Horoscop sexual: Ce metodă contraceptivă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Astrele îţi determină personalitatea şi îţi influenţează viitorul. Astrele ştiu şi ce este distracţia, aşa că, la fel de bine, îţi pot recomanda în glumă, metoda contraceptivă. Astrele nu trebuie luate chiar atât de în serios, dar iată ce spun despre sexul protejat, în funcţie de zodie
Berbec
Femeia berbec iubeşte independenţa şi are adesea mai mulţi parteneri. Sigură pe ea şi pe sexualitatea ei, femeia berbec nu se încurcă în detalii şi se protejează pentru a nu avea parte de surprize, cu prezervative cu striaţii sau arome.
Taur
Femeia taur este încăpăţânată şi nimic nu convinge să facă ce nu-i place în pat. Asta înseamnă şi că refuză fără să clipească bărbaţii care îi cer „să rişte”. Atentă şi grijulie, femeia taur recurge la diafragmă atunci când vine vorba de făcut sex sau dragoste.
Gemeni
Comunicativă şi isteaţă, femeia gemeni ştie să evite o sarcină nedorită cu metoda cea mai potrivită pentru organismul ei. De aceea, atunci când are un partener sexy şi stabil, ea merge la medic şi cere un sterilet.
Rac
Femeia rac se bazează mult pe intuiţie şi adesea nu are încredere în medicina modernă. Pentru a nu rămâne însărcinată, ea înceracă să rişte şi apelează la leacurile băbeşti, ceaiuri periculoase şi spălături. Nu este deloc o alegere bună şi multe femei rac au păţit-o, pentru că nu s-au protejat corespunzător.
Citeşte şi Horoscop dragoste: Unde te înşală în vacanţă şi cu cine, în funcţie de zodie
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare, nu recurgeţi la metode contraceptive fără sfatul unui medic specialist!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter