Cum se comportă în situaţii de criză în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Eşti curioasă cum s-ar descurca iubitul tău într-o siuaţie de criză, când trebuie să gândească, să ia decizii şi să acţioneze rapid? Zodia lui îţi spune dacă te poţi baza pe el în caz de accident, cutremur sau alte situaţii dificile.

Berbec

Pe cât de energic şi plin de viaţă este el în general, pe atât de mut şi pierdut devine când e vorba de situaţii dificile. Teama îl paralizează şi nu mai ştie ce trebuie să facă sau să spună. Probabil că într-o situaie de criză va trebui să ai tu grijă de el.

Taur

În momente dificile este la fel de calm şi de lent ca şi viaţa de zi cu zi. Dacă sunt în jur alte persoane care să ofere ajutor, atunci nu se va implica. Dar dacă e singurul care poate face ceva, vei fi uimită să vezi cât sânge rece are şi cât de bine se stăpâneşte în situaţii în care alţii ar da bir cu fugiţii.

Gemeni

Bărbatul din Gemeni este gata să intervină oricând pentru a ajuta pe cineva. Sau cel puţin aşa crede el. Intenţiile lui sunt bune, numai că, atunci când vine momentul, nu reuşeşte decât să se învârtă de colo-colo agitat, vorbind mult, repede şi fără rost. Până la urmă, mai mult încurcă decât să ajute, dar cel puţin nu dă bir cu fugiţii.

Rac

E ultima persoană pe care ai vrea-o lângă tine într-o situaţie de criză. Pentru că nu are încredere în el însuşi se teme să ajute pe cineva. În plus, fiind atât de sensibil, teama îl lasă aproape paralizat şi nici dacă ar vrea, nu ar putea să facă ceva. Să mai spunem că e gata să leşine de câte ori vede sânge?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter