Horoscop zilnic, 17 martie 2023. Venus, planeta iubirii, intră în zodia Taur. Motive de bucurie pentru toți nativii

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 16 martie 2023, 18:54

Horoscop zilnic, 17 martie 2023. Venus, planeta iubirii și a armoniei, intră astăzi în zodia Taur, pe care o va tranzita până în data de 11 aprilie. Acest aspect astrologic va fi unul favorabil pentru toate zodiile. Nativii vor avea parte de multe motive de bucurie.

Venus, planeta iubirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Taur, în data de 17 martie 2023. Acest tranzit va aduce mai multă stabilitate și armonie în relații. Nativii nu se vor mai mulți cu lucrurile pe care le fac, dacă acestea nu le aduc cu adevărat satisfacție.

Iată cum te va influența tranzitul lui Venus în Taur, în funcție de zodie, potrivit horoscope.com.

Horoscop zilnic, 17 martie 2023. Zodia Berbec

În această perioadă te vei bucura de mai multă siguranță financiară, precum și stabilitate în relații. Cu Venus în Taur vei avea mai mult noroc la bani. Te poți aștepta la câștiguri neașteptate. Ai însă grijă la cheltuieli, pentru că vei fi tentat să faci achiziții scumpe. Totodată, acest tranzit îți accentuează dorința de a-ți consolida legătura cu persoana iubită. Dacă ai cunoscut pe cineva de care te simți atras, sunt mari șanse ca relația să evolueze într-o direcție bună. 

Horoscop zilnic 17 martie. Zodia Taur

Cu Venus în zodia ta, te vei bucura de noroc în dragoste și te vei simți cu adevărat pregătit să începi o nouă poveste de iubire. O relația care de formează acum îți poate schimba starea emoțională. Te vei simți mult mai energic și optimist. Vei fi mai sensibil, mai romantic, mai pasional. Este și un moment perfect pentru a te ocupa de propriile tale nevoi și de imaginea ta. Poți face o schimbare de look sau îți poți reînnoi garderoba.  

Horoscop zilnic 17 martie. Zodia Gemeni

Contextul astrologic poate aduce schimbări importante pe plan sentimental. Dacă simți că lucrurile nu mai funcționează bine în relația de cuplu, poți găsi puterea să îi pui capăt. Nu este exclus ca în viața ta să apară un fost partener la care te gândești adesea și pentru care încă mai ai sentimente. Acest tranzit îți va oferi șansa să îți vindeci suferințele în dragoste. Totodată, poți cunoaște o persoană care să te cucerească de la prima vedere. 

Citește și: Trei zodii care vor avea un final de martie fantastic. Își găsesc sufletul pereche și se bucură de succes în carieră

Horoscop zilnic 17 martie. Zodia Rac

Venus în Taur îți va anima sectorul vieții sociale și pofta de distracție. Te vei bucura de o perioadă în care interacțiunile sociale îți vor captiva atenția și vei simți nevoia să te întâlnești mai des cu prietenii. Ai ocazia să îți îmbunătățești relațiile cu ei. De asemenea, vei fi mult mai interesat și deschis să cunoști oameni noi, să legi prietenii cu persoane care au aceleași valori și interese ca și tine. Este posibil să îți găsești iubirea prin intermediul unui prieten. De asemenea, este un moment bun pentru noi parteneriate, care să te ajute să crești din punct de vedere profesional. 

Horoscop zilnic, 17 martie 2023. Zodia Leu

Contextul astrologic va fi unul favorabil sectorului profesional și te poate ajuta să îți îndeplinești visurile. Este momentul să te concentrezi pe ceea ce îți dorești din punct de vedere al carierei. Vei avea șansa să te afirmi sau să schimbi direcția profesională, dacă simți că domeniul în care activezi nu este cel potrivit pentru tine. Poți cunoaște oameni care să te ajute să îți îndeplinești obiectivele și să obții succesul. Îți poți schimba locul de muncă cu unul mai bun sau poți fi promovat într-o funcție superioară. De asemenea, vei avea ocazia să îți îmbunătățești relațiile cu superiorii. 

Horoscop zilnic 17 martie. Zodia Fecioară

Sectorul călătoriilor va fi foarte bine aspect și îți poate aduce oportunități la care nici nu îndrăzneai să visezi până acum. Poate a venit vremea să pleci în aventura vieții tale, să îți lărgești orizonturile. Poți vedea locuri fabuloase, poți întâlni oameni importanți, îți poți extinde cercul de prieteni cu persoane străine. De asemenea, în călătoriile tale îți poți întâlni marea dragoste. Există și posibilitatea să primești o ofertă profesională tentantă și să iei decizia de a te muta în străinătate.

Horoscop zilnic 17 martie. Zodia Balanţa

Relațiile vor deveni mult mai stabile și profunde odată cu tranzitul lui Venus, planeta iubirii, în zodia Taur. Vei avea ocazia să îți îmbunătățești legătura cu persoana iubită, să discuți deschis despre dorințele și sentimentele voastre. De asemenea, poți face pași importanți pentru consolidarea relației. Vă puteți muta împreună sau poate veți lua decizia de a vă căsători. Este o perioadă excelentă și pentru a începe un proiect alături de partenerul de cuplu. 

Citește și: Top 3 cele mai puternice și carismatice zodii. Sunt născute să atragă toate privirile

Horoscop zilnic 17 martie. Zodia Scorpion

Tranzitul lui Venus în Taur va favoriza relațiile, în special pe cele de cuplu. Acest aspect îți poate aduce satisfacții și bucurii în relația cu partenerul de viață. Te vei bucura de armonie în casă și în familie. Dacă nu ai o relație de cuplu, ai toate șansele să întâlnești pe cineva deosebit. Poveștile de dragoste care încep acum se pot transforma în relații stabile și durabile. Este o bună perioadă și pentru îmbunătățirea relațiilor cu partenerii profesionali. 

Horoscop zilnic, 17 martie 2023. Zodia Săgetător

Tranzitul lui Venus îți va aduce mai multă satisfacție în plan profesional. Contextul astrologic te va ajuta să îți dezvolți creativitatea la locul de muncă, să lucrezi cu mai multă plăcere și pasiune. De asemenea, relațiile cu colegii vor fi mult mai bune și te vei bucura de ajutorul și susținerea lor. Conexiunile pe care le formezi acum se pot dovedi de bun augur pentru progresul în carieră. Nu este exclus să te îndrăgostești de cineva pe care l-ai cunoscut în mediul profesional. 

Horoscop zilnic 17 martie. Zodia Capricorn

Acest tranzit îți va deschide apetitul pentru dragoste. Vei simți nevoia să te conectezi profund cu cineva, să iubești și să fii iubit. Vrei să te bucuri de iubire, să explorezi, să te lași învăluit de bucurie și plăcere. Vei fi mai romantic și mai pasional în această perioadă, iar farmecul tău nu va trece neobservat. Nu îți face însă prea mari iluzii, pentru că este foarte posibil ca o relație care se formează acum să nu dureze prea mult. 

Horoscop zilnic 17 martie. Zodia Vărsător

Tranzitul lui Venus se va petrece în sectorul familial. Este un moment perfect pentru a-ți consolida legăturile cu cei dragi. Vei deveni mai răbdător și iertător cu cei dragi. Îți vei dori să petreci mai mult timp alături de cei apropiați, să afli lucruri despre originile tale. De asemenea, poți ajunge mai ușor la un numitor comun cu părinții. Aspecte bune sunt și în ceea ce privește locuința. Vei simți mai mult entuziasm să faci curățenie sau să îți reamenajezi casa. 

Horoscop zilnic, 17 martie 2023. Zodia Pești

Vei avea parte de susținerea lui Venus în sectorul comunicării. Acest aspect îți va aduce dialoguri constructive și rezultate favorabile în negocieri. Te vei face plăcut foarte ușor și vei atrage oamenii în jurul tău ca un magnet. Este un moment perfect pentru a te afirma datorită talentului tău oratoric. Ai cuvintele la tine și te vei descurca de minune să îți exprimi opiniile și emoțiile. Este un tranzit care îți aduce noroc și în dragoste, dat fiind că știi exact ce să spui ca să cucerești pe cineva. 

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter