Horoscop săptămânal 5 – 11 decembrie 2022. Zodia care primește o propunere greu de refuzat!

De Unica.ro, pe

Horoscop săptămânal 5 – 11 decembrie 2022. Nativii vor începe luna decembrie în forță, cu mai multă determinare și curaj în acțiuni. Astrele vor veni în sprijinul lor pentru a-i ajuta să se dezvolte atât în plan personal, cât și profesional. Nu uita să citești previziunile astrologice și pentru ascendentul tău.

Horoscop săptămânal, 5 – 11 decembrie 2022. Contextul astrologic vine cu o serie de schimbări de bun augur pentru zodii, dar și cu confuzie și controverse, potrivit astrology.com.

Horoscop săptămânal. Zodia Berbec

Contextul astrologic te susține să faci progrese cu ajutorul studiilor și este un moment bun să acumulezi cunoștințe noi. Totodată, vei simți mai multă determinare ca niciodată să îți atingi obiectivele și vei avea mai mult curaj să ieși din zona de confort și să iei deciziile cele mai avantajoase în ceea ce privește planurile de viitor.

Horoscop săptămânal. Zodia Taur

Aspectele astrologice îți aduc idei bune legate de investiții și suplimentarea veniturilor, dar mare atenție la detalii, pentru că poți omite informații importante. Este posibil să nu poți să faci alegerile pe care ți le dorești, de aceea ar fi bine să eviți să iei decizii majore în această perioadă. 

Horoscop săptămânal. Zodia Gemeni

Contextul astrologic activează sectorul relațiilor parteneriale și cineva te poate ajuta să-ți dezvolți o idee și să demarezi un proiect pentru care nu ai avut resursele necesare până acum. Pe de altă parte, în cuplu pot apărea tensiuni, controverse, îndoieli. Cu răbdare și înțelegere vei putea trece cu bine peste aceste provocări. 

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? Mai multe detalii AICI.

Horoscop săptămânal. Zodia Rac

Este o perioadă extrem de favorabilă remenajării locuinței. Ai multe idei creative, pe care le poți pune în practică pentru a-ți crea un spațiu confortabil, în care să te simți în siguranță și care să îți dea o stare de bine. Contextul astrologiv poate aduce situații tensionate la locul de muncă, iar anumite adevăruri pot ieși la iveală, spre avantajul tău. 

Horoscop săptămânal. Zodia Leu

Aspectele astrologice îți animă viața socială, astfel că vei avea ocazia să îți faci noi prieteni. Dacă nu ai o relație, nu este exclus să întâlnești pe cineva și să te îndrăgosteși nebunește. Totodată, viața de familie este foarte bine aspectată. Vei putea comunica mult mai ușor cu cei dragi și vei simți mai multă înțelegere și susținere din partea lor. 

Horoscop săptămânal. Zodia Fecioară

Contextul astrologic poate scoate la iveală unele secrete de familie, adevăruri uimitoare, care să te ajute să înțelegi mai bine ce bagaj genetic ai. Este totodată o perioadă în care te preocupă treburile gospodărești, curățenia generală, poate chiar reamenajarea locuinței. Este posibil ca cei dragi să nu aibă atât de multă energie ca tine și să nu te ajute, iar de aici să înceapă unele discuții aprinse.

Horoscop săptămânal. Zodia Balanță

Sectorul comunicării va fi foarte bine aspectat în această perioadă și poți profita de context pentru a acumula cunoștințe noi, pentru a studia ceva. De asemenea, aceste tranzite te ajută și în plan profesional, dezbateri publice, discursuri, negocieri, dar ai grijă pentru că poți deveni pătimaș și te poți lua la ceartă ușor pentru a-ți apăra opiniile. 

Horoscop săptămânal. Zodia Scorpion

Este o perioadă bună pentru investiții, dar trebuie să studiezi cu atenție fiecare detaliu înainte de a lua o decizie. Contextul astrologic vine cu idei bune, claritate în gândire și determinare să ieși câștigător în plan profesional indiferent de provocări. De asemenea, îți poate aduce șansa de a-ți mări câștigurile, dacă muncești din greu. 

Citește și: Care vor fi lunile tale norocoase în 2023, în funcție de zodie. Niciun obstacol nu le va sta în cale nativilor zodiilor de aer

Top 3 zodii care vor străluci în luna decembrie. Nativii care vor avea parte de noroc neașteptat

Horoscopul banilor pentru luna decembrie 2022. Nativii Săgetător și Pești sunt norocoșii zodiacului

Horoscop decembrie 2022. Se anunță un final de an intens, cu multe surprize și provocări

Horoscop săptămânal. Zodia Săgetător

În această perioadă îți va fi mult mai ușor să te detașezi de trecut și să te concentrezi pe planurile de viitor. Vei avea mult mai multă claritate cu privire la drumul pe care vrei să-l urmezi, la ce este sau nu este bine pentru tine. Astrele te susțin și atunci când vine vorba de dragoste. Dacă nu ai o relație, ai toate șansele să întâlnești un posibil partener de viață. Este un moment bun să ieși din casă, să cunoști oameni noi. 

Horoscop săptămânal. Zodia Capricorn

Contextul astrologic îți aduce o mulțime de idei creative și ar fi bine să le pui în practică. Pot apărea provocări legate de viața profesională. Un coleg îți poate propune să vă întâlniți într-un mod romantic și va rămâne la latitudinea ta dacă lași sau nu lucrurile să meargă mai departe. Cântărește bine situația înainte de a lua o decizie. 

Horoscop săptămânal. Zodia Vărsător

Casa relațiilor de prietenie este foarte bine aspectată în această perioadă. Vei simți sprijinul celor dragi în tot ceea ce ți-ai propus. Prietenii pot veni cu soluții eficiente, sfaturi practice sau informații de mare ajutor. Contextul astrologic îți poate aduce surprize în viața amoroasă. Poți primi o propunere greu de refuzat, dar ar fi bine să nu iei o decizie înainte de a analiza situația. 

Horoscop săptămânal. Zodia Pești

Sectorul carierei este animat în această perioadă și beneficiezi de sprijinul astrelor pentru a avansa în carieră. Poți primi șansa de a promova într-o funcție superioară sau chiar de a-ți schimba jobul. Pe de altă parte, vei simți mai intens nevoia de a petrece mai mult timp alături de cei dragi.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter