Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 25-31 martie

De Amelia Matei, pe

Veşti bune, zâmbete şi noroc sau probleme şi ghinioane? Vezi şi tu ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 25-31 martie!

Berbec

Nu ai deloc o săptămână uşoară. Vor fi multe probleme de rezolvat şi multe probleme de nerezolvat, iar stresul va atinge cote maxime. Din păcate această perioadă grea va fi destul de lungă şi nu se va limita la această săptămână. Trebuie să ai răbdare şi multe lucruri care par grave se vor rezolva de la sine. Cel puţin poţi să stai liniştită în privinţa banilor. Aici nu sunt probleme.
Horoscop: Cum să-i faci sex oral în funcţie de zodia lui

Taur

Astrele ţi-au pregătit o săptămână nici prea grea, dar nici uşoară, în care ai de înfruntat mai multe obstacole profesionale, dar măcar îţi merge foarte bine pe plan personal. Nativele singure pot să întâlnească marea iubire săptămâna aceasta, iar cele care au deja o relaţie vor avea o surpriză plăcută. Mai sunt posibil ceva conflicte în familie, cu persoane ma în vârstă de acelaşi sex.

Gemeni

Primele zile ale săptămânii vor fi ceva mai grele pentru că la serviciu se adună o mulţime de sarcini no8i şi durează un pic până te obişnuieşti cu ele. De aceea, nu mai ai prea mult timp pentru relaţia de cuplu săptămâna aceasta, dar nu se anunţă decât mici conflicte, banale pentru un cuplu bine sudat. Weekendul va fi mult mai liber şi mai frumos.

Rac

Pentru tine este o săptămână plină de noutăţi. Oameni noi, probleme cu care nu te-ai mai confruntat, poate un mediu nou de lucru… vei vedea că trebuie să faci faţă multor astfel de lucruri, ceea ce nu e tocmai pe placul tău. De aceea, ai nevoie de multă linişte acasă – aceasta trebuie să fie oaza ta de relaxare şi familiaritate. Nu-ţi face griji, vei trece cu bine peste toate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter