Horoscop Urania 24 – 30 septembrie 2016

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 septembrie 2016, 17:57
Horoscopul Urania prezentat in exclusivitate de libertatea.ro, anunță că în perioada 24 - 30 septembrie 2016, principalul eveniment astrologic va fi legat de tranzitul planetei Marte care, în ziua de 27 septembrie a.c., ora 11:07', va intra în zodia Capricornului, semn în care va rămâne până pe 9 noiembrie a.c.

Iată previziunile Uraniei pentru fiecare zodie:

Berbec

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), continuă impulsul astral început cu o zi în urmă care îi pune pe nativi în situația de a fi solicitați familial și oficial, într-un carusel de evenimente care nu le dau pace și nu le dau posibilitatea să ducă un lucru la bun sfârșit astfel încât, la un moment dat, toate treburile se apropie de un deadline, copleșindu-i. Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, firave tentative de relaxare sau de distracție pentru a compensa „nervii” de peste zi. Poate fi, totuși, un bun prilej, mai ales pentru cei tineri, pentru aventură, flirt, evadări din cotidian, jocuri și pariuri. Între 28 și 30 septembrie dimineața, direcția spre care se îndreaptă situația la locul de muncă poate influența în chip negativ starea de spirit a unor Berbeci asupra cărora se pot face presiuni pentru a accepta o soluție profesională care va naște probleme de conștiință. Psihic încărcat, obosit, suprasolicitat. În restul zilei de 30 septembrie (după ora 11), casa a VII-a începe să funcționeze intens pentru că, de câteva zile, în acest sector, s-au instalat Jupiter și Soarele care, împreună cu Luna, vor stimula secvențele de viață care țin de căsnicie, procese, afaceri, conflicte, asocieri, semnarea unor documente. Citește continuarea pe Libertatea.ro!

Taur

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), capacitatea de a vorbi, de a se exprima, de a comunica a celor născuți în acest semn zodiacal este redusă. Se poate vorbi chiar de o inhibiție a spontaneității. Dacă, până la un punct, lipsa chefului de a face conversație a Taurilor nu este o stare de spirit periculoasă, incapacitatea de a se mișca printre idei și concepte, imposibilitatea de a se exprima elegant, de a fi elocvenți, de a impresiona îi poate costa atunci când se vor prezenta în faza unei comisii care acordă note și calificative sau la un concurs în vederea obținerii unui loc de muncă, unde impresia generală, din punct de vedere profesional, va suferi de pe urma acestei tendințe. Deplasările vor fi făcute din obligație, călătoriile scurte se vor desfășura greoi, cu piedici sau cu obstrucții la tot pasul. Citește continuarea pe libertatea.ro!

Gemeni

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), răstimp alocat rezolvării unor probleme bănești care îi solicită mai ales dacă sunt părinți: cheltuieli necesare pentru creșterea, educarea și îngrijirea sau sănătatea copiilor lor. Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, moment de orgoliu, de inflamare a personalității, plăcerea de a vorbi în public, de a da ordine și indicații. Călătorii de scurtă durată la capătul cărora vor avea un beneficiu personal de imagine, mai ales dacă aceasta se efectuează într-un context oficial care îi va pune în situația de a se exprima în fața unui auditoriu select, important: conferințe, congrese, întruniri, discuții bi – sau multi laterale, prezentări științifice sau luări de poziție în forum-uri și sesiuni de lucru, coordonarea unor negocieri. Între 28 și 30 septembrie dimineața, Gemenii pot fi capricioși sau dificili prin tendințe, reacții și dorințele manifestate în familie. În restul zilei de 30 septembrie (după ora 11), nativii vor simți nevoia să limpezească situația lor sentimentală. De aceea, cu delicatețe … Citește continuarea pe libertatea.ro!

Sagetator

Între 24 și 25 septembrie (până la ora 17), preocupări materiale pentru sume mici (economii, restricții, amânarea unor plăți sau cumpărături). Între 25 septembrie după-amiaza și 27 septembrie, perioadă de expansiune a eu-lui: nativii vor să progreseze, să aibă succes, să se afirme, să se impună, să impresioneze, să capete experiență, să-și lărgească perspectivele de cunoaștere și posibilitățile de valorificare a unor calități personale (îndemânare, talent, etc.). Unii sunt gata să ia cele mai neobișnuite decizii, alții își vor face curaj (mai ales dacă sunt între 47 – 49 ani) să-și schimbe viața. În sfârșit, pentru o a treia categorie, indiferent de vârstă, revoluția privește latura sentimentală, legăturile sufletești vechi pe care le rup, altele noi pe care le fac, la bază, stând, însă, aceiași dorință de schimbare personală, profundă. La persoanele fără experiență de viață, care trăiesc confuz, aceste decizii pot lua forma unor opțiuni hazardate sau capricioase. Între 28 și 30 septembrie dimineața, vești despre un posibil câștig ca rezultat al unui succes, al unui premiu, al obținerii unui statut profesional sau social special (funcție onorifică, rang, premiu, subvenție, stipendiu, bursă de merit).  Citeste continuarea pe libertatea.ro!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter