ai parte de retrogradarea lui Mercur în semnul tău zodiacal, care este totodată, tranzitat de Lună. Poți profita de acest context astrologic pentru a-ți rafina și îmbunătăți imaginea, înainte de a încerca mai mult. Te poți aștepta la situații neprevăzute. Totodată, astrele te vor încuraja să te desprinzi de trecut și să îți îndrepți atenția către proiectele de viitor. Este un moment bun să îți revizuiești propria personalitate și să faci schimbările necesare dacă este cazul.

Horoscop zilnic 21 aprilie. Zodia Gemeni

Luna își continuă călătoria prin zodia Taur, în sectorul care îți guvernează subconștientul. Acest climat cosmic ar putea declanșa vise ciudate și confuze, iar tu s-ar putea să fii nevoit să îți sortezi amintirile și să îți reevaluezi comportamentul în săptămânile următoare. Între timp, Luna și Uranus se aliniază, aspect ce îți poate aduce noi percepții asupra lucrurile, dacă îți deschizi mintea către neconvențional. Este un moment bun și pentru a reflecta asupra ambițiilor tale profesionale. Neptun devine activ și îți poate da o energie vizionară.

Citește și: Minerva, previziuni astrologice pentru perioada următoare. Surprize pentru mai mulți nativi! Ele sunt zodiile norocoase

Horoscop zilnic 21 aprilie. Zodia Rac

Mercur retrograd în zodia Taur poate aduce neînțelegeri, tensiuni în relațiile sociale, precum și probleme ce țin de tehnologie. Acest context astrologic îți poate afecta relațiile din sfera ta socială extinsă și este posibil să vrei să îți măsori cuvintele atunci când interacționezi cu persoane pe care nu le cunoști atât de bine și în care nu ai încredere deplină. De asemenea, ar fi înțelept să monitorizezi informațiile pe care le primești în următoarele săptămâni. Ai grijă să cauți povești inspiraționale ori de câte ori te simți dezamăgit de traiectoria societății. Pot apărea oportunități de a ajunge la conștientizări importante pentru tine atunci când Neptun va deveni activ în sectorul care îți guvernează spiritualitatea. Dialogurile cu oameni care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine pot fi extrem de benefice.

Horoscop zilnic 21 aprilie 2023. Zodia Leu

Retrogradarea lui Mercur în zodia Taur te va pune în gardă în ceea ce privește sectorul relațional. Poți avea parte de lecții de viață importante, în special legate de limite. Este momentul să începi un amplu proces de reevaluare a relațiilor tale, pentru a devii conștient de cine îți inspiră încredere și cine nu. Acest context astrologic te va invita, de asemenea, să reflectezi asupra ambițiilor tale profesionale. Ar fi bine să amâni luarea oricăror decizii până când Mercur va reveni la mersul său direct.

Horoscop zilnic 21 aprilie. Zodia Fecioară

Mercur își începe călătoria retrogradă în zodia Taur și îți cere ca în următoarele săptămâni să reflectezi asupra spiritualității tale, precum și asupra principiilor de viață și filozofiilor. Acest context astrologic este perfect pentru a face pace cu ceea ce nu poți controla, având convingerea că Universul îți este alături chiar și în timpurile dificile. Fii atent la sincronicități și mesaje de încurajare ce îți pot fi transmise pe cale divină. Astrele vor favoriza sectorul afectiv. Este un moment bun pentru a te răsfăța cu o seară romantică sau orice altă activitate care îți dă o stare de bine.

Horoscop zilnic 21 aprilie. Zodia Balanţa

Te poți simți mai puțin răbdător decât de obicei în următoarele săptămâni. Chiar dacă vei fi dornic să-ți transformi viața și să evoluezi, acest context astrologic îți va cere să elimini mai întâi greutățile care te apasă și blocajele cu care te confrunți. Totodată, astrele te îndeamnă să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Ar fi bine să mergi la medic pentru a face un set de analize de prevenție. Neptun devine activ în sectorul care îți guvernează bunăstarea și te va stimula să faci ceva plăcut pentru corpul tău.

Horoscop zilnic 21 aprilie. Zodia Scorpion

Luna își continuă călătoria prin zodia Taur, în sectorul care îți guvernează dragostea, în timp ce Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin același semn zodiacal. Acest context astrologic ți-ar putea aduce confuzie în plan amoros. Este posibil ca un fost partener să revină în viața ta și să îți aducă lămuriri cu privire la unele situații prin care ai trecut. Luna și Uranus se vor alinia și te vor încuraja să îți reevaluezi iubirea de sine. Te vei bucura, totodată, de o energie romantică și creativă. Ar fi bine să îți îndrepți atenția către activitățile sau relațiile care te ajută să evoluezi cel mai mult.

Horoscop zilnic 21 aprilie. Zodia Săgetător

Mercur își începe călătoria retrogradă prin zodia Taur, în sectorul care îți guvernează sănătatea. În săptămânile următoare, contextul astrologic îți va cere o revizuire serioasă legate de starea ta fizică și poate o schimbare a stilului de viață. Disconfortul fizic și micile dureri pot duce la probleme mult mai mari dacă nu iei atitudine imediat ce apar. Nu întârzia să ceri părerea medicilor dacă te confrunți cu simptome, oricât de neimportante ți s-ar părea. Luna în Taur și Uranus te vor ajuta, de asemenea, să renunți la rutină nesănătoasă și să urmezi calea care te va ajuta cel mai mult să te echilibrezi din punct de vedere fizic.

Horoscop zilnic 21 aprilie 2023. Zodia Capricorn

S-ar putea să te afli în situația de a-ți reevalua cercul de prieteni în săptămânile următoare, dragă Capricorn. Acest context astrologic te încurajează să te îndepărtezi de oricine nu te ajută să evoluezi. S-ar putea să nu mai ai răbdare și să nu mai tolerezi așa ușor dramele și negativitatea. Totodată, aceste vibrații sunt perfecte pentru a te întoarce la pasiuni mai vechi. Este un moment bun să îți investești energia în astfel de proiecte. De asemenea, astrele te îndeamnă să dai frâu liber imaginației și să cauți puțină distracție.

Horoscop zilnic 21 aprilie. Zodia Vărsător

Retrogradarea lui Mercur ar putea produce confuzie în inima ta și probleme legate de casă în săptămânile următoare. Încearcă să nu lupți împotriva a ceea ce simți în acest timp, dar fii conștient de modul în care îți exprimi frustrările sau dezamăgirile, deoarece ar este posibil să pari mai aspru decât intenționezi. Poți folosi această energia pentru a a-ți face curățenie atât în spațiul locativ. De asemenea, este un moment bun pentru a încerca să ajungi la un echilibru între minte, corp și suflet.

Citește și: Trei zodii care vor pierde totul în prima jumătate a anului 2023. Ce necazuri îi așteaptă

Horoscop zilnic 21 aprilie. Zodia Pești

Mercur retrograd în zodia Taur ar putea duce la lipsă de claritate mentală, greșeli legate de comunicare, dezorganizare și poate chiar un pic de neîndemânare. Conexiunea cu natura poate fi o salvare oricând ai nevoie să-ți îți limpezești gândurile, de aceea ar trebui să îți petreci câteva ore în aer liber. Fii atent la gândurile tale și evită să vorbești impulsiv. Planifică să faci ceva care să îți stimuleze mintea într-un mod pozitiv.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter