Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 20-26 mai

De Amelia Matei, pe

Este o săptămână a noilor începuturi pentru multe din zodii. Vezi dacă e şi cazul tău! Descoperă ce au pregătit astrele pentru zodia ta în săptămâna 20-26 mai!

Berbec

E momentul să fii mai darnică şi să le împărtăşeşti celor din jur din cunoştinţele tale. Pe de altă parte, te confrunţi cu o situaţie în care vei fi nevoită să gândeşti repede. Este posibil să decoperi o modalitate inedită de a rezolva o problemă, ceea ce te aduce în centrul atenţiei. În dragoste, nu trebuie să-ţi iei niciun angajament dacă nu eşti sigură.
Numerologie: Calculează-i Dorinţa Sufletului şi vezi ce vrea într-o relaţie

Taur

Astrele sunt de partea ta în această perioadă, dar nu trebuie să te bazezi pe noroc sau pe soartă pentru rezolvarea problemelor tale. Este o săptămână bună din punct de vedere financiar. S-ar putea să te alegi cu o sumă de bani neaşteptată. În dragoste ai nevoie de mai multă încredere în el şi în tine. Nu face niciun pas dacă nu eşti sigură de relaţie.

Gemeni

Ai o intuiţie foarte bună, care îţi permite să înţelegi mai bine o situaţie ce îţi dă bătaie de cap de ceva vreme. E foarte posibil să ajungi exact la rezultatul dorit într-un timp cât mai scurt. Ai grijă la ce visezi pentru că visele prea îndrăzneţe nu se vor îndeplini, iar tu te vei alege cu o mare dezamăgire.

Rac

Stabileşti o nouă relaţie – poate de prietenie, poate de iubire – care se va dovedi foarte utilă în viaţa ta. Unele vise încep să prindă contur, dar ai grijă la ce îţi doreşti pentru că o schimbare nu este neapărat pozitivă. Este momentul să priveşti înainte şi să laşi trecutul în urmă, oricât de mult te-a marcat o anumită situaţie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter