Horoscop: Dragoste, prietenie sau atracţie fizică? Vezi ce e mai important pentru el

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 10 octombrie 2022, 12:38

Pentru unii bărbaţi, atracţia fizică este cea mai importantă într-o relaţie, în timp ce alţii pun preţ pe romantism sau prietenie. Vezi în ce categorie se încadrează iubitul tău!

Berbec

Berbecul este foarte pasional şi atracia fizică e pe primul lor pentru el. Vrea să aibă lângă el o femeie frumoasă, aranjată, care să îl excite prin simpla ei prezenţă. De cele mai multe ori, atracţia fizică şi dragostea merg mână în mână, dar trebuie să ştii că nu se poate îndrăgosti de o femeie dacă nu îi place cum arată.

Taur

Mai puţin pasional ca alte zodii, Taurul ştie că atracţia fizică se stinge rapid, oricât de frumoasă ar fi femeia de lângă el. El pune preţ pe dragostea sinceră, care în timp ce transformă în prietenie, respect şi complicitate. Evident, apreciază şi el o femeie frumoasă şi elegantă, dar nu acestea sunt trăsăturile cele mai importante pentru el.
Horoscop: Vezi care e parfumul zodiei tale

Gemeni

Bărbatul Gemeni este un mare vorbăreţ, iar femeia de lângă el trebuie să fie suficient de inteligentă şi cultă încât să poată vorbi cu el despre orice. După unele păreri, îi place mai mult să vorbească decât să facă sex. Aşa că este important pentru el să fie pe aceeaşi lungime de undă cu o femeie. Nu ar putea avea o relaţie decât cu o femeie care ăi este înainte de toate prietenă.

Rac

Cel mai răsfăţat din bărbaţii zodiacului, Racul are nevoie în primul rând de o „mamă”, o femeie care să aibă grijă de el şi să-i facă mereu pe plac. Dar aceasta trebuie să fie şi frumoasă, şi îndrăgostită de el până peste cap. Racul nu ar putea alege între dragoste, sex şi prietenie pentru că le vrea pe toate în acelaşi timp.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter