Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru vacanţa de Paşte

De Amelia Matei, pe

Pentru cele mai multe zodii, zilele de Paşte vor fi fericite şi liniştite. Însă unii dintre noi nu se vor putea relaxa, fiind chinuiţi de gânduri sau obsedaţi de perfecţiune.

Berbec

Pentru tine se anunţă zile liniştite şi fericite. Ai, eşti alături de cei dragi. Dar trebuie să ai grijă la bani pentru că, deşi nu duci lipsă, ai tendinţa să cheltuieşti fără să te gândeşti prea mult. Chiar dacă te concentrezi mai mult pe familie şi prieteni, aşa cum e şi normal în această perioadă, e posibil să-ţi vină, întâmplător, o idee bună legată de profesie pe care ar fi bine să o dezvolţi.
Horoscop: Cum se comportă la beţie în funcţie de zodia lui

Taur

Norocul nu te ocoleşte şi e posibil să ai parte de un câştig la care nici nu visai, fie el financiar sau de altă natură. Chiar şi în zilele de Paşte eşti foarte ocupată, cu multe pregătiri de făcut şi multe obligaţii de onorat. Chiar dacă sunt cadouri de cumpărat, eb ine să fii un pic zgârcită cu banii tăi. Nu uita că trebuie să-ţi rămână ceva şi pentru zilele de după Sărbători.

Gemeni

La întâlnirea cu familia este posibil să apară unele discuţii neplăcute şi într-un asemenea caz e mai bine să adopţi o atitudine împăciuitoare, oricât de tare te-ar enerva cuvintele pe care le auzi. Altfel, îţi face plăcere să ai grijă de cei dragi şi chiar dacă vei fi foarte ocupată, nimic nu ţi se va părea prea greu. Totuşi, nu uita că trebuie să te şi odihneşti pentru că de săptămâna viitoare vei fi din nou ocupată şi la serviciu.

Rac

Paştele ar fi liniştit şi fericit, dacă nu ţi-ar sta gândul la muncă. Nişte veşti importante legate de profesie te ţin în priză tot timpul şi te enervează faptul că viaţa profesională este “pe pauză” timp de câtvea zile. În familie, ies la iveală nişte probleme mai vechi care pot duce la mici conflicte, dar te sfătuim să fii diplomată şi să nu te laşi purtată de val, oricât de tare te-ai supăra pe cei din jur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter