Horoscop săptămânal: Ce ţi-au pregătit astrele în săptămâna 21-27 ianuarie

De Amelia Matei, pe

Săptămâna aceasta nu este marcată de schimbări prea importante, dar este o săptămână dedicată muncii, în care nimeni nu obţine ce vrea decât în urma unui efort intens.

Berbec

Pentru tine lucrurile merg mai uşor decât pentru ceilalţi, poate fiindcă deja eşti obişnuită cu munca intensă şi nu simţi că facă vreun efort deosebit săptămâna asta. În schimb este posibil să apară unele discuţii în familie, mai ales cu persoane mai în vârstă care se lasă cu greu convinse să accepte nişte schimbări necesare.
Horoscopul japonez: Ce spune grupa sanguină despre personalitatea ta

Taur

Nu ai o săptămână rea, dar pentru realizările din zilele următoare va trebui să munceşti destul de intens. În perioada următoare nu mai primeşti nimic de-a gata. Dar poţi să te bucuri fiindcă ai parte de energie, putere de muncă şi eşti în vervă încă de dimineaţa, deci nimic nu va fi prea greu pentru tine. Sfârşitul săptămânii se anunţă plăcut, dar până atunci mai ai de tras.

Gemeni

Pentru tine, lucrurile merg puţin mai greu decât pentru ceilalţi. Parcă şi tu te mişti greu săptămâna asta, sau cel puţin aşa ai impresia. Probabil că eşti lipsită de energie în urma unui weekend cam lung şi plin. Poate aşa te vei învăţa minte să te odihneşti mai mult în zilele libere. Ai grijă la relaţia de cuplu pentru că nervozitatea ta poate să ducă la conflicte.

Rac

Săptămâna asta te concentrezi asupra serviciului, unde este nevoie de părerea şi priceperea ta într-o situaţie ceva mai complicată. Chiar dacă petreci mai multe ore la birou decât normal, probabil că nu va fi în zadar şi chiar dacă nu eşti recompensată financiar, vei avea măcar mândria că ai scos firma dintr-o situaţie neplăcută.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter