Horoscop dragoste: Poţi să ai încredere în el? Vezi ce spune zodia lui!

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 09 septembrie 2022, 14:57

Zodia iubitului tău îţi spune dacă îşi ţine promisiunile, dacă e sincer, dacă poate să-ţi fie alături la greu… Cu alte cuvinte îţi spune dacă poţi să ai încredere în el.

Berbec

DIn păcate, nu este un bărbat de încredere. Şi nici femeile din această zodie nu sunt diferite. Sunt persoane impulsive, care vorbesc fără să gândească prea bine înainte. Fac promisiuni când sunt în culmea fericirii şi apoi îşi dau seama că nu le pot ţine, iau decizii când sunt furioşi şi apoi îşi dau seama că ai greşit şi nici măcar nu au maturitatea necesară ca să-şi ceară scuze sau să recunoască că au greşit.
Horoscopul ţigănesc: Cu cine te potriveşti în pat, în funcţie de zodie

Taur

În general, Taurul este un om de încredere, care promite ceva numai atunci când ştie că se poate ţine de cuvânt. Însă nu îi cere lucruri care necesită un efort prea mare din parte lui, căci abia reuşeşte să se mobilizeze când e vorba de lucruri importante pentru el, darămite să facă ceva pentru alţii. Oricum, când e vorba de ceva serios, de exemplu dacă eşti bolnavă sau ai vreo urgenţă, să fii sigură că te ajuta.

Gemeni

Aparent un bărbat imatur, pus pe şotii şi neserios, nativul din Gemeni se poate dovedi persoana ideală la care să apelezi când ai probleme. Într-o situaţie de criză se schimbă radical şi are prezenţa de spirit necesară ca să facă numai ce trebuie. De asemenea, nu obişnuieşte să promită lucruri decât dacă e sigur că se poate ţine de cuvânt. Din păcate, sinceritatea nu e punctul lui forte.

Rac

Racul nu este cel mai puternic dintre bărbaţii zodiacului, dar când promite ceva, să fii sigură că se ţine de cuvânt, mai ales dacă e vorba de ceva serios. Sub sensibilitatea şi emotivitatea lui vizibilă se ascunde o persoană de încredere, lucru care se observ încă de la începutul relaţiei. Este persoana pe care ai vrea să o ai lângă tine când eşti bolnavă sau tristă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter