Horoscop dragoste: Unde te înşală în vacanţă şi cu cine, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Nu ai încredere în iubitul tău şi ai veşnic impresia că te lucrează pe la spate? Eşti convinsă că te înşală, dar nu ai dovezi şi nu te lasă inima să te desparţi de el tocmai acum, când plecaţi în vacanţă? Iată unde te înşală şi cu cine, în vacanţa 2013. Află acumc e locuri să eviţi pentru a nu-l expune tentaţiilor zodiei lui.
Berbec
Berbecii sunt căpoşi şi plini de energie aşa că probabil va vrea să mergeţi peste tot, să vizitaţi tot sau să vă bronzaţi câte puţin pe fiecare plajă din staţiune. Nu contează prea mult ce vrei tu, atâta timp cât el îşi bea berea pe şezlongul care i-a făcut cu ochiul. Ai grijă să nu te înşele cu vreo tipă cunoscută pe plajă. Este atât de ameţitor felul în care te plimbă, că s-ar putea să ratezi blonda care stătea peşezlong lângă voi, şi la bar, seara în club şi a doua zi pe plaja privată şi la camping….
Taur
Taurul este faimos pentru faptul că îi plac femeile rasate, elegante şi caracterizate de fineţe. Dacă mergeţi în vacanţă cu colegii lui de muncă, sau cu cineva din grupul lui de prieteni (cel mai probabil, pentru că prietenii tăi nu-i sunt pe plac), ai grijă la secretara sexy sau şefa departamentului contabilitate. Orice femeie care se cară la mare cu placa de păr şi fierul de călcat alături de parfumul de firmă îl poate atrage în păcat.
Gemeni
Bărbatul gemeni este foarte bun la vorbe, de aceea preferă săs e audă pe el vorbind, mai degrabă decât să asculte ghidul sau pe tine. Adoră faptul că eşti o tipă deşteaptă, dar orice femeie inteligentă îl pune pe jar. Dacă aveţi la voi în grup vreo tipă isteaţă, care face glume, sau mai rău, care îl ia peste picior că vorbeşte prea mult pentru un bărbat, eşti în pericol mare.
Rac
Racul vrea mereu să fie centrul atenţiei tale, să-l adori şi să-l bagi în seamă non stop. Dacă tocmai ai avut câteva luni foarte ocupate la muncă şi l-ai scos mai rar în oraş, ca să nu mai vorbim că cinele romantice pe care el le adoră s-au rărit considerabil, fii atentă la el când vorbeşte la telefon. În vacanţă, va fi mai puţin interesat de oboseala ta acumulată, cât va fi de tipa singură care îl tot bagă în seamă în excursiile de o zi. Nu te culca prea devreme, oricât ai fi de obosită.
Citeşte şi Horoscopul mumiilor din Peru. Află ce crede condorul magic despre norocul tău
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter