Horoscop sexual: Cât să aştepţi până faci sex cu el în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 19:00

Cedezi de la prima întâlnire sau aştepţi până vă cunoaşteţi mai bine? Zodia lui îţi spune după cât timp poţi face sex cu el astfel încât să nu strici prima impresie.

Berbec

Acest bărbat pasional, care se „aprinde” foarte repede este gata de sex chiar şi la o oră după ce te.a cunoscut, iar dacă îi cedezi nu va avea o impresie proastă despre tine. Dar să nu te aştepţi că după o astfel de aventură veţi rămâne împreună până la adânci bătrâneţi. Pasiunea lui se stinge la fel de repede pe cât se aprinde.
Horoscop: Ce fructe te ajută să slăbeşti, în funcţie de zodie

Taur

Deşi nu ai zice, Taurul are vederi destul de largi şi o gândire modernă. Poate să aibă o relaţie fericită chiar dacă totul a început cu o aventură de o noapte. Totuşi, dacă vrei să-l impresionezi şi să-l seduci, e bine să-l ţii puţin pe jar. Cu cât îl faci să aştepte mai mult, cu atât va creşte interesul lui.

Gemeni

Deşi îi place flirtul şi sexul, bărbatul din Gemeni nu este foarte deschis şi modern. Nu că nu i-ar plăcea să facă sex cu o necunoscută, însă nu ar vrea să aibă o relaţie de lungă durată cu ea. Crede că sexul la prima întâlnire este permis bărbaţilor, dar nu şi femeilor serioase, care se respectă. Dacă vrei să ai o relaţie de durată cu el, e bine să aştepţi câteva săptămâni până la prima partidă de sex.

Rac

Deşi este un bărbat sensibil şi romantic, Racul nu are prejudecăţi. Sexul este destul de important pentru el, aşa că vrea să vadă cum vă înţelegeţi în pat înainte să începeţi o relaţie serioasă. Însă dacă tu îi respingi avansurile, îţi va respecta dorinţa şi nu te va presa. Cel mai bine este să nu o faci din prima, dar nici să nu îl ţii prea mult pe jar.
Vezi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter