Horoscop: Ce au pregătit astrele în săptămâna 3-9 iunie

De Amelia Matei, pe

Vezi şi tu ce te aşteaptă în săptămâna 3-9 iunie pe plan financiar, sentimental şi financiar!

Berbec

Săptămâna asta lucrurile se precipită, dar pentru tine nu-i nicio problemă fiindcă îţi place să-ţi trăieşti viaţa în viteză. Trebuie să gândeşti rapid, să iei decizii rapid, şi totuşi să ai grijă mare ca să nu se întoarcă împotriva ta mai târziu. Stabilieşte-ţi priorităţile şi amână tot ce nu e urgent, altfel nu se ştie dacă ieşi cu bine din această săptămână grea.
Horoscop: Te impresionează sau nu? Vezi ce dimensiuni are, în funcţie de zodie

Taur

Visezi la câteva zile liniştite, în care să faci ce-ţi place ţie mai mult. Adică… să leneveşti. Din păcate, săptămâna asta nu e cazul fiindcă lucrurile se precipită la muncă, unde problemele devin tot mai urgente şi găsirea unor soluţii cade în sarcina. Trebuie să fii realistă şi să nu te aştepţi să rezolvi peste noapte probleme vechi de luni de zile. Din punct de vedere financiar eşti destul de norocoasă.

Gemeni

Pentru Gemeni este o săptămână destul de plină, ca şi pentru alte zodii. Ai de rezolvat probleme minore, dar sunt destul de multe şi majoritatea necesită tot felul de drumuri. Pregăteşte-te să stai la câteva cozi lungi! Din fericire, acasă ai o oază de relaxare ce te ajută să-ţi revii în fiecare seară şi să-ţi încarci bateriile. Cei mai mici membri ai familiei au nevoie de mai multă atenţie.

Rac

Dacă îţi doreşti ceva suficient de tare, să fii sigură că îl vei obţine. Nu eşti tu cea mai ambiţioasă dintre zodii, dar săptămâna asta vei avea pentru ce munci. Cel mai probabil cariera îţi va acapara toată atenţia şi nevoia unui pas înainte te va face să cauţi soluţii. Pe plan financiar nu sunt probleme, dar în dragoste e posibil să apară unele nemulţumiri şi întrebări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter