Horoscop: Fată rea sau cuminte? Vezi cum te vrea în funcţie de zodia lui!

De Amelia Matei, pe

Îi plac fetele rele, îndrăzneţe şi nonconformiste sau cele cuminţi şi liniştite? Zodia iubitului tău îţi dezvăluie cum ar vrea să fii în pat şi în afara lui.

Berbec

Îi plac fetele rele, fără niciun dubiu. Îi atrag atenţia femeile îndrăzneţe, nonconformiste pentru că lângă ele nu se plictiseşte niciodată… sau cel puţin aşa crede la început. Vrea să vadă nonconformismul unei femei atât în aspectul ei, cât şi în comportament.

Taur

Taurul se simte intimidat în prezenţa fetelor rele şi îndrăzneţe. Le preferă pe cele liniştite, calme, cuminţele sau chiar şterse pentru că în faţa lor se poate impune mai uşor. Asta în viaţa de zi cu zi pentru că în pat ar vrea să vadă puţină îndrăzneala din partea partenerei.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni are nevoie de o femeie puternică, dar nu neapărat rea. În ciuda aparenţelor, gusturile lui în materie de femei sunt „clasice”. Îi plac cele rafinate, feminine, puternice, dar care nu şochează, nu scandalizează.

Rac

Racul este atras de fetele rele, dar nu se înţelege bine cu ele, căci personalitatea lui e cu totul diferită. Oricât l-ar fascina o femeie care nu ţine cont de reguli, pentru relaţiile de durată le preferă pe cele liniştite şi cuminţi, care au acelaşi stil de viaţă ca şi el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter