Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 25 februarie – 3 martie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 14:26

Primăvara începe cu agitaţie şi conflicte pentru majoritatea zodiilor şi puţini dintre noi vor avea o săptămână liniştită. Vezi ce ţi-au pregătit şi ţie astrele pentru săptămâna 25 februarie – 3 martie!

Berbec

Săptămâna ta începe bine şi se termină prost, din păcate. Totul merge perfect în primele zile, dar de joi încolo aşteaptă-te la o mulţime de intrigi şi bârfe care te vor afecta mai mult decât ai fi crezut. Totul va culmina cu o ceartă monstru. Orice s-ar întâmpla, caută să  rămâi cât se poate de calmă, ca să nu regreţi apoi cuvinte sau gesturi făcute la mânie.
Horoscop: Cum să câştigi când vă certaţi în funcţie de zodia lui

Taur

Tu eşti printre zodiile norocoase, care au o săptămână cât de cât liniştită. Totuşi, nu uita că există oricând riscul să apară mici certuri, atât în familie, cuplu, cât şi la muncă. Toată lumea este agitată, nervoasă şi trebuie să fii diplomată ca să eviţi problemele. În rest, ai o săptămână bună, productivă şi care îţi va aduce satisfacţii profesionale.

Gemeni

Chiar dacă tu eşti destul de calmă, cel puţin în primele zile ale săptămânii, cei din jur sunt destul agitaţi, iar această stare ţi se transmite şi ţie, treptat, treptat. Până vineri eşti deja un car de nervi şi nu reuşeşti să te calmezi nici măcar în weekend. Oricum, sâmbătă şi duminică vor fi zile mai bune, cu condiţia să-ţi păstrezi calmul în discuţiile cu cei din familie.

Rac

Orice planuri ai avea pentru săptămâna asta, ai face mai bine să le amâni. O să ai câteva zile foarte stresante şi pline de agitaţie. Te cerţi cu toată lumea, după care trebuie să depui un efort mare ca să fii iertată. Fii foarte atentă la cuvintele pe care le spui la mânie pentru că s-ar putea să le regreţi amarnic şi să nu mai poţi remedia situaţia nicicum.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter