Horoscop săptămânal 21 – 27 noiembrie 2022. Nativii care pot începe o nouă poveste de iubire

De Unica.ro, pe

Horoscop săptămânal, 21 noiembrie – 27 noiembrie 2022. Se formează două aspecte astrologice importante în acestă perioadă, de care nativii trebuie să profite din plin. Nu uita să citești previziunile astrologice și pentru ascendentul tău.

Horoscop săptămânal, 21 noiembrie – 27 noiembrie 2022. Între 22 noiembrie și 21 decembrie, Soarele tranzita zodia Săgetătorului, iar în data de 24 noiembrie se va forma Luna nouă în Săgetător. Cele două aspecte astrologice vor aduce schimbări importante pentru toate zodiile, potrivit horoscop-urania.com.

Horoscop săptămânal. Zodia Berbec

Contextul astrologic în care debutează săptămâna îți poate aduce unele problemele legate de relațiile parteneriale. Astrele te încurajează să faci progrese în zona profesională. De asemenea, sunt favorizate deplasările pe distanțe lungi. Este un moment bun să-ți revizuiești planurile de viitor.

Horoscop săptămânal. Zodia Taur

Sectorul banilor și al bunurilor materiale obținute cu ajutorul altor persoane va fi activat în această săptămână. Pe acest tranzit poți găsi soluții și poți lua decizii importante legate de zona financiară. Îmbunătățiri vor fi și în sectorul relațiilor de prietenie. 

Horoscop săptămânal. Zodia Gemeni

Săptămâna începe cu frământări interioare. Însă te vei bucura de un context astrologic benefic pentru sectorul sănătății. Vei aborda cu mai mult curaj problemele cu care te confrunți. Apar schimbări și în plan profesional. Este un moment bun să obții avantajele de care ai nevoie pentru a simți mulțumire și împlinire la locul de muncă. 

Horoscop săptămânal. Zodia Rac

Săptămâna începe cu frământări interioare. Însă te vei bucura de un context astrologic benefic pentru sectorul sănătății. Vei aborda cu mai mult curaj problemele cu care te confrunți. Apar schimbări și în plan profesional. Poate fi vorba de modificarea responsabilităților tale sau a termenilor unui contract. 

Horoscop săptămânal. Zodia Leu

Contextul astrologic va contribui semnificativ la îmbunătățirea relațiilor tale afective. Te poți apropia mai mult de cei dragi. Poate fi momentul să începi o nouă poveste de iubire sau să treci la o nouă etapă în relația de cuplu. De asemenea, poți profita de ocazie pentru a-ți face remarcate talentele artistice.

Horoscop săptămânal. Zodia Fecioară

Aspectele astrologice îți pot aduce tensiuni în plan profesional. Pe de altă parte, este un context potrivit să rezolvi anumite probleme legate de familie. Te poți împăca cu cineva drag, poți relaționa mai bine cu cei apropiați, astfel încât să ajungeți la o viziune comună, poți trece peste unele situații dureroase din trecut. 

Horoscop săptămânal. Zodia Balanță

Contextul astrologic aduce îmbunătățiri în sectorul comunicării. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru a studia ceva nou. Astrele favorizează și deplasările, atât pe distanțe scurte, cât și pe distanțe lungi. Atenție însă, te poți confrunta cu situații urgente pe care trebuie să le rezolvi. 

Horoscop săptămânal. Zodia Scorpion

Săptămâna începe cu o energie pozitivă, intuiție și inspirație. Tranzitele din această perioadă te vor ajuta să rezolvi o problemă legată de banii obținuți prin muncă proprie. Totodată, poți găsi soluții pentru a-ți suplimenta veniturile. Este un moment bun pentru a te echilibra emoțional, precum și pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu cei dragi.

Horoscop săptămânal. Zodia Săgetător

Te poți confrunta cu un tumult interior, precum și cu probleme de sănătate. Contextul astrologic îți va aduce însă șanse de vindecare atât în plan fizic, cât și în cel psihic. Poate începe o nouă etapă de viață pentru tine în plan personal. Și în sectorul familial te vei bucura de beneficii, iar relațiile cu cei drag vor fi mai bune.

Horoscop săptămânal. Zodia Capricorn

Contextul astrologic va fi unul favorabil, ce va ajuta să faci unele descoperiri benefice pentru tine. Va fi o perioadă cu multă energie pozitivă, iar astrele te vor susține să te detașezi de trecut și să te concentrezi mai mult pe lucrurile frumoase din viața ta. Totodată, vei avea șansa de a învăța lucruri noi, ce te vor ajuta în procesul de evoluție. 

Horoscop săptămânal. Zodia Vărsător

Te poți confrunta cu unele tensiuni în mediul profesional. Pe de altă parte, contextul astrologic va fi benefic relațiilor de prietenie. Te vei bucura de solidaritate, afecțiune, înțelegere și apreciere din partea celor apropiați. Totodată, un aspect mai rar care se formează acum te va ajuta să rezolvi o problemă financiară. 

Horoscop săptămânal. Zodia Pești

La începutul săptămânii apar probleme în comunicare. Ai grijă la informațiile pe care primești pentru că te poți lăsa păcălit. Contextul astral va fi unul favorabil sectorului profesional și vei avea șansa să te remarci în mod public. Vei avea, de asemenea, oportunitatea de a progresa în carieră. 

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter