Horoscopul personalității – ce ți se potrivește, în funcție de zodie!

De Revista JOY, pe

Află din acest horoscop ce tip de personalitate ai, cum îți influențează astrologia preferințele, ce zodie are partenerul ideal și ce destinații turistice ți se potrivesc:

CAPRICORN

TIPIC PENTRU FEMEIA CAPRICORN ESTE… să vrea să controleze totul, să-și urmeze drumul cu convingere, fără să se lase influențată de nimic, și să fie loială. În plus, e o persoană foarte deschisă la minte, competență și disciplinată.
CUM SE POARTĂ Nu e foarte vorbăreață, însă părerile ei sunt atât de bine argumentate, încât are întotdeauna ultimul cuvânt.
CE O ENERVEAZĂ Deoarece sinceritatea e cel mai important lucru pentru ea, nu agreează oamenii care mint.
CE O FACE FERICITĂ Cel mai bine se simte când iese învingătoare dintr-o situație în care a fost nevoită să lupte din răsputeri.
CARIERĂ Reușește întotdeauna să avanseze datorită perseverenței, gândirii strategice și răbdării. Nu lasă nimic la voia întâmplării!
STRATEGIA SUCCESULUI Își urmărește scopurile cu o voința de neclintit, ambiție și tenacitate. Mantra ei: puterea se naște din liniște.
DRAGOSTE Femeia Capricorn e destul de rece la început, însă când un bărbat reușește să-i ajungă la inimă, se deschide total, din toate punctele de vedere.
FIDELITATE Stă alături de partenerul ei orice ar fi. Rareori  are aventuri.
STIL Decent, clasic, elegant și simplu. Cel mai bine i se potrivesc outfiturile tip deux-piA¨ces și accesoriile monocromatice, precum un șirag de perle arginții (foto sus, stg.).
AURĂ O femeie „de fier” cu o inimă mare.
TABU Superficialitatea, oportunismul, minciună și extravaganța.
SEX Are nevoie de timp pentru a se relaxă, însă odată ce se simte în largul ei, devine extrem de pasionala și chiar surprinzătoare.
DESTINAȚII DE VIS Munții și peisajele impunătoare o atrag pe femeia Capricorn precum un magnet, că și orașele spectaculoase, gen Hong Kong (foto).
PARTNERUL IDEAL Preferatul ei e Capricornul, datorită similitudinilor, însă se simte foarte bine și în prezența bărbatului Rac.

MOTTO ÎN VIAȚĂ: M-AM NĂSCUT PENTRU A AVEA SUCCES
Vezi şi celelalte zodii pe e-joy.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter