Horoscop: Ce greşeli faci în dragoste şi sex în funcţie de zodia ta

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 16 mai 2023, 13:10

Fiecare dintre noi are anumite defecte care sabotează partidele de sex sau relaţia de cuplu în general. Iată care sunt greşelile zodiei tale în materie de dragoste şi sex.

Berbec

Cea mai frecventă greşeală pe care o fac Berbecii este aceea că se „aprind” prea repede, atât în pat, cât şi în afara lui. Te îndrăgosteşti repede şi fără să ai toate „datele” despre bărbatul respectiv, faci declaraţii şi fapte măreţe, plănuieşti, promiţi, sar din prima în patul lui, apoi îţi dai seama că lucrurile nu sunt chiar atât de roz pe cât ai crezut şi nu ştii cum să faci să ieşi din relaţie mai repede.

Taur

Cu lenea şi lentoarea specifică zodiei tale, reacţionezi greu la ceea ce ţi se întâmplă, astfel că bărbaţii ajung să-şi piardă răbdarea înainte să ajungeţi prea departe. Iar dacă începi o relaţie, el va simţi tot timpul că trebuie să „tragă” de tine, să facă eforturi ca să te ţină lângă el pentru că tu nu îţi doreşti nimic anume, nu ai nicio preferinţă, nu ceri şi nu oferi nimic.
Horoscopul mumiilor din Peru. Află ce crede condorul magic despre norocul tău

Gemeni

Gemenii sunt foarte comunicativi, lucru de dorit într-o relaţie. Din păcate, femeile sunt prea vorbăreţe şi ajungă să spună lucruri pe care ar trebui să le ţină doar pentru ele. Ai obiceiul să spui tot despte tine din prima, astfeş că dispare cam repede acea aură de mister care dă magia unui început de relaţie. Vorbeşti din prima şi despre viaţa ta, şi despre preferinţele sexuale, astfel că el nu mai are ce descoperi.

Rac

Eşti o persoană caldă şi sensibilă, iar partenerul de viaţă este totul pentru tine. Pe unii bărbaţi îi încântă asta, dar cei mai mulţi se cam sperie când văd că depinzi de ei încă de la începutul relaţiei. El îşi doreşte să-ţi fie iubit şi amant, nu tată. Atitudinea ta îi cam taie cheful şi de sex, şi de relaţie. Trebuie să fii mai independentă şi mai sigură pe tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter