Horoscop: Previziunile lui Neti Sandu pentru luna aprilie. Cum stau zodiile cu dragostea și banii

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 23 martie 2023, 14:17

Unele au noroc în dragoste, altele obțin câștiguri fabuloase, zodiile trec prin schimbări importante în acest sezon de tranziție.

Neti Sandu ne spune care sunt zodiile favorizate de către astre în luna aprilie și care dintre semnele zodiacale au cele mai multe de înfruntat. Pot apărea probleme de sănătate sau la job.

Horoscop pentru BERBEC în aprilie 2023

Berbecul rămâne favoritul, dar până în luna mai.  Deci, dacă de anul trecut Berbecul tot sărbătorește, acum el mai are doar o singură lună și după aceea se încheie toată această sărbătoare. Dar nu cred că va conta foarte mult, pentru că Jupiter, dacă a stat acolo, a alimentat la maximum zodia și el trebuie să rezolve cu casa, cu familia, cu serviciul, cu afacerile, cu toate lucrurile pe care nu le-a putut obține, realiza până acum.

Horoscop pentru TAUR în aprilie 2023

Taurul are toate șansele să trăiască lucruri nemaipomenite. “Eu așa le văd, pentru că va intra Jupiter acolo din luna mai și îl va întâlni și pe Uranus și deci, se poate întâmpla ceva așa, cu explozie de fericire, de bucurie, e ceva bun”, spune Neti Sandu pe știrileprotv.ro.

Horoscop pentru GEMENI în aprilie 2023

Gemenii vor avea tot felul de activități plăcute, întâlniri cu anumiți oameni care se vor oferi să-i ajute. Ieșiri, plimbări și diverse activități care au legătură cu starea de bine. “Să se ducă la un coafat, la SPA, să aibă preocupări care să le dea o stare de spirit foarte bună.

“Pentru Gemeni e nemaipomenit pentru că a plecat Marte de la ei din zodie și s-a mutat în casa banilor și îi cam tapează, să zic așa, de bani”, spune Neti. Cu toate astea, pot întâmpina anumite probleme de sănătate.

Horoscop pentru RAC în aprilie 2023

Racii au multe de recuperat. Au fost lucruri pe care trebuiau să le facă și nu le-au făcut.

Acum au ocazia, de exemplu, să repare mașina sau să-și cumpere o mașină nouă, sau să repare ceva la casă. Sau, dacă e ceva cu mașina, să plece cu trenul sau să zboare cu avionul. E mai simplu!

Citeşte și: Cristina Demetrescu a spus care sunt zodiile care mint cel mai mult: „Ce chestiune interesantă!”

Horoscop pentru LEU în aprilie 2023

Leii se pregătesc să dea piept cu succesul. Sunt promisiuni mari în sfera deplasărilor și la capitolul legalizării, dar nevoia lor de ascensiune socială o să fie puțin estompată sau blocată de Mercur retrograd, care le atrage atenția că au omis niște acte sau n-au cerut la timp niște scripturi, niște avize. Se vor încurca în problemele astea de tip birocratic.

Horoscop pentru FECIOARĂ în aprilie 2023

Fecioarele au de recuperat bani, așa că acesta e avantajul lor. Dar după aceea, Saturn intră în casa partenerială și relația cu șefii nu va mai fi atât de lejeră cum a fost. Dacă până acum erau apreciați, pentru că șefii nu aveau încotro, acum le cer niște motive, argumente ca să le dea banii, nu mai vorbesc de bani în plus așa. Asta înseamnă că trebuie să mai lucreze puțin la imagine.

Horoscop pentru BALANȚA în aprilie 2023

Balanțele pot face marele pas, pentru că dragostea le zâmbește. Deci acolo e un accent atât de puternic și niște elemente cumulative, încât e greu să te strecori și să nu te căsătoreşti, dacă ai vrea să o faci.

Horoscop pentru Scorpion în aprilie 2023

Scorpionii trebuie să mai renegocieze un contract, să accepte o colaborare, să renunțe la ceva care nu a fost bun și să regleze comunicarea cu partenerul de viață. Au existat probleme, dar va fi bine.

Citeşte și: Cristina Demetrescu, previziuni astrologice pentru cea de-a doua jumătate a lunii martie. Nativii Taur sunt cei mai avantajați

Horoscop pentru SĂGETĂTOR în aprilie 2023

La Săgetător avem casa asta a dragostei foarte frumos ambalată, cu fundă, cu sclipici, cu toate cele. Pentru cine vrea copii e nemaipomenit, perioada e favorabilă. Dar e un an mai greu, nu doar luna asta, cu serviciul. Au mult de muncă.

Horoscop pentru CAPRICORN în aprilie 2023

Capricornii ar vrea să rezolve mai multe lucruri cu casa, pentru că acolo și-a propus să schimbe, să aducă ceva nou. Ar putea să reușească multe de Paște.

Dar mai sunt niște acte de proprietate, de terenuri, de ceva, de bunuri de recuperat, pe care trebuie să le semneze și o să tot insiste.

Horoscop pentru VĂRSĂTOR în aprilie 2023

Vărsătorii se bucură de partea sentimentală. E o armonie, e un confort în sfera asta afectivă și asta îi ajută foarte mult să facă față perioadei care urmează.

Citeşte și: Horoscopul lunii martie 2023. Noroc în dragoste pentru nativii Taur, probleme de sănătate pentru nativii Pești

Horoscop pentru PEȘTI în aprilie 2023

Peștii vor trebui să învețe comunicarea cu ceilalți, pentru că ei ori se retrag în sinele lor și nu vorbesc, ori vorbesc prea mult. Trebuie reglat acest capitol ca să existe echilibru. Vor face rost de bani și de contracte.

Vezi previziunile integrale pe stirileprotv.ro

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter