Horoscop februarie 2023, realizat de Mariana Cojocaru. Lecții de natură karmică pentru nativii Leu, Taur și Scorpion

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 24 ianuarie 2023, 19:15

Mariana Cojocaru, horoscop luna februarie 2023. Astrologul a dezvăluit previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte. Nativii se pot confrunta cu momente tensionate și vor avea parte de lecții de viață de natură karmică în luna februarie.

Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrologice pentru luna februarie.

Horoscop februarie 2023 cu Mariana Cojocaru

Astrologul a dezvăluit cum vor fi influențate zodiile de tranzitele planetelor și la ce surprize trebuie să se aștepte nativii, potrivit antena3.ro.

Horoscop februarie 2023 – Berbec

Zodia Berbec se va concentra pe sectorul carierei în luna februarie. Nativii vor fi destul de confuzi cu privire la direcția lor profesională și vor încerca să-și răspundă la anumite întrebări. Aceștia vor dori să-și reevalueze anumite decizii legate de planul profesional. De asemenea, vor dori să afle ce anume îi ține în loc și ce trebuie să facă pentru a progresa.

Horoscop februarie 2023 – Taur

Pentru nativii zodiei Taur februarie nu va fi o lună deloc ușoară. Nativii se vor confrunta cu lecții de natură karmică. Este un moment bun să își reevalueze viața, să vadă ce lucruri din trecut au rămas nerezolvate și cum le afectează dezvoltarea. Taurii trebuie să se gândească ce-i nemulțumește și cum au ajuns să se simtă neîmpliniți.

Horoscop februarie 2023 – Gemeni

Potrivit previziunilor astrologice dezvăluite de Mariana Cojocaru, zodia Gemeni se poate confrunta cu provocări în plan sentimental. Pot apărea neînțelegeri în relațiile cu persoanele apropiate. Nativii vor dori să găsească un mod mai bun de comunicare cu cei apropiați. Pe de altă parte, contextul astrologic le poate aduce provocări în zona carierei. Este posibil să apară anumite schimbări bruște, precum și tensiuni în relațiile cu partenerii de afaceri, colegii sau superiorii.

Citește și: Zodii ghinioniste în dragoste în luna februarie! Patru nativi se pot despărți înainte de Ziua Îndrăgostiților

Mariana Cojocaru, horoscop februarie 2023 pentru zodia Rac

Pentru zodia Rac va fi o perioadă atât cu moment bune, cât și cu tensiuni. Nativii vor căuta satisfacție interioară în tot ceea ce fac. Aceștia trebuie să fie atenție la investițiile pe care le fac din punct de vedere sentimental, afectiv, în ce pun suflet, pentru că se pot confrunta și cu dezamăgiri.

Horoscop februarie 2023 – zodia Leu

Mariana Cojocaru îi avertizează pe Leii că pot avea o perioadă grea, cu multe provocări și aspecte de natură karmică. Sectorul vizat este cel sentimental. Nativii se pot confrunta cu situații complicate în relațiile de cuplu sau cele familiale. Aceștia vor trebui să acorde mai multă atenție și sănătății. Există risc de accidente. Și pe plan profesional vor exista tensiuni și se recomandă prudență.

Horoscop februarie 2023 – Fecioară

Luna februarie le poate aduce nativilor născuți în zodia Fecioară destul de multă confuzie, în special în sectorul afectiv. Se pot confrunta cu provocări în plan amoros. De asemenea, situații tensionate pot apărea și în sectorul carierei. Le va fi greu să facă alegeri și în ceea ce privește cariera.

Mariana Cojocaru, horoscop februarie 2023 pentru zodia Balanță

Zodia Balanță va avea o perioadă mai linișită în luna februarie. Contextul astrologic le va aduce mai mult optimism, în special în plan relațional. Cu toate astea, nativii ar trebui să se pregătească pentru ce va urma, pentru că se anunță multe schimbări în viețile lor în viitorul apropiat.

Horoscop februarie 2023 – Scorpion

Contextul astrologic le poate aduce nativilor Scorpion o perioadă tensionată, cu lecții karmice. În timp ce unii Scorpioni se vor resemna cu schimbările ce se vor petrece în viața lor, alții vor suferi. Cei care au adunat păcate karmice le vor simți efectele. Cei care au lecții nerezolvate din viețile anterioare vor fi nevoiți să le înțeleagă și să le rezolve. Totodată, nativii își vor dori mai multă independență pe plan profesional.

Citește și: Horoscopul Minervei pentru anul 2023. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii în parte

Horoscop februarie 2023 – Săgetător

Nativii Săgetător vor trebui să încheie anumite capitole legate de zona sentimentală, a carierei, a relațiilor cu familia. Poate fi vorba inclusiv de acte sau datorii. Aceștia vor trebui să analizeze cu atenția situația, să înțeleagă de ce au ajuns aici, de ce au abandonat anumite lucruri pe care le-au început, potrivit previziunilor astrologice ale astrologului Mariana Cojocaru.

Horoscop februarie 2023 – Capricorn

Pentru nativii Capricorn, luna februarie vine cu unele lecții de viață. Aceștia vor trebui să fie atenție la modul în care comunică și la acțiunile lor, pentru a nu-i răni pe cei din jur. Totodată, contextul astrologic le va aduce provocări pe plan profesional. Este posibil să fie nevoiți să ia unele decizii dificile.

Horoscop februarie 2023, realizat de Mariana Cojocaru, pentru zodia Vărsător

Contextul astrologic le va aduce nativilor Vărsător o energie constructivă. Aceștia vor avea parte de o perioadă de reevaluare a obiectivelor. În plan sentimental, s-ar putea să simtă că ceva nu este în regulă, dar să nu-și dea seama ce anume. Vor trebui să analizeze cu atenție situația pentru a găsi un răspuns și pentru a descoperi adevărul.

Horoscop februarie 2023 – Pești

Februarie va fi o lună cu multe provocări pentru zodia Pești. Se pot confrunta cu situații tensionate în sectorul familial sau profesional. Este un moment bun pentru a-și reevalua sentimentele, evoluția, în special cea spirituală, direcția în viață. Totodată, vor trebui să înțeleagă mesajele transmise de visele premonitorii. Unele pot veni cu semne din viețile anterioare.

Sursă foto: Facebook, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter