Horoscop: Ce păcate faci în Postul Paştelui în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 12 aprilie 2022, 15:32

Postul Paştelui este cel mai lung şi mai aspru post din an şi nu toată lumea rezistă în abstinenţă şi rugăciune până la capăt. Dacă vrei să ştii la ce păcate eşti expusă în aceste săptămâni, iată ce spun astrele. Vezi ce păcate faci în Postul Paştelui în funcţie de zodie.
Berbec
Eşti o fire aprigă şi iute la mânie şi Postul Paştelui nu face excepţie. Dacă eşti berbec, cel mai probabil te vei enerva şi te vei certa cu cineva până de Paşte. Dacă ai şi permis, trebuie să fii atentă când conduci, pentru că restricţiile te fac mai irascibilă. Păcatul tău astral dacă eşti născută în berbec: te cerţi şi înjuri în trafic.
Taur
Pofticioasă şi pusă pe şotii, femeia taur va rezista foarte greu în Postul Paştelui, mai ales din punct de vedere culinar. Dacă de la sex şi de vorbe urâte te poţi abţine, nu vei rezista unei vitrine cu prăjituri. Păcatul tău astral dacă eşti născută în taur: scapi la dulciuri şi nu ţii post.
Gemeni
Fire duală şi destul de vicleană, femeia gemeni este mereu cu ochi după ceva mai bun. Pentru că în mijlocul Postului Paştelui eşti pusă în situaţia de a alege între o nouă cucerire şi o prietenie veche, s-ar putea să cedezi. Păcatul tău astral dacă eşti născută în gemeni: trădezi o prietenă.
Rac
Sensibilă şi cu mult bun gust, femeia rac are o problemă cu planurile de după Postul Pştelui. Pentru că vrei să petreci de Paşte alături de prieteni şi să arăţi fenomenal, te-ai folosit de post ca o dietă. Doar că nu vei rezista foarte mult, mai ales dacă iubitul nu ţine post. Păcatul tău astral dacă eşti născută în rac: uiţi de dietă şi scapi la mâncare „de dulce”.
Citeşte şi Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 26 aprilie – 5 mai

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter