Horoscop: cum vei sta cu dragostea în luna noiembrie

De Raluca Cristea, pe

Luna Noiembrie se anunţă cel puţin interesantă pentru viaţa noastră sentimentală. Citeşte şi află ce îţi rezervă astrele…

… în cuplu, indiferent dacă eşti singură sau nu.

Berbec

Sexul rămâne important pentru tine în luna Noiembrie însă mult mai importantă pare acum nevoia de siguranţă şi înţelegere. Simţi nevoia să te redescoperi emoţional şi sexual, fie alături de iubitul tău, fie lângă un bărbat din trecut care îşi face pe neaşteptate apariţia din nou în viaţa ta. Venus şi Mercur îţi aduc în cuplu pasiune, veselie, noutăţi şi comunicare.

Taur

Soarele vine în casa cuplului din zodia ta şi vrea să îţi vezi umbra în cel de lângă tine. Mai exact, simţi o nevoie acută să fii aproape de un suflet pereche, să îţi condiţionezi cumva viaţa în funcţie de el şi să primeşti din partea lui confirmarea că sunteţi o pereche sudată. Începând cu a treia saptămână din luna Noiembrie, Jupiter aduce erotism, mai mult decât ţi-ai putea imagina, aşa că pregăteşte-te pentru nopţi fierbinţi.

Gemeni

Categoric, una dintre cele mai bune luni ale tale în cuplu din tot anul 2011. Eşti volubilă, inventivă, caldă şi asta mai ales dacă eşti în căutarea unui bărbat pe gustul tău, pe care astrele o să ţi-l aducă cât de curând. Dacă eşti deja cu cineva de ceva timp, te bucuri de tandreţea şi implicarea iubitului care te face să te simţi foarte fericită. O să îţi dai seama în scurt timp că ai făcut o victimă masculină cu farmecul tău, deşi nu asta a fost intenţia ta. Pasiunea si tandreţea sunt ale tale toată luna Noimebrie!

Rac

În luna Noiembrie, Soarele trece prin zodia ta aşa că eşti deschisă noutăţilor emoţionale şi sexuale. Spre sfârşitul lunii vor apărea câteva ocazii să cunoşti bărbaţi interesanţi şi cel puţin atrăgători. Energia ta sexuală a atins un nivel înalt şi deocamdată nu ţi-o exprimi aşa cum ai vrea, fie pentru că eşti singură, fie pentru că ceva te nemulţumeşte la partenerul tău. Se întrevede un flirt sau chiar o aventură cu un coleg de serviciu.

Află continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter