Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 18-24 februarie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 18 martie 2022, 11:19

Săptămâna aceasta este foarte plină pentru toată lumea. Sunt multe de făcut şi toţi, cu mici excepţii, ne vom petrecere mare parte a zilei în mişcare. Vezi ce ţi-au pregătit ţie astrele în săptămâna 18-24 februarie.

Berbec

Ai o săptămână foarte plină în care vei simţi nevoia de multe ori să laşi totul baltă şi să te retragi în patul tău, unde e cald şi linişte. Mai bine ar fi să-ţi aduni forţele, să-ţi cauţi ultimele rezerve de energie şi să încerci cum poţi să faci faţă problemelor. Vei vedea că tot răul e spre bine şi că weekendul este mult mai plăcut decât te-ai fi aşteptat.
Horoscop: Ce ai fost în viaţa anterioară în funcţie de zodie

Taur

Nu ai o săptămână liniştită, aşa cum ţi-ai fi dorit, dar nici nu poţi să te plângi. Deşi eşti foarte ocupată, îţi place ceea ce faci pentru că este vorba, aproape sigur, de un proiect legat de casa ta. Eşti energică, în vervă şi plină de entuziasm, iar rezultatul final sigur îţi va fi pe plac. Singurul sfat ar fi să gândeşti bine planurile înainte de a le aplica.

Gemeni

Şi tu ai o săptămână foarte aglomerată, dar înainte să te apuci de treabă, poate că ar trebui să iei o mică pauză, să tragi adânc aer în piept şi să pui la cale un plan de bătaie. Dacă te arunci cu capul înainte, aşa cum obişnuieşti în general, săptămâna asta nu ai sorţi de izbândă. La câte ai de făcut trebuie să fi foarte organizată. Nu îţi neglija sănătatea pentru că este foarte posbilă o boală de sezon.

Rac

Pentru tine, săptămâna aceasta este mai uşoară decât pentru alte zodii. Ai parte de câteva seri liniştite, alături de cineva drag, seri care îţi umplu inima de bucurie şi îţi dau energie ca să înfrunţi orice. Ar fi bine să economiseşti această energie şi să nu o consumi inutil pentru că se anunţă zile mai grele săptămâna viitoare. Deocamdată bucură-te de ceea ce ţi se întâmplă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter