Horoscop săptămânal, 10 – 16 aprilie 2023. Taurii au șanse să se îmbogățească, Săgetătorii pot întâlni pe cineva care să le schimbe viața

De Oana Dinu, pe

Horoscop săptămânal, 10 – 16 aprilie 2023. Principalele aspecte astrologice ale săptămânii vor aduce șanse de prosperitate și progres pentru zodii. Va fi o săptămână excelentă, cu o energie transformatoare, de care nativii ar trebui să profite la maxim.

Previziunile astrologice ale acestei săptămâni aduc vești foarte bune pentru toate zodiile. Contextul astrologic le aduce nativilor protecție divină, dorință de aventură, șanse de îmbunătățire a relațiilor, prosperitate și progres în plan profesional.

Iată ce îți rezervă astrele pentru această săptămână, în funcție de zodie, potrivit astrology.com.

Horoscop săptămânal. Zodia Berbec

Începi săptămâna cu o stare de spirit excelentă. Venus în Gemeni formează un trigon cu Pluto în Vărsător, aspect ce se poate dovedi favorabil. Un prieten ți-ar putea dezvălui accidental intențiile lui adevărate. Poate fi o oportunitate de a vedea latura întunecată a acestei persoane. Depinde de tine să decizi dacă această dezvăluire va afecta sau nu legătura voastră.

De asemenea, contextul astrologic îți poate accentua ambiția. Acum poți sări peste orice obstacol. Niciun blocaj nu te va împiedica. Lasă-te cuprins de această dorință arzătoare de a acționa, pentru că această energie nu va dura prea mult.

Horoscop săptămânal, 10 – 16 aprilie 2023. Zodia Taur

În această săptămână s-ar putea să îți faci planuri noi în ceea ce privește sectorul financiar. Contextul astrologic îți poate aduce oportunitatea de a-ți reevalua modul în care îți gestionezi banii. Este posibil să te uiți la achizițiile tale recente (unele dintre ele nereturnabile) și să te întrebi ce te-a determinat să cheltuiești atât de mult. Este un moment bun să îți aduni voința și să faci o schimbare profundă în relația ta cu banii. Poate fi primul pas spre construirea unei averi.

De asemenea, ai putea simți că un înger păzitor te supraveghează cu adevărat. Universul ți-ar putea scoate în cale modalități prin care poți îndrepta ceva ce părea ireparabil. Dacă ai luat unele decizii pe care le regreți, este posibil să ai șansa să revii asupra lor. Această energie îți poate aduce surprize plăcute și în ceea ce privește locul de muncă sau chestiuni legate de locuință. Este, totodată, o perioadă bună pentru rugăciune și meditație.

Horoscop săptămânal. Zodia Gemeni

Contextul astrologic îți poate oferi prilejul de a vedea și înțelege un lucru important pentru tine dintr-o nouă perspectivă. Venus în propria ta zodie, în casa care reprezintă perspectiva ta asupra vieții formează un trigon cu Pluto în Vărsător. O nouă idee poate schimba modul în care vezi lumea. Poți primi această informație dintr-o carte pe care o citești, un video pe care îl urmărești sau un dialog dintr-un film. Ai putea avea o experiență care îți deschide ochii.

Totodată, ai putea avea o dorință bruscă de a te alătura unui grup de oameni cu idei asemănătoare. Ai putea căuta activ să te conectezi cu membrii grupului care ți-a trezit interesul. Și, fiind într-o dispoziție socială, poți face rapid unele conexiuni utile.

Citește și: Top 5 zodii ghinioniste în luna aprilie. Urmează o perioadă îngrozitoare pentru acești nativi

Horoscop săptămânal. Zodia Rac

Este o săptămână în care unele obstacole ar putea să dispară din viața ta cu ajutorul lui Venus în Gemeni în casa potențialului nelimitat, care face un trigon cu Pluto în Vărsător. Lucrurile care te opreau sau îți încetineau evoluția chiar și acum o zi par să se dizolve. Vei putea trece mai ușor peste îndoiala pe care o simțeai sau piedicile venite din partea celor din jur. Contextul astrologic îți cere să revizuiești ceea ce credeai că erau limitări.

Soarele în Berbec se alătură lui Jupiter în casa carierei tale. Ai putea primi o oportunitate în plan profesional, cum ar fi un interviu sau poate chiar o ofertă de muncă. Totodată, superiorii tăi te-ar putea lua deoparte și să-ți vorbească despre un nou post care ar putea fi disponibil. De asemenea, ai putea aplica să lucrezi într-un alt departament cu o echipă mult mai bună. Dacă deții o afacere, se poate ivi oportunitatea de a câștiga mai multă recunoaștere în domeniul în care activezi.

Horoscop săptămânal, 10 – 16 aprilie 2023. Zodia Leu

Te poți bucura de o mână de ajutor din partea celor din jur în această perioadă, dacă îndrăznești să recunoști că ai nevoie. Este un moment în care trebuie să permiți cuiva să vadă că ai momente vulnerabile. Poate fi un prieten de încredere, care nu va profita de slăbiciunea ta, iar relația voastră va fi întărită de această experiență.

De asemenea, Soarele în Berbec se alătură lui Jupiter în casa ta a călătoriilor și aventurii. Este momentul să îți faci planuri mari, așa cum nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp. Deodată, totul poate funcționa. Amintește-ți însă că nu trebuie să faci lucrurile singur. Odată ce înveți că este în regulă să fii ajutat și ești deschis să primești, nimic nu te va opri. Asta te poate duce către o aventură uimitoare.

Horoscop săptămânal. Zodia Fecioară

Iese soarele și pe strada ta în această săptămână. În această perioadă vei fi mai vizibil și poți atrage oamenii în jurul tău ca un magnet. Dacă până acum nu ți-ai dorit să ieși în evidență cu nimic sau să captezi atenția, este un moment bun să faci o schimbare. Contextul astrologic te îndeamnă să ieși în față pentru că ai multe de oferit. De asemenea, te poți bucura de admirația și respectul celorlalți.

Șanse de progres pot apărea și în ceea ce privește sectorul financiar. Poți avea parte de câștiguri neașteptate. Nu este exclus ca cineva să îți oferă un dar valoros. Poate fi vorba de o moștenire sau poate despre o ofertă pentru un loc de muncă mult mai bine plătit decât cel actual.

Horoscop săptămânal. Zodia Balanță

În această săptămână s-ar putea să simți o energie vibrantă și să pleci în căutarea aventurii. Contextul astrologic te va stimula să ieși din casă, să călătorești mai mult, să fii deschis la experiențe inedite. Curiozitatea, curajul, entuziasmul vor fi la cote înalte. Acest lucru ar putea determina o analiză a alegerilor tale de viață într-un mod foarte real.

Aspectele astrale îți vor activa și casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu pleci singur la drum. Prietenii sau partenerul de viață s-ar putea să fie extrem de bucuroși să te însoțească în această aventură. Nu doar că te vor susține, ci chiar te vor împinge de la spate să îți urmezi dorințele.

Horoscop săptămânal, 10 – 16 aprilie 2023. Zodia Scorpion

Din punct de vedere financiar poate fi o perioadă prosperă pentru tine. Atenția ta ar putea fi captată de dorința de a găsi noi surse de venit. Acest interes pentru investiții ar putea schimba modul în care cheltui banii și atitudinea ta față de finanțe în general.

Totodată, astrele te susțin să faci schimbări legate de rutină. Este un moment bun să îți reorganizezi altfel ziua. Ai putea să te trezești puțin mai devreme pentru a lucra la o idee de afaceri. De asemenea, ai putea să-ți iei prânzul la serviciu, astfel încât să nu ai cheltuieli cu mâncarea la restaurant. Vei vedea cum schimbările mici făcute în fiecare zi pot duce la o schimbare imensă în viața ta.

Horoscop săptămânal. Zodia Săgetător

Contextul astrologic va anima casa relațiilor și întâlnirea cu cineva special ți-ar putea zdruncina lumea. Este posibil să fie o persoană de care să te simți atras instantaneu și chimia dintre voi să provoace gânduri pasionale, aproape obsesive. Totodată, este posibil să fie cineva care te stimulează să fii mai deschis la noi oportunități. Indiferent de cine va fi acea persoană, îți poate schimba lumea deoarece îți poate arăta ce poți face diferit.

Poți fi atât de entuziasmat de noile posibilități încât să fii gata să și acționezi. Setea de a învăța lucruri noi va fi la cote maxime. Ai putea să te înscrii la un curs, să citești o carte sau să începi să te documentezi online cu privire la un subiect. Săptămâna asta te vei simți de neoprit.

Horoscop săptămânal. Zodia Capricorn

În această săptămână este posibil să te simți pregătit să te confrunți cu provocări. Venus în Gemeni în casa ta a muncii și a rutinelor face un trigon cu Pluto în Vărsător. Ai putea realiza că rutina ta (sau lipsa ei) cauzează probleme în viața ta. Poți observa că ai nevoie de o schimbare în ceea ce privește dieta sau că este necesar să adormi mai devreme pentru a te trezi odihnit dimineața. De asemenea, poți observa că dialogul tău interior îți afectează încrederea în sine. Este momentul să faci schimbări mici, care vor aduce rezultate excelente.

Soarele în Berbec în conjuncție cu Jupiter în casa ta a locuinței și a familiei îți poate aduce dezvăluiri uimitoare legate de arborele genealogic. Este posibil să afli că unul dintre strămoșii tăi a făcut ceva extraordinar. Poate a reușit să lupte cu toate forțele să supraviețuiască unui război, foamete sau opresiune, iar acea energie curge prin venele tale. Ai putea simți o conexiune mai puternică cu toți cei din neamul tău.

Horoscop săptămânal, 10 – 16 aprilie 2023. Zodia Vărsător

Venus în Gemeni în casa ta a plăcerii și a romantismului face un trigon cu Pluto în propria ta zodie. Universul îți poate scoate în cale pe cineva care să îți facă inima să bată mai tare. Dacă ești într-o relație de cuplu, este posibil ca tu și partenerul tău să intrați într-o nouă etapă a relației voastre. Este momentul să fiți mai deschiși și mai vulnerabili și să explorați împreună pasiunile voastre.

Soarele în Berbec se alătură lui Jupiter în casa ta a ideilor, aspect ce îți poate aduce mai multă inspirație și creativitate. Acum ai ambiția de a încerca orice idee îți trece prin cap. Ești liber să-ți imaginezi și să încerci ceva nou. Nu este suficient doar să te gândești la posibilități, întreabă-te ce ai putea face pentru a pune în practică acest nou concept.

Citește și: Patru zodii care vor avea un sfârșit de lună spectaculos. Ce surprize îi așteaptă pe acești nativi

Horoscop săptămânal. Zodia Pești

Contextul astrologic îți poate aduce șansa să te eliberezi de un tipar familial. Este momentul să recunoști că poți merge pe o cale diferită față de cea a părinților tăi. Ai putea realiza că ai făcut multe lucruri în trecut doar pentru a-i mulțumi pe membrii familiei și pe prietenii tăi. Poți descoperi că unele persoane apropiate te susțin în a face o schimbare.

Totodată, Soarele în Berbec formează o conjuncție cu Jupiter în casa banilor și a valorilor. Ai putea primi o sumă importantă de bani sau acces la un ajutor neprețuit. Acest aspect vine să te ajute să te eliberezi de un model vechi în care ai fost blocat și să îți stimuleze ambiția. Ia-ți câteva minute și vizualizează ce ți-ar fi cel mai util.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter