Horoscop săptămânal: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 10-16 iunie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 01 martie 2022, 17:55

Pentru noi toţi ar fi bine să evităm conflictele săptămâna aceasta pentru că spiritele sunt destul de încinse şi riscăm să ajungem la ceartă. Vezi care este sfatul astrelor pentru zodia ta!

Berbec

Se anunţă unele schimbări profesionale şi nu sunt neapărat în bine, aşa că trebuie să fii pregătită pentru orice. Păstreză-ţi calmul şi nu intra în panică pentru că lucrurile se vor aşeza de la sine. Pe plan personal este o perioadă prielnică pentru planurile tale atâta timp cât nu eşti prea nerăbdătoare.
Horoscop: Cât de mult te minte în funcţie de zodia lui

Taur

Acasă, ai parte de o atmosferă calmă, destinsă, iar relaţia de cuplu merge cum nu se poate mai bine. Ceva tensiune poate să apară însă la serviciu, unde ai nevoie de mult calm. Nu ar strica să fii tu cea care calmează spiritele pentru că vei avea o bilă albă din partea superiorilor.

Gemeni

La serviciu este o perioadă aglomerată şi să nu te mire dacă va fi nevoie să lucrezi peste program. Oricum, eforturile tale nu vor rămâne neobservate. Din păcate, vor fi observate şi acasă, iar asta nu e de bine. Se anunţă ceva discuţii în cuplu, iar tu nu trebuie să pui la suflet tot ce auzi.

Rac

Ai noroc la bani şi e posibil să te alegi cu o sumă bunicică fără să faci vreun efort pentru ea. Mai rămâne să o şi cheltuieşti cu cap. La muncă totul merge ca pe roate, dar ceva probleme apar la capitolul sănătate – probabil va fi nevoie de un drum până la medic – şi în cuplu, unde ţi se vor face reproşuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter