Horoscop: Care este talentul tău secret în pat, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 11:52

Te crezi talentată în pat şi iubitul tău îş doreşte ceva nou? Încearcă să afli care este talentul tău secret în pat, în funcţie de zodie.
Berbec
Impulsivă şi focoasă, femeia berbec nu se dă în lături de la nimic pentru a obţine plăcere maximă. Ca şi în viaţa profesională, femeia berbec are talente ascunse când vine vorba de un obiectiv pe care îl vrea atins. Dacă eşti născută în zodia berbec şi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este inovaţia. Poţi inventa poziţii sexuale noi şi vii mereu cu idei năstruşnice.
Taur
Tradiţionalistă şi calculată, femeia taur surprinde prin iniţiativă, când vine vorba de pasiune în aşternuturi. Deşi nu pare, la prima vedere, o femei foarte mândră de sexualitatea ei, femeia taur reuşeşte să stârnească pasuni fierbinţi şi iubiri nărăvaşe. Dacă eşti născută în zodia taur şi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este iniţiativa. Ştii ce vrei şi ştii exact cum să te mişti ca să îi suceşti minţile.
Gemeni
Comunicativă şi deschisă, femeia gemeni poate deveni agresivă sau autoritară în pat, mai ales dacă nu este satisfăcută. Ştie întotdeauna ce vrea şi spune răspicat ce îi place şi mai ales ce îi displace. Dacă eşti născută în zodia gemeni şi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este proba orală. Deşi vorbăreaţă, când ajungi în zona intimă a partenerului, gura ta poate face minuni.
Rac
Romantică şi idealistă, femeia rac se bazează pe intuiţie atunci când îşi caută un partener de aşternut. Dar să nu vă lăsaţi păcăliţi de acest aspect, ea nu este o timidă sau vreo pudică. Dacă eşti născută în zodia rac şi vrei să ştii care este talentul tău secret în pat, află că acesta este voioşia. Deşi mai tăcută de fel, când ajungi în pat alături de iubit, te transformi într-o adevărată fiară. Jucăuşă şi plină de idei care să-i facă pe plac, nu vei da greş niciodată când vine vorba de sex.
Citeşte şi Horoscop: Vezi cum stai cu dragostea în luna martie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter